Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar ben kacar sabah kalkamıyom zaten dunden uykususuzum yarı gorusuruz ıns

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
evet hamileyim :) cnm idrar testi bariz koyu çizgi geçen ay böle olmamıştı, kanda vericem en kısa zamanda
bakalım hayırlısı
elaracım bizim listede olan kızlardan sağdan yada soldan yumurtlamaya ilişkin bir bilgi yok demi

cnm tebrık ederım. rabbim kucağına almayı nasip etsin. işallah gönlüne göre olur mutluluğun katlanır. burası bereketlı geldı bakalım sıra bızde işlallahhhhhhh:nk:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar pozitif iyonları aklımdayken yazayımm.erkek beek isteyenler bunlardan uzak dursnlar.özellikle sac kurutması kullanan hatunlarr

pozitif iyonların bulundugu ortamları yazıyorumm

yagmurlu hava
daglar,
şelale
sahil kenarı
yangın ortamı
yeni ay
magnezyum ve kalsyum agırlıklı beslenmek
çeşmeler
fanlar
yaz ayı
kuşkonmaz bitkisi
egreltiotu bitkisi
sac kurutma makinası
çam ormanları
sauna
kömür
hareketli su yastık yada yatakları

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar hepiniza günaydınlar yeni güzel haberler var galiba ben geçmişi okumaya gidiyorum bakalım neler olmuşş

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar pozitif iyonları aklımdayken yazayımm.erkek beek isteyenler bunlardan uzak dursnlar.özellikle sac kurutması kullanan hatunlarr

pozitif iyonların bulundugu ortamları yazıyorumm

yagmurlu hava
daglar,
şelale
sahil kenarı
yangın ortamı
yeni ay
magnezyum ve kalsyum agırlıklı beslenmek
çeşmeler
fanlar
yaz ayı
kuşkonmaz bitkisi
egreltiotu bitkisi
sac kurutma makinası
çam ormanları
sauna
kömür
hareketli su yastık yada yatakları

bunların içinden 2 günde 1 kullandığım saç kurutma makinesi var
ve bayağıda kullanırım hiç ıslak bırakmam :(
desenen iyonları topladım :dertli:

OP
A

asidemet

Misafir
evet cnm haklısın, bakalım 7 haftayı beklicez artık.
gerçi artık çokta düşünmek istemiyorum, ama elimde değil
belli artık cinsiyeti, allah hayırlısıyla gönlümdekini versin ama olmazsada yine allahın takdiri

tebrik ederim sağlıcakla al kucağına

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlarrrrrrrr sonunda buldum sizi Haskena nın nikiyle buldum çok aradım ....sizden gelen mesajlarda hep virüs yazıyordu anlaşılmıyordu çok özledim sizleriiiii nasılsınız :cee

canımmm çok şükür bizi bulabilmene çok sevindim hoşgeldiinnnnnnnnnnnnn :gulcicek:

Kizlar bide bisey sorucam,,ben bu arisutu polen karisimin yemege basladigimdan buyana afedersiniz idrarimin rengi kirmizi gibi olmaya basladi..yani nedeni bundanmidir bilmiyorum tabide..herseyden korkar oldum zaten..acaba nedir ki bu simdi..birkac gundur dikkat ediyorum afedersiniz koyu sari ama kirmizimsi..once kan zannettim..ama afedersiniz peceteye silince hic kan falan yok..2 nisanda tekrar dr a gidicez.onda soyleyim.idrar tahlilimi yapar heralde..
Bernilcim sende kullaniyodun sanirim,Ezel sende kullaniyordun sanirim sizde boyle bir sikayet oldumu kizlar??
Canım bende bahsettiğin gibi bişey olmadı az su içiyorsan onddan olmuştur

evet hamileyim :) cnm idrar testi bariz koyu çizgi geçen ay böle olmamıştı, kanda vericem en kısa zamanda
bakalım hayırlısı

,

layds canım tebrikler çok sevindim bu ay 3 hamiş birden ne güzel yaaa hayırlı olsun gönlündekini nasip etsin Rabbim

cnm gecenelrde biri sölemişştii
o ay sol tarafıı agrımış soldan yumurtladıgını düşünmüş ama doktora gittiginde sagdan yumurtlamışsın demişş
sagdaki sancının yansıması solda hissedilirmiş,yada tam tersii
senin sol tarafın agrıdysa belki sende sagdan yumurtlamış olabilirisn.

ben söylemiştim bide biri daha vardı sol kasığı ağrıyıp sağdan yumurtlayan benim zaten hep ssol kasığım ağrır yumurtlarken ama doktora gittiğimde yumurta sağdaydı

Elara momof saç kurutma makinasını kullan diye yazmıştı kafam karıştı şimdi :zonk:

bunların içinden 2 günde 1 kullandığım saç kurutma makinesi var
ve bayağıda kullanırım hiç ıslak bırakmam :(
desenen iyonları topladım :dertli:

aynen umut bende gün aşırı kullanıyorum saç kurutma makinasını yağmurlrda başladı ooffff napıcaz biz yaaa neyseki beşi bir yerdeli donum var artık iş yerine gelirkende tyakıyorum :hihi:

OP
E

_eZeL_

Misafir
bakın bu momofun yazısı kızlar saç kurma için ne yazmış kafam karıştı şimdi bende sevinmiştim saç kurutmayla kurut deyince

Ezel aklini karistirmak istemem ama, Nisan ayi havada negatif iyonlarin(kiz icin uygun) en yogun oldugu bir donem. O yuzden eger o ayda bebis yapmaya niyetliysen iyonlari farkli yonde degistirmen sart. hem diyet hem soguk dus, altin tak bulabildigin kadar, cebini vucudunda tasi, laptopunu yakin tut, sacini sac kurutmayla kurut, elektrikli battaniyeyle yat(en dusuk ayarinda), tutsu yak evde odada bol bol(karanfilli vs), biberiye kullan yemeklerinde, karanfil tohumu kullan cayina vs ekle.. simdilik bunlar geliyor aklima. disari cikma mumkun oldugunca (ozellikle yumurtlama haftasi. Kapiyi cami da aksam ve sabah serininde ac. evi serin tut tutabildigin kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar