Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
günayddıın kızlarr

ezel hayırlı olsunn dedım sana 17 sinde çatladıysa ateş yükselıcek yarın dıye

ve yükseldı hayırlı olsunn bebeğin inşallah hamıle kalmışındır

OP
H

helenx

Misafir
günaydın..
mioza hayırlı olsun canım benim.allah tamamına erdirsin.gönlündeki olsun inşallah
bende sık gireyim diyorum, sonra anca okuyurum .herkeste hareketliilik var maşallah.allah istedignizi versin.bende eşimden ümidi kestim.yine geçen bi laf dedim üçüncüyü yapacaksak ededlim bak yaş geçiyo sonra istemeyiz dedim.hemen parladı.istemiyorum.üç kızdan iki kız iyidir dedi.sinir oldum.istemezsen isteme.bundan sonra istesende ben istemiyorum artık dedim.sinirlenilorum bu adama..:2:

OP
G

gunness

Misafir
günaydıınnnn
geçmiş ne o öyle ya biraz okuyup gelicem
nasılsınız bakiyim:zuzu:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
günaydın..
mioza hayırlı olsun canım benim.allah tamamına erdirsin.gönlündeki olsun inşallah
bende sık gireyim diyorum, sonra anca okuyurum .herkeste hareketliilik var maşallah.allah istedignizi versin.bende eşimden ümidi kestim.yine geçen bi laf dedim üçüncüyü yapacaksak ededlim bak yaş geçiyo sonra istemeyiz dedim.hemen parladı.istemiyorum.üç kızdan iki kız iyidir dedi.sinir oldum.istemezsen isteme.bundan sonra istesende ben istemiyorum artık dedim.sinirlenilorum bu adama..:2:

önce eşin ikna olsa ona göre kürler takviye felan uygulardın
bernil ve rengin arkadaşlarımızın eşleri herşeyi yapıyolar maşallah

OP
M

minietek

Misafir
ilk 3 ay dr bırak kuaförler bile uygun değil diyo benım kuaförüm öle dedi 2 ortak kuaför bırı 3 ay diğeri 5 ay boyatma dedi
dr uma soramam bile adam tülün deterjan kokusu bıle gelmıcek sana dedı kımyasal hıc bırseyy

çünkü ateşi normal sınırının üstüne çıkması lazımm

he bazılarında ateş kademelı yükselıyo yarın öbür gün yıne azar azar yükselıp sınırın üstüne çıkarsa yumurtlamış diyebılırız

ezelll dün deneme yaptın tabıı hadi bakalım inşallah hayırlısı

OP
H

helenx

Misafir
önce eşin ikna olsa ona göre kürler takviye felan uygulardın
bernil ve rengin arkadaşlarımızın eşleri herşeyi yapıyolar maşallah

ahh bende öyle koa olaydı şimdi çoktan hamile olmuştum.benimki korkagın teki.ödü kopuyo bi kız daha olacak diyo.aman maşallah ne güzel.allah yaptırkalarını boşa çıkarmasın.o kadar emek var tabi.eşim casaret edemiyo erkek olacagın bilse heen bi dakka durmazda..hem benimki istese bile kür falanda içmez töbe.hem istir hem hiç bişey etmek istemez:hayir:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ahh bende öyle koa olaydı şimdi çoktan hamile olmuştum.benimki korkagın teki.ödü kopuyo bi kız daha olacak diyo.aman maşallah ne güzel.allah yaptırkalarını boşa çıkarmasın.o kadar emek var tabi.eşim casaret edemiyo erkek olacagın bilse heen bi dakka durmazda..hem benimki istese bile kür falanda içmez töbe.hem istir hem hiç bişey etmek istemez:hayir:

cnm benimkide içmiyo hiçbişey bende vitamin diye çinko felan veriyorum :)

OP
H

helenx

Misafir
cnm benimkide içmiyo hiçbişey bende vitamin diye çinko felan veriyorum :)

benimki bi cins anacım.adam akıllı zaten ilaçta kullanmaz.hastayken bile ilaç veririm iyi gelsin diye.bu ne .neye iyi geliyo.tadı nasıl kırk kere soru sorar.bende bazen hiç ilaç teklifinde bulanmam hastayken .kendi kendine iyilemeye çalışır hep canı pek kıymetli:deli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
benimki bi cins anacım.adam akıllı zaten ilaçta kullanmaz.hastayken bile ilaç veririm iyi gelsin diye.bu ne .neye iyi geliyo.tadı nasıl kırk kere soru sorar.bende bazen hiç ilaç teklifinde bulanmam hastayken .kendi kendine iyilemeye çalışır hep canı pek kıymetli:deli:

hayırlısı olsun canımmm

OP
E

_eZeL_

Misafir
günayddıın kızlarr

ezel hayırlı olsunn dedım sana 17 sinde çatladıysa ateş yükselıcek yarın dıye

ve yükseldı hayırlı olsunn bebeğin inşallah hamıle kalmışındır

günaydın canımm çok teşekkr ederim ateşe göre çatlamadan bir gün önce olmuş oluyor hayırlısı artık

günaydıınnnn
geçmiş ne o öyle ya biraz okuyup gelicem
nasılsınız bakiyim:zuzu:
günaydın güneşşş hoşgeldin

günaydın..

günaydın canım boşver üzülme vardır bundaa da bir hayır

günaydın fıstıklar

günaydın demeeeet hoşgeldiinnn

OP
H

helenx

Misafir
teşekkürler kızlaaarrr evet denemem akşam başarıyla sonuçlanmış bulunuyor devlete millete ve topiğimize hayırlı uğurlu olsuuunnn ikiz erkek bebiş olsun olmadı biri kız biri erkek olsun

oo hayırlı olsunn.inşallahhh istedgin olsun:1:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
günaydın güzeller güzeli gününüz aydın göbişleriniz şehzadelerle dolu olsun inşallah
ezel deneme olmuş hadi bakalım inşallah hamiş kalmışsındır da şu altınlar işe yaramıştır :sila:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar