evet hamileyimcnm idrar testi bariz koyu çizgi geçen ay böle olmamıştı, kanda vericem en kısa zamanda
bakalım hayırlısı
elaracım bizim listede olan kızlardan sağdan yada soldan yumurtlamaya ilişkin bir bilgi yok demi
cnm tebrık ederım. rabbim kucağına almayı nasip etsin. işallah gönlüne göre olur mutluluğun katlanır. burası bereketlı geldı bakalım sıra bızde işlallahhhhhhh:nk:
neyse kızlar ben kacar sabah kalkamıyom zaten dunden uykususuzum yarı gorusuruz ıns
valla bacım sipral vardı 11 sene korudu beni
kızlar pozitif iyonları aklımdayken yazayımm.erkek beek isteyenler bunlardan uzak dursnlar.özellikle sac kurutması kullanan hatunlarr
pozitif iyonların bulundugu ortamları yazıyorumm
yagmurlu hava
daglar,
şelale
sahil kenarı
yangın ortamı
yeni ay
magnezyum ve kalsyum agırlıklı beslenmek
çeşmeler
fanlar
yaz ayı
kuşkonmaz bitkisi
egreltiotu bitkisi
sac kurutma makinası
çam ormanları
sauna
kömür
hareketli su yastık yada yatakları
evet cnm haklısın, bakalım 7 haftayı beklicez artık.
gerçi artık çokta düşünmek istemiyorum, ama elimde değil
belli artık cinsiyeti, allah hayırlısıyla gönlümdekini versin ama olmazsada yine allahın takdiri
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
Kızlarrrrrrrr sonunda buldum sizi Haskena nın nikiyle buldum çok aradım ....sizden gelen mesajlarda hep virüs yazıyordu anlaşılmıyordu çok özledim sizleriiiii nasılsınız :cee
Canım bende bahsettiğin gibi bişey olmadı az su içiyorsan onddan olmuşturKizlar bide bisey sorucam,,ben bu arisutu polen karisimin yemege basladigimdan buyana afedersiniz idrarimin rengi kirmizi gibi olmaya basladi..yani nedeni bundanmidir bilmiyorum tabide..herseyden korkar oldum zaten..acaba nedir ki bu simdi..birkac gundur dikkat ediyorum afedersiniz koyu sari ama kirmizimsi..once kan zannettim..ama afedersiniz peceteye silince hic kan falan yok..2 nisanda tekrar dr a gidicez.onda soyleyim.idrar tahlilimi yapar heralde..
Bernilcim sende kullaniyodun sanirim,Ezel sende kullaniyordun sanirim sizde boyle bir sikayet oldumu kizlar??
evet hamileyimcnm idrar testi bariz koyu çizgi geçen ay böle olmamıştı, kanda vericem en kısa zamanda
bakalım hayırlısı
,
cnm gecenelrde biri sölemişştii
o ay sol tarafıı agrımış soldan yumurtladıgını düşünmüş ama doktora gittiginde sagdan yumurtlamışsın demişş
sagdaki sancının yansıması solda hissedilirmiş,yada tam tersii
senin sol tarafın agrıdysa belki sende sagdan yumurtlamış olabilirisn.
kızlar pozitif iyonları aklımdayken yazayımm.erkek beek isteyenler bunlardan uzak dursnlar.özellikle sac kurutması kullanan hatunlarr
bunların içinden 2 günde 1 kullandığım saç kurutma makinesi var
ve bayağıda kullanırım hiç ıslak bırakmam
desenen iyonları topladım :dertli:
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar nasılsınız buggün kalabalığız maşallah
günaydın canımmm nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız buggün kalabalığız maşallah
umut bak ateş tablomu gönderiyorum şeffaf akıntım var akşamdan beri
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ezel aklini karistirmak istemem ama, Nisan ayi havada negatif iyonlarin(kiz icin uygun) en yogun oldugu bir donem. O yuzden eger o ayda bebis yapmaya niyetliysen iyonlari farkli yonde degistirmen sart. hem diyet hem soguk dus, altin tak bulabildigin kadar, cebini vucudunda tasi, laptopunu yakin tut, sacini sac kurutmayla kurut, elektrikli battaniyeyle yat(en dusuk ayarinda), tutsu yak evde odada bol bol(karanfilli vs), biberiye kullan yemeklerinde, karanfil tohumu kullan cayina vs ekle.. simdilik bunlar geliyor aklima. disari cikma mumkun oldugunca (ozellikle yumurtlama haftasi. Kapiyi cami da aksam ve sabah serininde ac. evi serin tut tutabildigin kadar.
ezel senin döngün 30 muydu
dün akıntın nasıldı var mıydı
sen bugün yumurtluyosun galiba test yaptın mı