Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
keşke 1 hafta gecikti deseydin:hihi:
yaa sanki idrar testi yapacaklar bazen çok gıcık oluyorlar yaaa

valla ay çok gıcık yaaaaaaaaaaaaaa taaa çarşamba gidecekmişim

günaydın canım hoşgeldin
:hihi::hihi::hihi: çarşamba gidicem taaaaaaaaaaaaaaa çarşamba gel dedi

OP
L

Liza

Misafir
günaydın..
mioza .bende eşimden ümidi kestim.yine geçen bi laf dedim üçüncüyü yapacaksak ededlim bak yaş geçiyo sonra istemeyiz dedim.hemen parladı.istemiyorum.üç kızdan iki kız iyidir dedi.sinir oldum.2:

kız bende aynen eşin gibi düşünüyorum;üç kızdan iki kız iyidir diye :)
ama erkek olacağı kesin olsa eşim için yapardım heralde çünkü nah burama kadar geldi.
dün kızlara diyorki:erkek kardeşiniz olmazsa sizi kim koruyacak?:dertli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kız bende aynen eşin gibi düşünüyorum;üç kızdan iki kız iyidir diye :)
ama erkek olacağı kesin olsa eşim için yapardım heralde çünkü nah burama kadar geldi.
dün kızlara diyorki:erkek kardeşiniz olmazsa sizi kim koruyacak?:dertli:

bunların hepsi aynı:dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ezelcim hadi hayırlısı inş yakışıklı yiğenimiz yola çıkmıştır cnm,allah gönlüne göre versin,kızlar bu arada HAYIRLI CUMALAR rabbim tüm dualarımızı bugünün yüzü suyu hürmetine kabul etsin inş AMİN

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm belki biraz geç kaldım ama olsun ne diyim kısmet artık
bide bu ay hamileymişim me ger bernil ne gülerim ama :cokkomik:
1 haftada geliyomuş galiba
çok sabırsızca bekliyorum hemen içeyimm

cnm en erken 1 hafta 10 gündede gelebiliyomuş pazartesi verseydin keşke pazartesi toplu gönderiyolarmış ben öyle anlamıştım yabancı site ya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ezelcim hadi hayırlısı inş yakışıklı yiğenimiz yola çıkmıştır cnm,allah gönlüne göre versin,kızlar bu arada HAYIRLI CUMALAR rabbim tüm dualarımızı bugünün yüzü suyu hürmetine kabul etsin inş AMİN

amın cnm hepımızee hayırlı cumalar kızlar..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar nasılsınız ne var yok bakın ben unutursam sız uunutmayın elara gelınce hatırlatın yazacak ıyon meselesını:eek:ky::eek:ky:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cnm en erken 1 hafta 10 gündede gelebiliyomuş pazartesi verseydin keşke pazartesi toplu gönderiyolarmış ben öyle anlamıştım yabancı site ya

off hadiya :(
bugünde maıl gelmiş tekrar bernil
bende anlamıyorumki ne diyooo

Thanks for shopping at iHerb.com

Your order 5846339-0 has been shipped via International Airmail.

Unfortunately International Airmail is not trackable, however your shipment confirmation number is below.
International Airmail - Tracking URL is not available

Please note that the package will be delivered by your local post office. Most customers receive their packages in about a week, but it can take longer occasionally.

Re-ordering from iHerb.com is a snap! Simply log-in to your account:

Questions? Please email customer service at [email protected], or visit our Contact page:

Visit iHerb super special page for extra discounts on some of our best selling products:

Give iHerb $5.00 coupons to friends and relatives who have never ordered from us before, and earn valuable online credits-- and potentially, real money!

Here are the details of your order:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yarın niye okul yok?

cnm yazmıştımm ama görmedin galibaa
bugün gelemedilerr pazartesi gelcekler inş.

aldım mimoza tşklerr cnm
sana cetvel yapayım. ne yazayım cetvelin üstüne?
cnm gezı varmıs okulda oyuzden yok bugun gondermedım ben kızları ya o kalabalıkda ne işlerı var hafta sonu zaten babamızın goturdugu yer
boşver sölemeee .cinsiyet belli olsun ikisini aynı anda sölersinn
gereksiz yorumlarr yapılmasına müsade etme.

cnm cok merak ediyorsan kan testi yaptırsana

ögleden sonra cıktım evdenn gece gec geldikk cnm
kıızmı parka götrdüm,biraz kendi işleirm vardı dışarda onları halletim,ordan annemgile gectimm

ay bencede soleme mımozacım rengın bende öle dusunuyom esım bıde sız bılcenız hamıs oldıgımı cınsıyetı bellı olana denk solemeyecegım kımseye valla sen??

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hamileliğimi ben de pek kimseye söylemedim yakınlarım dışında.ultrasonda görelim bi kalp atışlarını duyalım allahın izniyle sonra söylüycem inşallah

OP
E

_eZeL_

Misafir

rengin canım çok teşekkürler inşaAllah cuma gecesi olmuş gibi birşey oldu yatsıdan önce yaptık ama yine cuma gecesi sayılır dimi :) Rabbim mübarek günün ve mübarek peygamberimizin sav. yüzü suyu hürmetine inşaAllah erkek evlat nasip eder biz bu ilişkiden

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengin canım çok teşekkürler inşaAllah cuma gecesi olmuş gibi birşey oldu yatsıdan önce yaptık ama yine cuma gecesi sayılır dimi :) Rabbim mübarek günün ve mübarek peygamberimizin sav. yüzü suyu hürmetine inşaAllah erkek evlat nasip eder biz bu ilişkiden
amın cnm amın ıns hadı hayırlı olsun vatana mıllete hayırlı bır evlat asker olsun bızı korusun ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm gezı varmıs okulda oyuzden yok bugun gondermedım ben kızları ya o kalabalıkda ne işlerı var hafta sonu zaten babamızın goturdugu yer

ay bencede soleme mımozacım rengın bende öle dusunuyom esım bıde sız bılcenız hamıs oldıgımı cınsıyetı bellı olana denk solemeyecegım kımseye valla sen??

bende öyle düşününüyorum,ben zaten üçüncüde öyle yapmıştım,cinsiyeti bile söylemeyebilirim cnm biliyosun dr yanıladabiliyo kısmet hayırlısı cnm hele o günler gelsin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

amin cnm inş allah gönlüne göre versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar