Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kız tanımazmıyız
şimdi mesela ben sana bişey soracam ama hiçççç yeri değil bekliyorum sıramııı :hihi::hihi::hihi:
hem bernil ve renginin yanında bende varım ben bunu biliyorumm:hihi:

:hihi::hihi: ay cocuk gibisiniz heee.tamam senin yerin herkesden apayrı başımın tatlı belasıı:ninni:

sıranı bekelrsen daha cok bekelrsin.ne sorcaksan aklına geldigi anda sor.burası yogunsa özel mesajla sor.burda atlayabiliyorum cünkü.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="4"]

amin cnm cümlemize inş..
Hayırdır neden neşen yok bugün[/sıze]

cnm bıraz babama cnm sıkkın rahatsızmıs kalbın yarısı calısmıyo kalkp krızzı gecıdı ıkı sene once ancıyo felan baypas olamıyo ölede olunca ıns bısey olmaz rabbım sen acılarını gosterme anamızın babamızın amın...

OP
E

Elara

Misafir

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Bernilciğim herşey bizim için canımm
sıkma canını allah bütün hastaların şifasını verir inşallah canımm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama benım ufaklık zırlıyo okuduğumdanda bişi anlamadım anladığım kadarıyla eceirem oğlunu kucağına almış darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıcakla büyütür inş.bernilcim sanada geçmiş olsun ALLAH babana şifa versin ezel senınde denemen İNŞ. hayırlı olur kızlar ben çıkıyom mutfağımı temızlıyorum ara ara bakarım

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
zaman nasilda geciyor yaaa dun gi i eceimren demek dogum yati darisi tum kizlarin basina hayirlisiyla insAllah

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="3"]kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama benım ufaklık zırlıyo okuduğumdanda bişi anlamadım anladığım kadarıyla eceirem oğlunu kucağına almış darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıcakla büyütür inş.bernilcim sanada geçmiş olsun allah babana şifa versin ezel senınde denemen inş. Hayırlı olur kızlar ben çıkıyom mutfağımı temızlıyorum ara ara bakarım[/sıze]
sagol cn yok daha haftaya salı dogum olcak ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar