Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlar ovülasyon testini yaptım iki çizgi çıktı biri koyu biri koyuya yakın yani yarın ben tekrar deneme yapayım bu durumda dimi

OP
E

_eZeL_

Misafir
Güneeeşşşşş nereye kaybıldun yaptım testi diyorum koyu çizgi çıktı akşamkinden daha koyu ilk çizgiye yakın nerdeyse

elara nerde kaldı ooffff biri beni gazlasııın yarında denem yap desin

OP
L

Liza

Misafir
Oooo arkadaşlar biraz okudum da çalışmalar bayağı hızlanmış.
Allah kolaylıklar versin hepinize:huhuu:

OP
G

gunness

Misafir
Kızlar ovülasyon testini yaptım iki çizgi çıktı biri koyu biri koyuya yakın yani yarın ben tekrar deneme yapayım bu durumda dimi

yarın akşam yap bence kesin yarın akşam çatlıyacak:elis:
sen niye dün yaptın ben onu anlamadım test silikti dün doğru çıkıyomuş senin test kendi kendine teşhisi koydun sırf fiki fiki için yaptın dün :cokkomik::cokkomik:

OP
G

gunness

Misafir
Güneeeşşşşş nereye kaybıldun yaptım testi diyorum koyu çizgi çıktı akşamkinden daha koyu ilk çizgiye yakın nerdeyse

elara nerde kaldı ooffff biri beni gazlasııın yarında denem yap desin

burdayım kız okudumda tel. deydim yazamadım
yarın akşam yap bence 24-36 saat ya teste göre kesin yakalarsın erkeği hem spermlerde akşama kadar iyi olur

OP
E

_eZeL_

Misafir
yarın akşam yap bence kesin yarın akşam çatlıyacak:elis:
sen niye dün yaptın ben onu anlamadım test silikti dün doğru çıkıyomuş senin test kendi kendine teşhisi koydun sırf fiki fiki için yaptın dün :cokkomik::cokkomik:

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:
BİLMİYORUM Kİ ATEŞİM DÜŞÜNCE ÇATLAR SANDIM YAPTIM NEYSE GÜN AŞIRI İLİŞKİM OLACAK NAPALIM HAKLISIN GALİBA SIRF FİKİ FİKİ OLSUN DİYE YAPTIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar