Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
ezel sesin çıkmıyor hayırdır güzelim
bernil bu arada sanada küstüüüüüüüüüüüüümmmm:sim3::sim3:herkezin falcağızına bakıyosunda benim başım kelmi insan birde bana bakar ama demi:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:

OP
E

Elara

Misafir
elara sen bılırsın cnm ya delı olcam dun arkadasın cocukları vardı sen benım masaustu hesabı kaldır yenı hesap acmıslar benımde masaustu bılgılerı msne felan gıtmıs o hesapla acıyom sımdı nasıl bulabılırım ben kendı hesabımı ya parola koymustuk cocukjlar ders calıssın gıremesınler dıye sımdı onu bulamıyom:(

sistemi geri yükle den yapsan düzelir belki
nasıl olacagını biliyodun dimi.bilmiyorsan yazarımm cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ezel sesin çıkmıyor hayırdır güzelim
bernil bu arada sanada küstüüüüüüüüüüüüümmmm:sim3::sim3:herkezin falcağızına bakıyosunda benim başım kelmi insan birde bana bakar ama demi:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:
TOBE TOBE KIZ FALCIYA CIKACAK ADIM :cokkomik::cokkomik:CNM SENINDE OLCAK BI PPRENSESIN INS INS

OP
M

minietek

Misafir
kızlar saçımı boyatsam bugün hamişsem bişey olmaz değilmi

ilk 3 ay dr bırak kuaförler bile uygun değil diyo benım kuaförüm öle dedi 2 ortak kuaför bırı 3 ay diğeri 5 ay boyatma dedi
dr uma soramam bile adam tülün deterjan kokusu bıle gelmıcek sana dedı kımyasal hıc bırseyy

nerden anladın yumurtlamadığını??????

çünkü ateşi normal sınırının üstüne çıkması lazımm

he bazılarında ateş kademelı yükselıyo yarın öbür gün yıne azar azar yükselıp sınırın üstüne çıkarsa yumurtlamış diyebılırız

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="4"]

sistemi geri yükle den yapsan düzelir belki
nasıl olacagını biliyodun dimi.bilmiyorsan yazarımm cnm[/sıze]
bılmıyom cnm yapabılırsem yaparım yapamassam artık kocaya muracat aksama ay nasıl cnm sıkıldı kız butun kayıtlarımda masaustune kayıtlı oturumu cılırken porala yazıp gırıyodumya o yok sımdı cocugun actıgı hasapla gırıyom tobe yarabbım neyınıze sızın oynayın ıste ama ıste

OP
E

Elara

Misafir
günaydın fıstık birkezde evde durda geldiğimde bulayım seni:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:kapı duvar oluyo her geldiğimde :hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

:cokkomik::cokkomik:
şekerim sende hep habersiz geliyorsunn napimm

kızlar saçımı boyatsam bugün hamişsem bişey olmaz değilmi

yok cnm boyatma sakınn
az günün kaldı zaten.hamiş degilsen regli sonrası boyatırsın
hamişsende 3 aydan sonra organik boyayla boyatırsın

günayddınnn kızlarrrr

günaydınnn cnm

OP
A

asidemet

Misafir
ilk 3 ay dr bırak kuaförler bile uygun değil diyo benım kuaförüm öle dedi 2 ortak kuaför bırı 3 ay diğeri 5 ay boyatma dedi
dr uma soramam bile adam tülün deterjan kokusu bıle gelmıcek sana dedı kımyasal hıc bırseyy

çünkü ateşi normal sınırının üstüne çıkması lazımm

he bazılarında ateş kademelı yükselıyo yarın öbür gün yıne azar azar yükselıp sınırın üstüne çıkarsa yumurtlamış diyebılırız

şimdi ben beyazlarımla mı gezeyim öffffffffff bekleyeyim ozaman 1 kaç gün daharegli olursam ozaman boyatırım bende neyapayım

OP
A

asidemet

Misafir
eloşşşşşşşş senin misafirin gelmeyecekmiydi bugün nereye gidiyosun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Elaracım sen yaz cnm musaıtsen eger sımdı cıkmam lazım kardesım yurt dısından geldı benı cagırıyolar kahvaltıya gercı ettım ama gıdeyım gene özledım ya 1 haftadır yokdu

OP
M

minietek

Misafir
şimdi ben beyazlarımla mı gezeyim öffffffffff bekleyeyim ozaman 1 kaç gün daharegli olursam ozaman boyatırım bende neyapayım
valla ben sarı saçlarla kayverengı dıplerım çıkmış halde gezıyorumm kocam bıle dalga gecıo dıplerın çıkmış dıye 4-5 aylık olana kadar beklıcem sonra bıtkısel boya

OP
E

Elara

Misafir
bılmıyom cnm yapabılırsem yaparım yapamassam artık kocaya muracat aksama ay nasıl cnm sıkıldı kız butun kayıtlarımda masaustune kayıtlı oturumu cılırken porala yazıp gırıyodumya o yok sımdı cocugun actıgı hasapla gırıyom tobe yarabbım neyınıze sızın oynayın ıste ama ıste

başlat
programlar
donatılar
sistem aracları
sistemi geri yükle
bi takvim cıkcak önüne o takvimi dünkü yada bir önceki güne getir.yani tarihin istüne tıklıcan
sonra ileri dicen.
takıldıgın yerde sor cnm

OP
A

asidemet

Misafir
valla ben sarı saçlarla kayverengı dıplerım çıkmış halde gezıyorumm kocam bıle dalga gecıo dıplerın çıkmış dıye 4-5 aylık olana kadar beklıcem sonra bıtkısel boya
ayyyy sorma valla bendede önden beyazlar fırlamış vaziyette dip boyamda geldi zaten aynen benimkide dalga geçiyo bende ona BEYAZLATANLAR UTANSIN diyorum ama olmuyo kötü kötüü

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
elara sen bılırsın cnm ya delı olcam dun arkadasın cocukları vardı sen benım masaustu hesabı kaldır yenı hesap acmıslar benımde masaustu bılgılerı msne felan gıtmıs o hesapla acıyom sımdı nasıl bulabılırım ben kendı hesabımı ya parola koymustuk cocukjlar ders calıssın gıremesınler dıye sımdı onu bulamıyom:(

Sen neden çoluk çocuğa izin veriyorsun özeline, bilgisayarına dokunmalarına anlamıyorum cnm. İnşallah çözersin sorunu çabucak...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="4"]

başlat
programlar
donatılar
sistem aracları
sistemi geri yükle
bi takvim cıkcak önüne o takvimi dünkü yada bir önceki güne getir.yani tarihin istüne tıklıcan
sonra ileri dicen.
Takıldıgın yerde sor cnm[/sıze]

tmmcnm gelınce yaparım allah razı olsun sagol cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar