OP
_eZeL_
Misafir
- #16.301
günaydınnnnnnnnnn
hanımlar
günaydın ceylanımm hoşgeldin
günaydınnnnnnnnnn
hanımlar
[sıze="3"]
testin bitti umut eczanedede yoktu dün sabah gelip alın getirtelim dediler benimde almaya zamanım yoktu
evet bana göre dün çatladı öyle hissettim dün acayip ıslaklık vardı eşimde öyle dedi zaten fiki fiki sırasında :d[/sıze]
günaydın..
mioza hayırlı olsun canım benim.allah tamamına erdirsin.gönlündeki olsun inşallah
bende sık gireyim diyorum, sonra anca okuyurum .herkeste hareketliilik var maşallah.allah istedignizi versin.bende eşimden ümidi kestim.yine geçen bi laf dedim üçüncüyü yapacaksak ededlim bak yaş geçiyo sonra istemeyiz dedim.hemen parladı.istemiyorum.üç kızdan iki kız iyidir dedi.sinir oldum.istemezsen isteme.bundan sonra istesende ben istemiyorum artık dedim.sinirlenilorum bu adama..:2:
ilk 3 ay dr bırak kuaförler bile uygun değil diyo benım kuaförüm öle dedi 2 ortak kuaför bırı 3 ay diğeri 5 ay boyatma dedi
dr uma soramam bile adam tülün deterjan kokusu bıle gelmıcek sana dedı kımyasal hıc bırseyy
çünkü ateşi normal sınırının üstüne çıkması lazımm
he bazılarında ateş kademelı yükselıyo yarın öbür gün yıne azar azar yükselıp sınırın üstüne çıkarsa yumurtlamış diyebılırız
önce eşin ikna olsa ona göre kürler takviye felan uygulardın
bernil ve rengin arkadaşlarımızın eşleri herşeyi yapıyolar maşallah

ahh bende öyle koa olaydı şimdi çoktan hamile olmuştum.benimki korkagın teki.ödü kopuyo bi kız daha olacak diyo.aman maşallah ne güzel.allah yaptırkalarını boşa çıkarmasın.o kadar emek var tabi.eşim casaret edemiyo erkek olacagın bilse heen bi dakka durmazda..hem benimki istese bile kür falanda içmez töbe.hem istir hem hiç bişey etmek istemez
cnm benimkide içmiyo hiçbişey bende vitamin diye çinko felan veriyorum
benimki bi cins anacım.adam akıllı zaten ilaçta kullanmaz.hastayken bile ilaç veririm iyi gelsin diye.bu ne .neye iyi geliyo.tadı nasıl kırk kere soru sorar.bende bazen hiç ilaç teklifinde bulanmam hastayken .kendi kendine iyilemeye çalışır hep canı pek kıymetli:deli:
günayddıın kızlarr
ezel hayırlı olsunn dedım sana 17 sinde çatladıysa ateş yükselıcek yarın dıye
ve yükseldı hayırlı olsunn bebeğin inşallah hamıle kalmışındır
günaydın güneşşş hoşgeldingünaydıınnnn
geçmiş ne o öyle ya biraz okuyup gelicem
nasılsınız bakiyim:zuzu:
günaydın..
mioza hayırlı olsun canım benim.allah tamamına erdirsin.gönlündeki olsun inşallah
bende sık gireyim diyorum, sonra anca okuyurum .herkeste hareketliilik var maşallah.allah istedignizi versin.bende eşimden ümidi kestim.yine geçen bi laf dedim üçüncüyü yapacaksak ededlim bak yaş geçiyo sonra istemeyiz dedim.hemen parladı.istemiyorum.üç kızdan iki kız iyidir dedi.sinir oldum.istemezsen isteme.bundan sonra istesende ben istemiyorum artık dedim.sinirlenilorum bu adama..:2:
günaydın fıstıklar
hayırlısı olsun canımmm
günaydın canımm çok teşekkr ederim ateşe göre çatlamadan bir gün önce olmuş oluyor hayırlısı artık
günaydın güneşşş hoşgeldin
günaydın canım boşver üzülme vardır bundaa da bir hayır
günaydın demeeeet hoşgeldiinnn
ezelll dün deneme yaptın tabıı hadi bakalım inşallah hayırlısı
ezel hadi hayırlı uğurlu olsun :bebecik:bebecik
teşekkürler kızlaaarrr evet denemem akşam başarıyla sonuçlanmış bulunuyor devlete millete ve topiğimize hayırlı uğurlu olsuuunnn ikiz erkek bebiş olsun olmadı biri kız biri erkek olsun
oo hayırlı olsunn.inşallahhh istedgin olsun:1: