Kız insan ayıp olmasın diye açtığım forumu okur. Neyse çok meşgul gacısın o yüzden affettimmersi şekerim darısı başına olsunnn.
sen ayırdınmı memeden naptın varmı bi gelişme?
Canım benimki bırakmıyor bende kıyamıyorum açıkcası
Kız insan ayıp olmasın diye açtığım forumu okur. Neyse çok meşgul gacısın o yüzden affettimmersi şekerim darısı başına olsunnn.
sen ayırdınmı memeden naptın varmı bi gelişme?
aneeeee bende ütü yaptım yeni bitti benimde oğlum annemlerde kociş işde eloşşşşş boşver ağdayı gel kahve yapıyorum çelim birer yorgunluk kahvesi
Kızlar ben 2 güne regl olurum sanırım. Sezaryan yerimden tutun bacağımın kalçamın eti ağrıyor, etlerim dökülüyor derler ya onun gibi birşey. Adama 10 gündür göstermedim, bugün çok geç olmadan göstersem iyi olur.
hoşgeldin cnm, hadi geçmiş olsun ,bende ütü yaptım yaptım benimde belim ağrıyobide kızlar kek falan istediler,yoruldum valla
aneeeeeeeeeyyyyyyyy tavukkk haaaaaaaa eloş cevabını bekliyorum acep buna nasıl bi yorum getireceksin
Hayatım o gece yarısı banyo yapmak zor oluyor. Ben asla öyle yatamam, Rabbim nasip ettiği sürece sabah namazına kalkıyorum ya. Banyo olayı olmasa, ben uyusam bile üstümde olabilireşin sadeece görmekle yetinebilcekmii
Kız insan ayıp olmasın diye açtığım forumu okur. Neyse çok meşgul gacısın o yüzden affettim...
Canım benimki bırakmıyor bende kıyamıyorum açıkcası((
Haklısın iyiki hatırlattın der, başka ne diyecek:zopa:
Kız çocuğun için tamam inanırımda, kocan için şu geldi aklıma "sen o zaman her gece bir adamın tecavüzüne uğradığını düşünüyorsun"ben halaa bir cocugum ve kocam olduguna inanamıyorum.
kızıma bakıyorum bu benimmi gercekten diyorum
Elara ağda yapıp kabartma şimdi, adam dokununca tavuk gibi olur, o ne öyle
Kız çocuğun için tamam inanırımda, kocan için şu geldi aklıma "sen o zaman her gece bir adamın tecavüzüne uğradığını düşünüyorsun"
cnm giriyorum senin sayfanaa tam okurken özel mesaj geliyor kim yolladıkli diye merak edip senin sayfadan cıkıyorum herdefasında
hatırlattımmmmmmmm:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:
örüyorr sonrada örgülerini gösteriyor anlaşıldı eloşşşsen örüp boncuk mu takıyonnn
valla tubynin o mesajını görmemiştimm.senin mesajından sonra tekrar alta baktım gördüm cvbı yazdımm
Kız çocuğun için tamam inanırımda, kocan için şu geldi aklıma "sen o zaman her gece bir adamın tecavüzüne uğradığını düşünüyorsun"
adama sözüm var bugün agda yapmam lazımm bacım
tşkelr kahve içinnnn içmiş kadar oldummmmm
eşin sadeece görmekle yetinebilcekmii
sanada gecmiş ollsun cnm
ben bayadır ütü yapmıyordumm birikmiş epeyy
hatta kocamın gömleklerinide ütülemiyordummm ,garibim ütüsüz işyerine götürüpp ordaki ütücüye ütülettiriyorduuu
ütücü kadındann utandımda bugün toplu ütü yaptımm :cee
sen örüp boncuk mu takıyonnn
örüyorr sonrada örgülerini gösteriyor anlaşıldı eloşşş
Adamın dokunacağı zamandan birgün öncesi temizliyorumki o zamana bal döküp yalasın
hhaah sapık karıııaklın fikrin fiki fikidee.sen bu gece göster kocanada bi rahatla bacım