OP
_eZeL_
Misafir
- #15.281
kız öğrenemedinm daha ,sen takıldığında sor bize biz sana yardımcı olalım,elera bu arada hala kayıp kızlar
akşam çalışma yapmıştır o gözleri ağrıyormuş ya eşi iğne yapmıştır ona iyileşsin diye
kız öğrenemedinm daha ,sen takıldığında sor bize biz sana yardımcı olalım,elera bu arada hala kayıp kızlar
dur kız benim daha yaşım kaç bunalıma sokma beni bana yıllaaaaar yıllar var![]()
senin az kalmış sevindim olsun primlerin dolsunda yaşını beklersin canım yaaa
Umut ya, nasıl yani? Spiral insanı kısırlaştırıyormuymuş? Annemdede vardı senelerce ve her çıkarttığında bir tane pırtlıyordu
Umut ya, nasıl yani? Spiral insanı kısırlaştırıyormuymuş? Annemdede vardı senelerce ve her çıkarttığında bir tane pırtlıyordu
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
ezel hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki olur..
bak ben hiç yumurta takip etmedim hatta adetten sonra hemen hep sık ilişki oldu ama oğlum oldu kısmetinde varsa olacak canım stres yapma sakın
o yıllar varya su gibi geçiyo inanki
ne kadar prim günün şu an ??? 1000-2000 ???
yesılcayın tabletını ıcıyomusun rengıncım
akşam çalışma yapmıştır o gözleri ağrıyormuş ya eşi iğne yapmıştır ona iyileşsin diye
Sen, umut, bernil, rengin, ben, elara, güneş, umut gemisi, egem, haskena,asidemet, tazmanya, minietek ve sayamadığım diger arkadaşlar isteyen oğlan isteyen kız pırtlasın.![]()
![]()
keşke bende umutta şöyle yakışıklı birer oğluş pırtlatsak
Sen, umut, bernil, rengin, ben, elara, güneş, umut gemisi, egem, haskena,asidemet ve sayamadığım diger arkadaşlar isteyen oğlan isteyen kız pırtlasın.
Yeterki pırtlayın dileğinizi...
sen bundan önce deneme yapmışmıydın hiççç
valla karıştıyorum bazen kusura bakma
Hayatım öğrenememekten ziyade, şu anda deneyen sizlersiniz ve deneyimlerinizi paylaşıyorsunuz ve bende birebir muhabbetlerinizin içinde balık kılçığı olmak istemedim.
inşallah canım bir kız pırtlatırımSen, umut, bernil, rengin, ben, elara, güneş, umut gemisi, egem, haskena,asidemet, tazmanya, minietek ve sayamadığım diger arkadaşlar isteyen oğlan isteyen kız pırtlasın.
Yeterki pırtlayın dileğinizi...
estağfurullah cnm olurmu öyle şey,bende ilk katıldığımda hemen düşünmüyodum ama onların heyecanlarını,korkularını,sevinçlerini paylaşmak,hoşuma gidiyodu cnm
canım işte ekimde çıktı tık yok daha