Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
güneş evet senınde hala yumurtlama olmamıs son 3 aydakı adet tarıhlerın aklındamı

ezel senındee son 3 ay tarıhlerın aklındaysa yazsanıza

sence bu ateş normal mi ben de benim döngüm 32 gün 1-2 nisan gibi olur bende ovu. test aldım bugün yapıcam
sat 14 mart, 11 şubat,9 ocak

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
anaaaa kız onlar hıc aklıma gelmemısdı gunduz felan olursa naparızkı ya amannnn kızlar bakın bızdekı telasa sız sızde ne var haklısın rengıncım hıc dusunmemısdım cnm ısın o yuzunu ya neyse artık bulacaz bı caresını:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
:gul: valla bilmiyom artık bernil hangibirine çözüm bulacağız

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ya ben bu tür şeyleri okuyunca kesinlikle olmayacak gibi geliyooo bana çok zor yakalamak ben zaten hiç hissetmiyorum
kendim için hiç sanmıyorum :(

umutçum bende öyle diyodum kendini dinle sadece oluyo,ayrıca sen üç aşağı beş yukarı gününü biliyosun 9. günden itibaren sadece karnının alt bölgesine konsantre ol sağ ve sol eminim hissedeceksin:cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
umutçum bende öyle diyodum kendini dinle sadece oluyo,ayrıca sen üç aşağı beş yukarı gününü biliyosun 9. günden itibaren sadece karnının alt bölgesine konsantre ol sağ ve sol eminim hissedeceksin:cokkomik:

evet umut oraya konsantre ol bide dondurmaya :gul::gul::gul:

OP
M

minietek

Misafir
güneşş aslında herkesın ateş değerlerını yumurtlama ateşi farklılık gösterır
ateş topiğindekı bır çok kişinin ateşine bakarsak sizin ateşler bıraz farklı düşük değerlerde ilerlemiş hep
ama ezel le aynı durumdasınız ateş ölçmenız iyi oldu yumurtlama çizgisini çekmemiş daha ff inşallah bir sorun yoktur ateşlerınız yükselmesını dört gözle beklıyorum

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet umut oraya konsantre ol bide dondurmaya :gul::gul::gul:

:gul::gul::gul:
sus şimdi nerden geldi aklına bernil burda :hihi:
hem sen onu yanlış anladaınn:cokkomik:

anacım oluyorum ama ne bilim
dr ısrarla 11. gün çatlıyo kesin dediiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar