Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
puahahahhaah sapık karııı
amma fantazi varmış sendedeee

Aşkım tertemiz bal dök yala diyorum afedersiniz ama hiç öyle bir niyeti yok.
Az önce pis pis sırıttı ve "aşkım ben dişlerimi fırçalamaya gidiyorum" diyerek gitti. Benim az sonra başıma gelecekler için Allah yardımcım olsun. Zor işler valla. Hiç halim isteğim yok. Ama kutsal görevimi yerime getirmem gerek...

OP
A

asidemet

Misafir
Az önce pis pis sırıttı ve "aşkım ben dişlerimi fırçalamaya gidiyorum" diyerek gitti. Benim az sonra başıma gelecekler için Allah yardımcın olsun. Zor işler valla. Hiç halim isteğim yok. Ama kutsal görevimi yerime getirmem gerek...
sana başarılar :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:zorr zorrr ballı fentezili tubyyy:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Az önce pis pis sırıttı ve "aşkım ben dişlerimi fırçalamaya gidiyorum" diyerek gitti. Benim az sonra başıma gelecekler için Allah yardımcım olsun. Zor işler valla. Hiç halim isteğim yok. Ama kutsal görevimi yerime getirmem gerek...
:cokkomik:
tamammm biz seni tutmayalım ozamannn.malum gece uzun olcak yorulma buralarda yazcam diye.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar valla ben ütü yapmaktan gocunmuyorum. Hele o minik minik kıyafetler yokmu:). Minik donlarına kadar ütülüyorum, kaldıki ben hayatımda kendi donumu dahi ütülemedim. Anne olmak böyle birşey ya...Mutlu oluyorum böyle...

OP
E

Elara

Misafir
tşkelr rengincimmm
bu arada cuha cicegini ne zamandır içiyorsun??*
bak ciltteki kuruluga ve egzamaya da ii geliyormuş o
adetide düzene sokuyormuşş
sended evardı dimi egzama.inş iyi gelir bize

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar valla ben ütü yapmaktan gocunmuyorum. Hele o minik minik kıyafetler yokmu:). Minik donlarına kadar ütülüyorum, kaldıki ben hayatımda kendi donumu dahi ütülemedim. Anne olmak böyle birşey ya...Mutlu oluyorum böyle...

yok ya ben ütülemem kızımın iç çamaşırlarını filann
sonucta yüksek derecede yıkatıyorumm
ugraşamam valla tek tekk ütülemeklee.
sana da bravo

OP
E

Elara

Misafir
Asıl biz seni tutmayalım, senin işde uzun sayılır. Yoksa karşımıza geçmiş yapıyormusun ağdanı:D

eşim ve kızım gelmek üzerelerr. şimdi başlasam yarım kalcak,kızıma süt filan içircem cünküü
benim agda yarım saat sürer zatenn
bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum
koltukaltı ve bikini bölgesini agdayla kısa zmanda alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar