Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
hadıya cok tatlı cnm rabbım bagıslasın darısı sana olsun kızına bacı olsun ıns
amin canim insAllahhh bir kizim daha olur hayirlisiylan
senın kızın varmı ben kızın yok da kız ıstıyorsun sanıyordumm
yok guzelim benim kizim var yanina es istiyorum olursa Rabbimin takdirii insAllahh
ay ne güzell inşallah benımde oğluşum gelıodur ve böle devam eder gebelıgım
amin insAllah cnaim oyledir
Canım acaba günümü tutmuyor bir türlü. Sen bu son zamanlarda streslisin ya belkide bundandır.

bilemiyorum ya tam yumurtlama gunundede yaptim olmadi yaaa Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak yas gidiyor olduk 35 yaaa

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hındıbamı bugun ıcemedım ha sımdı yaptımda ıcıyom rengınnn benımkı dalga gecıyo hatun sende bu azım kesın ıkız olur dıyo :hihi::hihi::hihi:

:cokkomik:içi cnm iç ben dünde bugünde içemedim,haftasonu çok zor oluyo bernil bütün düzen bozuluyo,hadi inş cnm bu defa buluruz bizim yakışıklıları

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
a.s cnm
aynen cnm bende götürmedim çocukları bugün çok soğuktu zaten alışveriş yaptım ikiside ders yaptı biz çıkınca küçük uyumuş sabah benimle namaza kalktı düşün o saatte ne işi varsa uyumamıştı geri
kız kalkmazlarmı benımkı de sabah kalkmısdı 9 da aksam 5 de uyuttum ıyı oldu sogukda dısarı cıkmakdansa..

eşimin bi işi cıktııı o kalkınca bende kalktım cnmm
eltiminde 1 kızı var.3,5 yaşında

eltınde yapar o zaman buyumus kızı hele senın hamıslıgı duyarsa sıvar kolları:cokkomik::cokkomik:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ya valla sinirler yani...hiç unutmuyorum hamileyin annemin bir arkadaşı sordu bana neyin var meltem kız mı erkek mi..
-kız..
cevap:
-aa olsun
o kadar sinir olmuştum kiii....ama gıcığım karıya:)
zaten kız istiyoduk dedim...ne dese beğenirsiniz
-iyi bari 2. si erkek olsun barii...

kadını yolda görsem yönümü değiştiriyorum..boğasım geliyoo..tövbe tövbe..
Kız Meltem, bir laf derdim ama burası yeri değil. Embesillik parayla değil işte.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
S.çın içine. Kim ne derse k.çımı yesinler diyeceğim ama o da fazla o çenesi düşüklere...

:böö::cokkomik:aslında hayat benim hayatım o çocuk doğacaksa allahın izniyle,bakacak olan benim uykusuz kalacak olan benim,ihtiyaçlarını karşılayacak olanda benim,ama millet herşeyi kendi yapacamış gibi abuk subuk yorumlar yapıyo

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
:böö::cokkomik:aslında hayat benim hayatım o çocuk doğacaksa allahın izniyle,bakacak olan benim uykusuz kalacak olan benim,ihtiyaçlarını karşılayacak olanda benim,ama millet herşeyi kendi yapacamış gibi abuk subuk yorumlar yapıyo

Herşeyi yapan sen, laf yapanda o embesiller. Aman ya canım, ben diyorum ya herkesin ne dediğine ne ettiğine takılırsak bu sefer biz yaşamaya fırsat bulamayız.

OP
B

breeze

Misafir
eltim cok istiyor ama kaynım istemiyorr
2.cocugu başka hatundan yapcam diyor ayuuu

ay benim kocada hiç istemiyordu..dua ediyordum hergün .....diyordumki ona eger yapmazsan sen kuma getiririm üstüne:1::1:
allahıma bin şükür istiyor şimdi:)

OP
E

Elara

Misafir
tobe tobee:cokkomik::cokkomik:kız esının yanındamı dıyo sakası bıle kötu...

evet eşimin yanında sölüyor onunda hoşuna gidiyorr,
bende "sizde 2 hatuna birden yetişcek potansiyel ve beceri yok ,boşuna hayal kurup kendinizi kandırmayınnn" diyorum. onlarda evett haklısın bizden bi halt olmaz diyorlarr :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar