Umut sen ateş ölçmüyormusun canım
yok canım ölçmüyorum
bu ay bi cacık olmaz diye
Umut sen ateş ölçmüyormusun canım
cnm aktara sordum dedıkı 5 10 dkk kaynat suz ıcebebılırsınız dıyede benımde aklım karıstı sagol cnm
[sıze="3"]
canım en son cumartesi gecesi yaptık fiki fiki sonra yapmadık hiç hatta akşam şeffaf akıntı görünce eşime yapsakmı dedim yarın yapalım cumartesi yaptık gün aşırı olmasın dedi[/sıze]
hım tmm cnm ben bugun kaynattımbıdahakını öle yapayım sagol gunde bır keremı ıcılıyo bıdecnm ketılda ısıtıyorum fincana 3-4 tane atıyorum ılıyana kadar demlendiriyorum,sonra yarım limon ve stevia atıyorum,kaynatma cnm çok acı oluyo, ben ilkini öyle yapmıştım çok kötü oluyo tadı bende ezelden öğrenmiştim
dokeyım o zaman dur onu yenısını yapayımBernil kaynatma canım zaten o zaman tadından anlıyorsun kaynatınca acılaşıyor içilmez oluyor çünkü toksin maddeler çıkıyormuş kaynatınca ortaya
günaydın egem hoşgeldin oğluşun nasıl maşaAllah fotosuna bakmaya doyamıyorum onun çok tatlı Rabbim inşaAllah bizelerede onun gibi birer erkek evlat nasip eder
amın cnm amın ınscanım,oğlum iyi yanımda mama sandalyesinde oynuyo ben de kahvaltı ediyorum bi yandan..sağol canım inşallah sizlere de nasip eder canım tatlı yakışıklı bi oğluş...
sabah aksam kecı boynuzuda kaynatıyom rengın 1 hafta yapcam sonrada 3 veya 4 ay aksamları vercem ay ıns emeklerımızın karsılıgını alırız kızlar ya rabbım nolur bu sefer ogluslarımızı bıze gonder amınnn...
rengın kahvaltıda ne yıyosun cnm yaamin cnm amin inş,hindibayı ben bir defa yapıyorum cnm
kızlar ben de saç kurutma makinasını çok fazla kullanmıyorum........
ama mikrodalda leptop cep telefonu çok kullanıyorum...
sanırım ben hep negatif iyonları çekiyorum :uzgun:
Ama mikrodalda leptop cep telefonu çok kullanıyorum...
Umut iyide ateşi neden ölçüyoruz bız en önemlısı ılıskı bunune karar verebılmek ıcın şimdi akıntını takip ediceksin ne oldu akıntın oldumu yumurta beyazı gibi

canım o zaman donarım nasıl kurur saçlarezel saç kurutma makinasını soğuk ayarda kullanabilirsin cnm
ama mikrodalda leptop cep telefonu çok kullanıyorum...