OP
asidemet
Misafir
- #14.061
Adamın dokunacağı zamandan birgün öncesi temizliyorumki o zamana bal döküp yalasın
kız kapat bilgisayarı
Adamın dokunacağı zamandan birgün öncesi temizliyorumki o zamana bal döküp yalasın
sağol cnm,boşver birisi ütü yapıyosa daha ne uğraşma,niye ayıp olsun haftada 2 gömlek fazla ütülerler,
puahhaah sapık karııı
amma fantazi varmış sendedeee
demekki eskidendahada azgınmışsın anlaşıldıO eski halimden eser yok şimdi, ona acımasam zor bulur beni ya
kız kapat bilgisayarıazman tubbyyy
eşimde öle diyor valla.sen yorma kendini ütü yaptırım ben diyor canım kocamm
sana başarılarAşkım tertemiz bal dök yala diyorum afedersiniz ama hiç öyle bir niyeti yok.
Az önce pis pis sırıttı ve "aşkım ben dişlerimi fırçalamaya gidiyorum" diyerek gitti. Benim az sonra başıma gelecekler için Allah yardımcın olsun. Zor işler valla. Hiç halim isteğim yok. Ama kutsal görevimi yerime getirmem gerek...
Asidemet valla zamanla insan değişiyor. Çocuklarda yoruyor tabi gün boyu.
Aşkım tertemiz bal dök yala diyorum afedersiniz ama hiç öyle bir niyeti yok.
Az önce pis pis sırıttı ve "aşkım ben dişlerimi fırçalamaya gidiyorum" diyerek gitti. Benim az sonra başıma gelecekler için Allah yardımcım olsun. Zor işler valla. Hiç halim isteğim yok. Ama kutsal görevimi yerime getirmem gerek...
Hayatım bal pahalı, onu ziyan edermiyimkız bu yaştayım ama ballı fentezi gelmemişti aklıma
Hayatım bal pahalı, onu ziyan edermiyim
tamammm biz seni tutmayalım ozamannn.malum gece uzun olcak yorulma buralarda yazcam diye.
Kızlar valla ben ütü yapmaktan gocunmuyorum. Hele o minik minik kıyafetler yokmu. Minik donlarına kadar ütülüyorum, kaldıki ben hayatımda kendi donumu dahi ütülemedim. Anne olmak böyle birşey ya...Mutlu oluyorum böyle...
Asıl biz seni tutmayalım, senin işde uzun sayılır. Yoksa karşımıza geçmiş yapıyormusun ağdanı
Asıl biz seni tutmayalım, senin işde uzun sayılır. Yoksa karşımıza geçmiş yapıyormusun ağdanı