Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
OP
E

Elara

Misafir
eloşşşşşşşş senin misafirin gelmeyecekmiydi bugün nereye gidiyosun

cnm kardeşimin kız arkadaşı annemgile gelcek
benim bi kac işim var dışarda onları halledip annemgile gecip gelin adayıyla tanışcazzz,ay cok meraktayım nasıl biri diyee
kolunda dövmesi filan varmış.asortik bişi galiba:D

Elaracım sen yaz cnm musaıtsen eger sımdı cıkmam lazım kardesım yurt dısından geldı benı cagırıyolar kahvaltıya gercı ettım ama gıdeyım gene özledım ya 1 haftadır yokdu

cnm gözün aydınn

OP
M

minietek

Misafir
günaydın kızlaaar hoşgeldiniz

minietek günaydın dünkü ovülasyon testindeki çift çizgi neyin nesi o zaman dün mü çatladı yumurtam yani bu gece deneme yapayım mı

ben testten anlamıyorum eğer test doğru diyorsan yumurtladın ve yarın ateşin yükselıcek ve ertesı gunde daha fazlla yükselıcek

yani senin kademelı olarak yükselıyo dıcez o zaman

ama sadece bugun ki ateşine bakarak yumurtladın dıyemeyız
test yumurtladın dıyosa ve sızde bu test doğru dıyorsanız sen dün yumurtladın ve yarın dan ıtıbaren artarak ateş yükselıcekk

OP
A

asidemet

Misafir
ben misafir sana gelecek diye biliyordum hadi bakalım görümce :hihi::hihi::hihi: göster kendini

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız Elara sen Behlül yarın tanıştırmaya getirecek deyince ben sana getirecek zannettim. Ben dövmeden nefret ederim. İnsanlar nasıl o güzel tenlerine kıyıyorlar anlam veremiyorum:(... Hadi hayırlısı olsun. Bu arada problem değil gidebilirsin ama çok geç kalma!

OP
A

asidemet

Misafir
Kız Elara sen Behlül yarın tanıştırmaya getirecek deyince ben sana getirecek zannettim. Ben dövmeden nefret ederim. İnsanlar nasıl o güzel tenlerine kıyıyorlar anlam veremiyorum:(... Hadi hayırlısı olsun. Bu arada problem değil gidebilirsin ama çok geç kalma!

bak sadce ben yanlış anlaamamışım tubyyde öyle anlamış

OP
E

Elara

Misafir

cnm biz annemle cok yakın oturuyoruzz,orayı düşünerek getircek demiştimm aslında :)
annem görmeden olurmu hiççç
önce ondann sınavı gececek sonra bendennn:eek:ky:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ben testten anlamıyorum eğer test doğru diyorsan yumurtladın ve yarın ateşin yükselıcek ve ertesı gunde daha fazlla yükselıcek

yani senin kademelı olarak yükselıyo dıcez o zaman

ama sadece bugun ki ateşine bakarak yumurtladın dıyemeyız
test yumurtladın dıyosa ve sızde bu test doğru dıyorsanız sen dün yumurtladın ve yarın dan ıtıbaren artarak ateş yükselıcekk

test yumurtladın diyor güveniyorum doğruluğuna ama testin kullanım kulavuzunda çizft çizgiyi gördükten 24 - 48 saat içinde ilişki olmalı yazıyor

OP
G

gunness

Misafir
Eloş şöyle iyice süz gelini,senden tam bi görümce
olur haa:cokkomik::cokkomik:

Ezel test yapmadın bugün daha de mi deneme
yaptın mı sabah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar