Evet canim aramizda 7 saat zaman farki var..7 saat onddesiniz burdanneyse ben de cikiyim artik..hepinize iii sohbetler kizlar..
görüşürüz cnm iyi gezmeler sana
Evet canim aramizda 7 saat zaman farki var..7 saat onddesiniz burdanneyse ben de cikiyim artik..hepinize iii sohbetler kizlar..
14 yaşında cnm,dr 2 sene demiş hayırlısı bakalım,dişinin resmini çekmiş sana 2 sene sonra göstericem farkı demişbiz 11 yaşındayken götürmüştük başka dr diş teli için çok erken 2 sene bekleyin demişti,bu dr geç kalmışsınız ama çokta geç değil demiş,dr larda birbiriyle çelişiyo
ay ne desemki bunaa
onca araştırdıgım şeyleri deneyip hamile kalmayı issterim acıkcasıı.
ama senin dediginin sonucuda güzell fakat cinsiyeti ögreneen kadarrr kafayı yerim galibaa
Allah istedigimiz zamanda nasip etsin ogluşlarımızı hayırlısıyla inşallah
kızlar bu arada anneme dedim hamileyim diye maşallah bigünde tüm sülaleye yayılmış.çok moralim bozuldu.anneme kızdım.oda ne saklıyon eninde sonunda duyulacak demezmi.e ben sadece idrar testi yaptım daha bişi belli değildi dedim.anamda bana küstü.ay iki günde kafayı yedim.arayan arayana:3::3::3:
kızlar pazartesi hem kadın doğum hemde endokrine randevu aldım.bende hipotroit var.inşallah bebişime bişi olmaz.en son hormonlar fena değildi.ama bakalım pazartesi kan veririm büyük ihtimal...dua edin kızlar sorun çıkmasın
kızlar pazartesi hem kadın doğum hemde endokrine randevu aldım.bende hipotroit var.inşallah bebişime bişi olmaz.en son hormonlar fena değildi.ama bakalım pazartesi kan veririm büyük ihtimal...dua edin kızlar sorun çıkmasın
12 yaş normal kabul ediliyor, ancak 14 yaşda geç değil bence. Zaten çok erken götürülürse bu durumda çocuğun diş teli ağzında daha uzun süre kalıyor. Yaşı küçük hanımın. Tam zamanı bence. İnşallah inci gibi dişleri olacak kuzunun.
-geliyormusun?
-geliyorum((
mimozaa sana öellikle sölemiştikk kimseye söleme diyee
bu kimsenin içine annede giriyor
cünkü benim annemde aynen senin annen gibi bişi tutamıyorrr.illaa birilerine sölicek yanii
neyse hayırlısı olsun.inşallahh bi sorun cıkmazz bebeginde ve mutlulugunuz devam ederr
ama dedigin gibi milletin erkek bebek beklentisi insanın sinirini bozarr
Allah yardımcın olsunn
ama ben kararlıyım cinsiyet belli olana kadar kimseye sölemicem.inş düşük tehlikem filan olmazz
elera ben elimden gelse doğuma kadar saklarım biliyorum başıma gelicekleri,söyleyecekleri lafları