Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
cnm aktara sordum dedıkı 5 10 dkk kaynat suz ıcebebılırsınız dıyede benımde aklım karıstı sagol cnm

Bernil kaynatma canım zaten o zaman tadından anlıyorsun kaynatınca acılaşıyor içilmez oluyor çünkü toksin maddeler çıkıyormuş kaynatınca ortaya

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

canım en son cumartesi gecesi yaptık fiki fiki sonra yapmadık hiç hatta akşam şeffaf akıntı görünce eşime yapsakmı dedim yarın yapalım cumartesi yaptık gün aşırı olmasın dedi
[/sıze]

hım bak benım de yumurtlamadan 2 gün önce son ilişki ve şimdı bakıyorum tabloma 9 unda şefaf akıntı varmış 10 unda ve 11 ilişki olmuş ama 11 indede şeffaf akıntı olmuş belkı 11 deki spermlerdir

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm ketılda ısıtıyorum fincana 3-4 tane atıyorum ılıyana kadar demlendiriyorum,sonra yarım limon ve stevia atıyorum,kaynatma cnm çok acı oluyo, ben ilkini öyle yapmıştım çok kötü oluyo tadı bende ezelden öğrenmiştim
hım tmm cnm ben bugun kaynattımbıdahakını öle yapayım sagol gunde bır keremı ıcılıyo bıde

egem

Daimi Üye
Tepki
517
günaydın egem hoşgeldin oğluşun nasıl maşaAllah fotosuna bakmaya doyamıyorum onun çok tatlı Rabbim inşaAllah bizelerede onun gibi birer erkek evlat nasip eder

canım,oğlum iyi yanımda mama sandalyesinde oynuyo ben de kahvaltı ediyorum bi yandan..sağol canım inşallah sizlere de nasip eder canım tatlı yakışıklı bi oğluş...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
sabah aksam kecı boynuzuda kaynatıyom rengın 1 hafta yapcam sonrada 3 veya 4 ay aksamları vercem ay ıns emeklerımızın karsılıgını alırız kızlar ya rabbım nolur bu sefer ogluslarımızı bıze gonder amınnn...

OP
M

minietek

Misafir
Umut iyide ateşi neden ölçüyoruz bız en önemlısı ılıskı bunune karar verebılmek ıcın şimdi akıntını takip ediceksin ne oldu akıntın oldumu yumurta beyazı gibi

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar ben de saç kurutma makinasını çok fazla kullanmıyorum........
ama mikrodalda leptop cep telefonu çok kullanıyorum...:(
sanırım ben hep negatif iyonları çekiyorum :uzgun:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ama mikrodalda leptop cep telefonu çok kullanıyorum...:(

cnm bebek düşündüğün zaman ,biz nasıl onlara sarılacaksak sende uzak durmaya çalışırsın sende kız dieti yaparsın inş

OP
M

minietek

Misafir
Ama mikrodalda leptop cep telefonu çok kullanıyorum...:(

benım kızkardesımde kesınlıkle kullanmaz saç kurutma makinası kızı oldu bir tek buna bağlı değilya belkide çok ufacık bir etken

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar sabah ateşimi ölçtüm 36.8
sol tarafım hala ağrıyor veeeee dün gece ilk defa rüyamda hamile olduğumu gördüm karnım büyümüş yırtılmıştı-kop-kop-kop-kop

egem

Daimi Üye
Tepki
517
inşallah kızlar bu ayı sağ salim atlatayım da inşallah ben de diyet ve iynlara dikkat edeceğim inşallah bu ay bi süpriz yaşanmazzz:ilknur:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar