bız nasıl yapcazkı rengın ya hemen catlar catlamazmı afff cok ınce bı iş yaonu diyorum ya ezel boncukta 17 saat önce demişti,momofta asitli saate kalmamak için erken yapmışlardı
bız nasıl yapcazkı rengın ya hemen catlar catlamazmı afff cok ınce bı iş yaonu diyorum ya ezel boncukta 17 saat önce demişti,momofta asitli saate kalmamak için erken yapmışlardı
güneş evet senınde hala yumurtlama olmamıs son 3 aydakı adet tarıhlerın aklındamı
ezel senındee son 3 ay tarıhlerın aklındaysa yazsanıza
:gul: valla bilmiyom artık bernil hangibirine çözüm bulacağızanaaaa kız onlar hıc aklıma gelmemısdı gunduz felan olursa naparızkı ya amannnn kızlar bakın bızdekı telasa sız sızde ne var haklısın rengıncım hıc dusunmemısdım cnm ısın o yuzunu ya neyse artık bulacaz bı caresını
:gul: valla bilmiyom artık bernil hangibirine çözüm bulacağız
bız nasıl yapcazkı rengın ya hemen catlar catlamazmı afff cok ınce bı iş ya
bız nasıl yapcazkı rengın ya hemen catlar catlamazmı afff cok ınce bı iş ya
bernil hindiba çayı zamanı hadi yap cnm içelim:dertli:
kızlar ya ben bu tür şeyleri okuyunca kesinlikle olmayacak gibi geliyooo bana çok zor yakalamak ben zaten hiç hissetmiyorum
kendim için hiç sanmıyorum
Neyse kızlar, sizin sohbet koyu ben parazit yapmayayım, öpüldünüz...
umutçum bende öyle diyodum kendini dinle sadece oluyo,ayrıca sen üç aşağı beş yukarı gününü biliyosun 9. günden itibaren sadece karnının alt bölgesine konsantre ol sağ ve sol eminim hissedeceksin
ezeeeeeeeeel nereye gittin ismin yok testmi yapıyosun yoksa
ıns cnm ıns bazen cok korku alıyo benı ıns olacak ama cnmcnm ya çatlamaya çok yakın yada çatlar çatlamaz asidik zamana kalmamalıyız testte alcaz inş olacak allahın izniyle bu defa bernil
evet umut oraya konsantre ol bide dondurmaya :gul::gul::gul:
umutçum bende öyle diyodum kendini dinle sadece oluyo,ayrıca sen üç aşağı beş yukarı gününü biliyosun 9. günden itibaren sadece karnının alt bölgesine konsantre ol sağ ve sol eminim hissedeceksin