OP
minietek
Misafir
- #15.641
Minietek, beni sevdiğin için teşekkür ederim canım. Seviyorsun değilmi
sevıyorum tabıı kıızz
günayddınnn kızlarrrr
ezel canım yumurtlamamışsın
Minietek, beni sevdiğin için teşekkür ederim canım. Seviyorsun değilmi
nerden anladın yumurtlamadığını??????sevıyorum tabıı kıızz
günayddınnn kızlarrrr
ezel canım yumurtlamamışsın
elara sen bılırsın cnm ya delı olcam dun arkadasın cocukları vardı sen benım masaustu hesabı kaldır yenı hesap acmıslar benımde masaustu bılgılerı msne felan gıtmıs o hesapla acıyom sımdı nasıl bulabılırım ben kendı hesabımı ya parola koymustuk cocukjlar ders calıssın gıremesınler dıye sımdı onu bulamıyom
TOBE TOBE KIZ FALCIYA CIKACAK ADIMezel sesin çıkmıyor hayırdır güzelim
bernil bu arada sanada küstüüüüüüüüüüüüümmmm:sim3::sim3:herkezin falcağızına bakıyosunda benim başım kelmi insan birde bana bakar ama demi:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:
kızlar saçımı boyatsam bugün hamişsem bişey olmaz değilmi
nerden anladın yumurtlamadığını??????
amin amin aminTOBE TOBE KIZ FALCIYA CIKACAK ADIMCNM SENINDE OLCAK BI PPRENSESIN INS INS
bılmıyom cnm yapabılırsem yaparım yapamassam artık kocaya muracat aksama ay nasıl cnm sıkıldı kız butun kayıtlarımda masaustune kayıtlı oturumu cılırken porala yazıp gırıyodumya o yok sımdı cocugun actıgı hasapla gırıyom tobe yarabbım neyınıze sızın oynayın ıste ama ıste[sıze="4"]
sistemi geri yükle den yapsan düzelir belki
nasıl olacagını biliyodun dimi.bilmiyorsan yazarımm cnm[/sıze]
günaydın fıstık birkezde evde durda geldiğimde bulayım senikapı duvar oluyo her geldiğimde
kızlar saçımı boyatsam bugün hamişsem bişey olmaz değilmi
günayddınnn kızlarrrr
ilk 3 ay dr bırak kuaförler bile uygun değil diyo benım kuaförüm öle dedi 2 ortak kuaför bırı 3 ay diğeri 5 ay boyatma dedi
dr uma soramam bile adam tülün deterjan kokusu bıle gelmıcek sana dedı kımyasal hıc bırseyy
çünkü ateşi normal sınırının üstüne çıkması lazımm
he bazılarında ateş kademelı yükselıyo yarın öbür gün yıne azar azar yükselıp sınırın üstüne çıkarsa yumurtlamış diyebılırız
valla ben sarı saçlarla kayverengı dıplerım çıkmış halde gezıyorumm kocam bıle dalga gecıo dıplerın çıkmış dıye 4-5 aylık olana kadar beklıcem sonra bıtkısel boyaşimdi ben beyazlarımla mı gezeyim öffffffffff bekleyeyim ozaman 1 kaç gün daharegli olursam ozaman boyatırım bende neyapayım
bılmıyom cnm yapabılırsem yaparım yapamassam artık kocaya muracat aksama ay nasıl cnm sıkıldı kız butun kayıtlarımda masaustune kayıtlı oturumu cılırken porala yazıp gırıyodumya o yok sımdı cocugun actıgı hasapla gırıyom tobe yarabbım neyınıze sızın oynayın ıste ama ıste
ayyyy sorma valla bendede önden beyazlar fırlamış vaziyette dip boyamda geldi zaten aynen benimkide dalga geçiyo bende ona BEYAZLATANLAR UTANSIN diyorum ama olmuyo kötü kötüüvalla ben sarı saçlarla kayverengı dıplerım çıkmış halde gezıyorumm kocam bıle dalga gecıo dıplerın çıkmış dıye 4-5 aylık olana kadar beklıcem sonra bıtkısel boya
Elaracım sen yaz cnm musaıtsen eger sımdı cıkmam lazım kardesım yurt dısından geldı benı cagırıyolar kahvaltıya gercı ettım ama gıdeyım gene özledım ya 1 haftadır yokdu
elara sen bılırsın cnm ya delı olcam dun arkadasın cocukları vardı sen benım masaustu hesabı kaldır yenı hesap acmıslar benımde masaustu bılgılerı msne felan gıtmıs o hesapla acıyom sımdı nasıl bulabılırım ben kendı hesabımı ya parola koymustuk cocukjlar ders calıssın gıremesınler dıye sımdı onu bulamıyom
[sıze="4"]
başlat
programlar
donatılar
sistem aracları
sistemi geri yükle
bi takvim cıkcak önüne o takvimi dünkü yada bir önceki güne getir.yani tarihin istüne tıklıcan
sonra ileri dicen.
Takıldıgın yerde sor cnm[/sıze]
Bende seni seviyorumsevıyorum tabıı kıızz