Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
güneeeeeeeeş hoşgelsiiiiiiiiiinn hoşgeldiiiiiiiimmm :sirin: :sirin: :sirin: :sirin:

OP
E

Elara

Misafir
Behlül senin eli maşalılığından kurtulmak için çareyi annesinide yanına almakta bulmuş. Biz burada senden ne çekiyoruz behlülü düşünemiyorum bile:)

gızzz inan kardeşimi 1 aydan fazladır görmüyorumm
işi düşünce arar benii:D
dünde kızımı özlemiş aradıı konuştular,sonrada kız arkadaşını anlattı iştee
benim fikirlerime cok önem verirr ayrıcaa

OP
A

asidemet

Misafir
pazartesi sabah ilk idrarınla yap cnm yappp
belirtilerr nasıl???
hamilemisin sence
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:ahh bir bilsem ama aşırı derecede akıntım var sabah ateşimi ölçtüm yine göğüslerim çooook acıyor ve şiş miğdem ekşiyo gibi yeterlimi bunlar sence dokt-yardim-yardim-yardim-yardim-yardimorum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm kardeşimin kız arkadaşı annemgile gelcek
benim bi kac işim var dışarda onları halledip annemgile gecip gelin adayıyla tanışcazzz,ay cok meraktayım nasıl biri diyee
kolunda dövmesi filan varmış.asortik bişi galiba:D

cnm gözün aydınn

hadi hayırlısı olsun cnm,behlül yakışıklı maşallah allah sahibine bağışlasın kızda huydada güzelliktede denktir inş

OP
E

_eZeL_

Misafir
Eloş şöyle iyice süz gelini,senden tam bi görümce
olur haa:cokkomik::cokkomik:

Ezel test yapmadın bugün daha de mi deneme
yaptın mı sabah

güneş tetim kalmadı yapa yapa akşam eczaneye uğradım yoktu yarın sabah 8,30 gelin lüleburgazdan getirtiriz dediler ben sabah 8,10 da servise biniyorum 8,30 iş başı nasıl bekliyim ki onu ama dün ovülasyon mikroskopuyla yaptım otlar vardı
denemede yapmadım akşama yapıcam denemeyi benim hala yumurtalığımda ağrı var ama hafifledi dünkü gibi değil

OP
M

minietek

Misafir
test yumurtladın diyor güveniyorum doğruluğuna ama testin kullanım kulavuzunda çizft çizgiyi gördükten 24 - 48 saat içinde ilişki olmalı yazıyor

eğer öle yazıyorsa dün ilişki olmadıysa bu akşam kesınlıkle olsun bence daha doğrusu şöle diyim ben olsam kesınlıkle çalışma yapardım önce kendımı rahatlatırdım sonra ılıskı, yatardım hıc kalkmazdım bu arada ağır yiyecekler yemezdim ama elara ya soralım öle kararını ver

OP
E

Elara

Misafir
Eloş şöyle iyice süz gelini,senden tam bi görümce
olur haa:cokkomik::cokkomik:

cnm bizim bir gelinimiz daha varr inan 3 yıldır ona hiç görümcelik yapmadımm
hatta annem kaynanalık yapacak olsa hemenn anneme kızarım , gelini kollarım
ablacım der başka bişi demezz.her hafta 3 kez ararr.cok iyiyiz allah bozmasın
yani ben haksızlıga gelememm.haklı olanı herzaman tutarımm

OP
A

asidemet

Misafir

canım arkadaşım benim

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
gızzz inan kardeşimi 1 aydan fazladır görmüyorumm
işi düşünce arar benii:D
dünde kızımı özlemiş aradıı konuştular,sonrada kız arkadaşını anlattı iştee
benim fikirlerime cok önem verirr ayrıcaa

Eeee işi düşünce aradığına göre seni arabulucu veya iki taraf arasında hakem vazifesi gör diye çağırmış. Bunların yanında senin kız hakkında fikrinde önemli elbetteki. Hangi ara tanışmış ne zaman evlenmeye karar vermiş bu oğlan anlayamadım. Benim adam gibi 2 gündür tanıştığı insana evlenme teklif eden biri değildir inşallah:D...(şimdi eminim keşke biraz daha düşünseydim diyordur:D)
Bu arada en azından kızını özleyen bir kardeşe sahipsin benim yavrularımı özleyen kardeşlerim yok (varda yok)....

OP
E

_eZeL_

Misafir

Elara sizin bebişin cinsiyeti belli olmadımı daha_?

OP
A

asidemet

Misafir
Eeee işi düşünce aradığına göre seni arabulucu veya iki taraf arasında hakem vazifesi gör diye çağırmış. Bunların yanında senin kız hakkında fikrinde önemli elbetteki. Hangi ara tanışmış ne zaman evlenmeye karar vermiş bu oğlan anlayamadım. Benim adam gibi 2 gündür tanıştığı insana evlenme teklif eden biri değildir inşallah:D...(şimdi eminim keşke biraz daha düşünseydim diyordur:D)
Bu arada en azından kızını özleyen bir kardeşe sahipsin benim yavrularımı özleyen kardeşlerim yok (varda yok)....

ay aranızda en içler acısı durumda olan benim ağlayacağım bakın şimdi benim hiç kardeşim yooooooooooookkkkkkkkkk tek çocuğum bennnnnnnn :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
güneş tetim kalmadı yapa yapa akşam eczaneye uğradım yoktu yarın sabah 8,30 gelin lüleburgazdan getirtiriz dediler ben sabah 8,10 da servise biniyorum 8,30 iş başı nasıl bekliyim ki onu ama dün ovülasyon mikroskopuyla yaptım otlar vardı
denemede yapmadım akşama yapıcam denemeyi benim hala yumurtalığımda ağrı var ama hafifledi dünkü gibi değil

sen clear blue almamışmıydın ezel ben aldın hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
test yumurtladın diyor güveniyorum doğruluğuna ama testin kullanım kulavuzunda çizft çizgiyi gördükten 24 - 48 saat içinde ilişki olmalı yazıyor

eğer öle yazıyorsa dün ilişki olmadıysa bu akşam kesınlıkle olsun bence daha doğrusu şöle diyim ben olsam kesınlıkle çalışma yapardım önce kendımı rahatlatırdım sonra ılıskı, yatardım hıc kalkmazdım bu arada ağır yiyecekler yemezdim ama elara ya soralım öle kararını ver

kızlar günaydın....
ezelcim ben o testlerden çok kullandım ama hep olmadı.ya geç kalıyordum ya hatalı olan bişi vardı.şimdi bu ay tsadüfmüdür yada doğru zamanlamadanmıdır nedir hamiş kaldım.istersen sende al clearblue....yok çizgi koyu yok açık sorun olmuyo.artışı yakaladımı hemen pozitif gülenyüzü çıkarıyo..valla artık kader kısmet..ben tutturduysam herkes tutturur:cokkomik::cokkomik:
minietek canım bende çok yatmadım.sadece 20 dk kadar ayaklarımı havaya dikili yattım:cokkomik::zonk:sonrada duşa girdim....hızlı olan gitmiştir zaten.artık kızlarmı hızlıymış erkeklermi göricez:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:ahh bir bilsem ama aşırı derecede akıntım var sabah ateşimi ölçtüm yine göğüslerim çooook acıyor ve şiş miğdem ekşiyo gibi yeterlimi bunlar sence dokt-yardim-yardim-yardim-yardim-yardimorum

ooo süper belirtiler bencee,
yani herzaman böle belirtilerin olmuyorsa hamiş olma şansın tabiki yüksekk
hayırlısı olsun hakkında cnm inş hamişsindir

hadi hayırlısı olsun cnm,behlül yakışıklı maşallah allah sahibine bağışlasın kızda huydada güzelliktede denktir inş
amin cnmm
kardeşim cok secicidirr
şimdiye kadar hiç ben bu kızla evlencem demedii
ciddi anlamda ilk bu kızı tanıştırmaya getiriyorr.

OP
G

gunness

Misafir

Ezel bana şahsi fikrimi soracak olursan
bence bizim ateşlerden bişey çıkmaz onu anladık, ateş bide değişebilecek bişey
oda sıcaklığı, üstünü örtmen gibi vs. ama
lh bence değişkenlik gösterecek bişey
değil o yüzden testin güvenirliğine inan
keşke ateşte doğrulasa ama sonuç alamıyoruz
ateşten. bu yüzden derim ki kocayı eczaneye gönder bugün testi alsın tekrar yap testi.
haa ben olsam bu akşam deneme yapardım
fazla evhamlı olma üstünü düştükçe aksilikler
çıkıyo kendini biraz rahatlak stres hiç iyi bişey değil:huhuu:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
troitlerimde sorun var benim.az çalışıyor...ama inşallah bi sorun çıkmaz kızlar.şimdilik tek korkum bu.gerçi ilaçlarımı düzenli alıyorum.herşey kontrol altında ama yinede korkuyorum

OP
M

minietek

Misafir
kızlar günaydın....
ezelcim ben o testlerden çok kullandım ama hep olmadı.ya geç kalıyordum ya hatalı olan bişi vardı.şimdi bu ay tsadüfmüdür yada doğru zamanlamadanmıdır nedir hamiş kaldım.istersen sende al clearblue....yok çizgi koyu yok açık sorun olmuyo.artışı yakaladımı hemen pozitif gülenyüzü çıkarıyo..valla artık kader kısmet..ben tutturduysam herkes tutturur:cokkomik::cokkomik:
minietek canım bende çok yatmadım.sadece 20 dk kadar ayaklarımı havaya dikili yattım:cokkomik::zonk:sonrada duşa girdim....hızlı olan gitmiştir zaten.artık kızlarmı hızlıymış erkeklermi göricez:cokkomik:

hadi bakalım inşallah gönlünden gecen kucağında olsunn inşallah
ben yattım gerçi başka şansım yoktu biz gece yatarken çalışma yapıyorduk sabah duş

OP
M

minietek

Misafir
troitlerimde sorun var benim.az çalışıyor...ama inşallah bi sorun çıkmaz kızlar.şimdilik tek korkum bu.gerçi ilaçlarımı düzenli alıyorum.herşey kontrol altında ama yinede korkuyorum

sen ne zaman kan tahlılı yaptıracaksın yada doktora gıdeceksın

drlar istiyormu ılla kan tahlili onu bilmiyorum gerçi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar