Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
Güneeeşşşşş nereye kaybıldun yaptım testi diyorum koyu çizgi çıktı akşamkinden daha koyu ilk çizgiye yakın nerdeyse

elara nerde kaldı ooffff biri beni gazlasııın yarında denem yap desin
gaz verelim sana yarın yap ezel yapa yap yap yap:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin sana yolladıgım mesajı okursan yeşil cayı sadece sen içececen yazmıştım
ama bi momof bi benim dedigime gidip gelecekseniz cok bocalarsınızz
ya onun önerisini dikkate alın yada benim
veya kafanız cok karışıyorsa kendiniz araştırıp hangisi mantıgınıza yatıyorsa öle yapın.

ben size hangi takviyenin ne işe yaradıgını defalarca yazdım yolladım

yeşil ca kadındaki döl verimini arttırır,kaliteli mukus akıntısı yapar.

günaydın cnm,dur kızma hemen senin söylediklerini dikkate almasam burda ne işim var tabiki önemsiyorum senin söylediklerini,senin gönderdiğin msj hala kayıtlı bende hangi takviyeye başlayacaksam onu tek tek okuyup öyle başlıyorum ,senin söylediğin tarihlerde başlıyorum cnm, kafamda uygulayanlarıda oturtuyorrum ,kim kullanıcak onuda tek tekokuyorum öyle başlıyorum,ben msj okudum ama atladıklarım vardır mutlaka aklımda öyle kalmış onuda kafamda uygulayanlarla desteklemeye çalışıyorum

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar oğluma yazılı sorusu hazırlamam gerekiyo yarın ingilizceden sınavı var ara ara bakarım buraya

OP
M

minietek

Misafir
çokkk uykum varrrrrrrr yaaa hiç çalışmak istemıyorumm bugünn

OP
E

Elara

Misafir
günaydın cnm,dur kızma hemen senin söylediklerini dikkate almasam burda ne işim var tabiki önemsiyorum senin söylediklerini,senin gönderdiğin msj hala kayıtlı bende hangi takviyeye başlayacaksam onu tek tek okuyup öyle başlıyorum ,senin söylediğin tarihlerde başlıyorum cnm, kafamda uygulayanlarıda oturtuyorrum ,kim kullanıcak onuda tek tekokuyorum öyle başlıyorum,ben msj okudum ama atladıklarım vardır mutlaka aklımda öyle kalmış onuda kafamda uygulayanlarla desteklemeye çalışıyorum

kendime aldıgım takviyelerin resimli olanını sana yolladım dimi. bak orda yaızyor cnm
bide takviyeler başlıgında yazıyorrr

yani ben cok özenerek ve dikkat ederek yazıyorum bu bilgileri size.cünkü bendeki büyük sorumlulukk.
ama ben o kadar ugraşıp yazıyorum böle yalnış anlamalar yada yazdıgım halde bilmiyormuş gibi davranmanız beni hem üzüyor hemde kızdırıyorrr
bunu sadece sana yazmıyorum cnm yalnış anlama sakın.genel anlamda sölüyorumm..

sen ve bernilin yeri ayrıı bendee
bölee kızsamda siz yine bana kafanıza takılan herşeyi sormaya devam edinn.ben bazen böle dengesizlikler yapabiliyorum, tanıyonuz artık beniii

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elera ben baktım msj şimdi yanlış anlamışım onu cnm ya ben ikimiz kullanıcaz sanıyodum valla kusura bakma

OP
G

gunness

Misafir
kendime aldıgım takviyelerin resimli olanını sana yolladım dimi. bak orda yaızyor cnm

yani ben cok özenerek ve dikkat ederek yazıyorum bu bilgileri size.cünkü bendeki büyük sorumlulukk.
ama ben o kadar ugraşıp yazıyorum böle yalnış anlamalar yada yazdıgım halde bilmiyormuş gibi davranmanız beni hem üzüyor hemde kızdırıyorrr

bölee kızsamda siz yine bana kafanıza takılan herşeyi sormaya devam edinn.ben bazen böle dengesizlikler yapabiliyorum, tanıyonuz artık beniii

:cicek::cicek::cicek::cicek::rose::rose:

OP
E

Elara

Misafir
elera ben baktım msj şimdi yanlış anlamışım onu cnm ya ben ikimiz kullanıcaz sanıyodum valla kusura bakma

cnm kusurluk bişi yokkk
neyseki erken farkedildii bernilin sayesinde :)
gerci eşin içsede bişi olmaz.ama senin kullanman daha iyi olur.
biraz sert cıkıştım galiba sende kusura bakma cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

bölee kızsamda siz yine bana kafanıza takılan herşeyi sormaya devam edinn.ben bazen böle dengesizlikler yapabiliyor tanıyonuz artık beniii

estağfurullah cnm,ben yanlış anlamışım ,ben senin verdiğin tarihlere odaklıyım şimdi ne zaman başlamam gerektiğini yazdın ya öyle tek tek bakıp başlıyorum işi riske atmak istemiyorum,kızarmıyım hiç allah razı olsun gerçekten çok düşünceli bi insansız önce allahın izniyle,sonra senin vesilenle bizde tadacağız inş o duyguyu allahta senin gönlündeki isteklerini versin cnm:cokkomik:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

kız tanımazmıyız
şimdi mesela ben sana bişey soracam ama hiçççç yeri değil bekliyorum sıramııı :hihi::hihi::hihi:
hem bernil ve renginin yanında bende varım ben bunu biliyorumm:hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="4"]

kendime aldıgım takviyelerin resimli olanını sana yolladım dimi. Bak orda yaızyor cnm

Ama ben o kadar ugraşıp yazıyorum böle yalnış anlamalar yada yazdıgım halde bilmiyormuş gibi davranmanız beni hem üzüyor hemde kızdırıyorrr

Sen ve bernilin yeri ayrıı bendee
bölee kızsamda siz yine bana kafanıza takılan herşeyi sormaya devam edinn.ben bazen böle dengesizlikler yapabiliyorum, tanıyonuz artık beniii[/sıze]

cnmgunaydın bugun zaten hıc nesem yok aglamaya yer arıyom ahanda akıyo gozlerımden yas cnmsın tek kelımeyle ne deyım rabbım herseyı gonlunce versın ıns---------------------------

OP
M

minietek

Misafir
erken yatmıyomusun canım
pek erken yatamıyorum illa 12 olcak zaten annemdeydık dün cümbür cemaat geç geldik eve
minietek sen okudunmu yazdıklarımı ovülasyon testimde çift çizgi çıktı

canım ben okudum ama ovulasyon testı ıle hıc bılgım yok çift çizgi çıkınca yumurtluyorum demekse tabııkı akşam çalışma gereklı çalışma olmasa bıle de erkeklerın beklıyoo yumurtlamayı belkıde şuanda yumurtladın ve erkeklerden bırı yumurtanı fethettı bılee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar