Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
ezel hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki olur..
bak ben hiç yumurta takip etmedim hatta adetten sonra hemen hep sık ilişki oldu ama oğlum oldu kısmetinde varsa olacak canım stres yapma sakın

canım günaydın ay Allah razı olsun inşaAllah benimde olur
sen akşam yazmışsın nasıl hamiş kaldığımı neler yaptığımı anlatıcam size diye ne zman anlatıcaksın :)

Umut ya, nasıl yani? Spiral insanı kısırlaştırıyormuymuş? Annemdede vardı senelerce ve her çıkarttığında bir tane pırtlıyordu:)

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: keşke bende umutta şöyle yakışıklı birer oğluş pırtlatsak

OP
E

_eZeL_

Misafir
o yıllar varya su gibi geçiyo inanki
ne kadar prim günün şu an ??? 1000-2000 ???

kız bilmiyorum ki bakmadım ne zamandır değişti ya sistem önceden girip bakıyorduk umut sanırım pttden mi ne şifre alınıyormuş primlerini görmek için ben onu almadım sen aldın mı_? nasıl oluyor o

OP
E

_eZeL_

Misafir
umut bide benim şurup bitti yaa ne çabuk bitiyor o öyle benmi çok içtim acaba :D

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Hayatım öğrenememekten ziyade, şu anda deneyen sizlersiniz ve deneyimlerinizi paylaşıyorsunuz ve bende birebir muhabbetlerinizin içinde balık kılçığı olmak istemedim.

estağfurullah cnm olurmu öyle şey,bende ilk katıldığımda hemen düşünmüyodum ama onların heyecanlarını,korkularını,sevinçlerini paylaşmak,hoşuma gidiyodu cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar gidip ovülasyon testi yapıcam ama oda arkadaşım var çantamdan çıkarmaya utanıyorum testi o bir çıksa birazcık dışarı alıp gidicem tuvalete

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar ben de hamile kalışlarımdan bahsedeyim...

ilk hamileliğim :yeni evliydik hiç korunmadık.ilk ay adet oldum..tabi o zaman yeni evli yeni heyecan her gün hatta gün içinde sık ilişkilerim oldu yumurta takibi hiç yapmadım çok ilgilenmiyordum öyle bişeyle..ama biz genelde çok düzenli besleniriz eşim çok dikkat eder böyle şeylere..her akşam yemeğinde mutlaka kırmızı veya beyaz et olur...eşim her sabah havuç suyu içer..ben b12 vitamini takviyesi alıyordum faazla et yemediğim için..birde folik asit içiyordum..ve 2.ay hamile olduğumu öğrendim ikiz oğluşlararıma hamile kaldım...hıı birde ben yatağın sağ tarafında yatıyorum sağa dönük uyuyordum genelde...

ikinci gebeliğim :bu gebeliğimde ilişkilerim yaşadığım sıkıntılı günlerden sonra kısmen azaldı haftada 2-3 e düştü yani gün aşırı ilişki oldu genelde...adetlerim düzensizleşti o dönem ve küçük bi hormonel tedavi gördüm ama dr um hamile kalmamda bi sakınca olmadığını söyledi o hapları içerken..sonuç olarak korunmayı bıraktığım ilk ay hamle kaldım 2.gebeliğime de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar