Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canim benim ikinci oglumda hic bir sikayetim yoktu sanisin hamile degilim fakat basdönmem vardi sorun yok merak etme canim oda 4 aydan sonra geciyorrr masAllah benim hamisliklerim sorunsuz gecer kkilo bile almam cok sukur
cnm kızın cok tatlı ıns sanada hayırlı salıha bır kız evlat nasıp etsın mevlam en kısa zamanda

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
hayırlısı canım ikiz gebelikolursa bir hayal kırıklığı daha yaşarım çünküerken doğum ve hamilelik riskleri fazla oluyor..yine de allah bilir sağlıklı olsunda
açıkçası ikiz gebelikten korkuyorum

Rabbim senin hakkında hayırlısını verecektir. Buna inan ve buna dua et.

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
kız gurbet sen deneme yapıyormuyoun:hihi:..anaa bende vazgeçtin sanıylordum.hadi halırlı olsun.senin diyet nasıl gidiyo hımm.kaç kilo oldun:1:

canim ben de dneme yapmayacak goz varmiii kizzzbide heruf istese tam olacak da olmuyor hamis kalamiyorum yaaaaa:böö:

OP
B

breeze

Misafir
kızlar bir şey sölicem
maşallah ama bende hiç bir şikayet yok yaa baş dönmesı dısında sadece başım dönuyo o da çok şiddetli değil
ne iştah artması
ne bulantı
ekşime hiçbir şey sizinde gebelıklerınızde böyle olan varmı

canım ne kadar güzellll...bu şikayetler bünyeye göre değişiyor canım..bazılarında çok tepkime oluyor..ilk 3 ay 7 kilo veren arkadaşım var....
senkiside normal...senin tek dikkat etmen gereken aldığın besinler..vitaminlerini asla aksatma.
protein,omega 3 agırlıklı beslen.karbonhidratın bebeğine hiç bir faydası yok!
et balık çok önemli...meyve bol bol...
ben hergün fındık badem ceviz kuru kayısı falan yerdim...doktorum tavsiye etmişti bunların hepsini..
ilk 3 ay bebeğin gelecekteki organ şeması çizilir.
4-4.5 aylıkken beyin sinirleri oluşuyor.omega 3 bu dönem çok önemli..bol bol küçük balık..balık yiyemiyorsan balık yağı alabilirsin ama hepsini değil.bu konuda doktoruna danış cnm:)

OP
M

minietek

Misafir
canim benim ikinci oglumda hic bir sikayetim yoktu sanisin hamile degilim fakat basdönmem vardi sorun yok merak etme canim oda 4 aydan sonra geciyorrr masAllah benim hamisliklerim sorunsuz gecer kkilo bile almam cok sukur

ay ne güzell inşallah benımde oğluşum gelıodur ve böle devam eder gebelıgım

egem

Daimi Üye
Tepki
517
çok teşekkür ederim arkadaşlar inanın kaç gündür anca oturabildim pc ye.
hala inanamıyorum bakalım salı günü neler olacak...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara erken geldın kaynanadan cnm eltının kac cocugu var buyukmu senden?

OP
B

breeze

Misafir
çok teşekkür ederim arkadaşlar inanın kaç gündür anca oturabildim pc ye.
hala inanamıyorum bakalım salı günü neler olacak...

cnm ya Allah hayırlısını versin cnm...
kadın falanda tutarsan daha iyi olur cnm..bir arada çıkar aradan..büyütüp rahata kavuşursun...şimdiki aklım olsa arayı bu kadar açmazdım:(

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm yapma ya bukadar uzme canını hayattın daha degerlı unutma !!!!!!

oh gezmıssın massallah bende bı aksam ustu cıktım bıraz dolastık esımle kucuklugu uyuttum buyukler ders calısıyodu havada cok sogukdu ınankı kucuklukle gozum kesmedı cıkmaya dısarı...

aynen cnm bende götürmedim çocukları bugün çok soğuktu zaten alışveriş yaptım ikiside ders yaptı biz çıkınca küçük uyumuş sabah benimle namaza kalktı düşün o saatte ne işi varsa uyumamıştı geri

OP
B

breeze

Misafir
S.çın içine. Kim ne derse k.çımı yesinler diyeceğim ama o da fazla o çenesi düşüklere...

ya valla sinirler yani...hiç unutmuyorum hamileyin annemin bir arkadaşı sordu bana neyin var meltem kız mı erkek mi..
-kız..
cevap:
-aa olsun
o kadar sinir olmuştum kiii....ama gıcığım karıya:)
zaten kız istiyoduk dedim...ne dese beğenirsiniz
-iyi bari 2. si erkek olsun barii...

kadını yolda görsem yönümü değiştiriyorum..boğasım geliyoo..tövbe tövbe..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
cnm ya Allah hayırlısını versin cnm...
kadın falanda tutarsan daha iyi olur cnm..bir arada çıkar aradan..büyütüp rahata kavuşursun...şimdiki aklım olsa arayı bu kadar açmazdım:(

evet canım dün anlaştık bi abla ile yarın başlayacak bakalım hayırlısı
haftada 2 gün gelen bi abla vardı ama artık devamlı ve çocukla ilgilenecek birini almamız lazımdı o yzden böyle biraz daha rahat olurum..bakalım inşallah iyi anlaşırız güleryüzlü bi bayandı ama bakalım yarın gelecek inşallah hayırlısı olur..heycan yaptım bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar