OP
_eZeL_
Misafir
- #15.681
güneeeeeeeeş hoşgelsiiiiiiiiiinn hoşgeldiiiiiiiimmm :sirin: :sirin: :sirin: :sirin:
Behlül senin eli maşalılığından kurtulmak için çareyi annesinide yanına almakta bulmuş. Biz burada senden ne çekiyoruz behlülü düşünemiyorum bile
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:ahh bir bilsem ama aşırı derecede akıntım var sabah ateşimi ölçtüm yine göğüslerim çooook acıyor ve şiş miğdem ekşiyo gibi yeterlimi bunlar sence dokt-yardim-yardim-yardim-yardim-yardimorumpazartesi sabah ilk idrarınla yap cnm yappp
belirtilerr nasıl???
hamilemisin sence
cnm kardeşimin kız arkadaşı annemgile gelcek
benim bi kac işim var dışarda onları halledip annemgile gecip gelin adayıyla tanışcazzz,ay cok meraktayım nasıl biri diyee
kolunda dövmesi filan varmış.asortik bişi galiba
cnm gözün aydınn
Eloş şöyle iyice süz gelini,senden tam bi görümce
olur haa
Ezel test yapmadın bugün daha de mi deneme
yaptın mı sabah
test yumurtladın diyor güveniyorum doğruluğuna ama testin kullanım kulavuzunda çizft çizgiyi gördükten 24 - 48 saat içinde ilişki olmalı yazıyor
Eloş şöyle iyice süz gelini,senden tam bi görümce
olur haa
cnm bizim bir gelinimiz daha varr inan 3 yıldır ona hiç görümcelik yapmadımm
hatta annem kaynanalık yapacak olsa hemenn anneme kızarım , gelini kollarım
ablacım der başka bişi demezz.her hafta 3 kez ararr.cok iyiyiz allah bozmasın
yani ben haksızlıga gelememm.haklı olanı herzaman tutarımm
gızzz inan kardeşimi 1 aydan fazladır görmüyorumm
işi düşünce arar benii
dünde kızımı özlemiş aradıı konuştular,sonrada kız arkadaşını anlattı iştee
benim fikirlerime cok önem verirr ayrıcaa
cnm bizim bir gelinimiz daha varr inan 3 yıldır ona hiç görümcelik yapmadımm
hatta annem kaynanalık yapacak olsa hemenn anneme kızarım , gelini kollarım
ablacım der başka bişi demezz.her hafta 3 kez ararr.cok iyiyiz allah bozmasın
yani ben haksızlıga gelememm.haklı olanı herzaman tutarımm
Eeee işi düşünce aradığına göre seni arabulucu veya iki taraf arasında hakem vazifesi gör diye çağırmış. Bunların yanında senin kız hakkında fikrinde önemli elbetteki. Hangi ara tanışmış ne zaman evlenmeye karar vermiş bu oğlan anlayamadım. Benim adam gibi 2 gündür tanıştığı insana evlenme teklif eden biri değildir inşallah...(şimdi eminim keşke biraz daha düşünseydim diyordur
)
Bu arada en azından kızını özleyen bir kardeşe sahipsin benim yavrularımı özleyen kardeşlerim yok (varda yok)....
güneş tetim kalmadı yapa yapa akşam eczaneye uğradım yoktu yarın sabah 8,30 gelin lüleburgazdan getirtiriz dediler ben sabah 8,10 da servise biniyorum 8,30 iş başı nasıl bekliyim ki onu ama dün ovülasyon mikroskopuyla yaptım otlar vardı
denemede yapmadım akşama yapıcam denemeyi benim hala yumurtalığımda ağrı var ama hafifledi dünkü gibi değil
test yumurtladın diyor güveniyorum doğruluğuna ama testin kullanım kulavuzunda çizft çizgiyi gördükten 24 - 48 saat içinde ilişki olmalı yazıyor
eğer öle yazıyorsa dün ilişki olmadıysa bu akşam kesınlıkle olsun bence daha doğrusu şöle diyim ben olsam kesınlıkle çalışma yapardım önce kendımı rahatlatırdım sonra ılıskı, yatardım hıc kalkmazdım bu arada ağır yiyecekler yemezdim ama elara ya soralım öle kararını ver
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:ahh bir bilsem ama aşırı derecede akıntım var sabah ateşimi ölçtüm yine göğüslerim çooook acıyor ve şiş miğdem ekşiyo gibi yeterlimi bunlar sence dokt-yardim-yardim-yardim-yardim-yardimorum
amin cnmmhadi hayırlısı olsun cnm,behlül yakışıklı maşallah allah sahibine bağışlasın kızda huydada güzelliktede denktir inş
güneş tetim kalmadı yapa yapa akşam eczaneye uğradım yoktu yarın sabah 8,30 gelin lüleburgazdan getirtiriz dediler ben sabah 8,10 da servise biniyorum 8,30 iş başı nasıl bekliyim ki onu ama dün ovülasyon mikroskopuyla yaptım otlar vardı
denemede yapmadım akşama yapıcam denemeyi benim hala yumurtalığımda ağrı var ama hafifledi dünkü gibi değil
ay aranızda en içler acısı durumda olan benim ağlayacağım bakın şimdi benim hiç kardeşim yooooooooooookkkkkkkkkk tek çocuğum bennnnnnnn
kızlar günaydın....
ezelcim ben o testlerden çok kullandım ama hep olmadı.ya geç kalıyordum ya hatalı olan bişi vardı.şimdi bu ay tsadüfmüdür yada doğru zamanlamadanmıdır nedir hamiş kaldım.istersen sende al clearblue....yok çizgi koyu yok açık sorun olmuyo.artışı yakaladımı hemen pozitif gülenyüzü çıkarıyo..valla artık kader kısmet..ben tutturduysam herkes tutturur
minietek canım bende çok yatmadım.sadece 20 dk kadar ayaklarımı havaya dikili yattım:zonk:sonrada duşa girdim....hızlı olan gitmiştir zaten.artık kızlarmı hızlıymış erkeklermi göricez
troitlerimde sorun var benim.az çalışıyor...ama inşallah bi sorun çıkmaz kızlar.şimdilik tek korkum bu.gerçi ilaçlarımı düzenli alıyorum.herşey kontrol altında ama yinede korkuyorum