Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu gün hiç giremedim sabah oğluşum da biz de uyumuşuz eşim bu gün evdeydi..12 ye doğru kahvaltıya çıktık ordan avm de dolaştık bişeyler aldık sonrada akşam 6 gibi k.valideme gittik az önce geldik eve çokyoruldum bu günn çok gezdik..
siz neler yaptınız bakalım :panter:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bu gün kahvaltıya gittimizde yan masada 4 aylık bebekleri olan bi çift vardı onlarla kaynaştık biraz ben bebekleri çok severim hele bebeyi pembe pembe görünce dayanamadım upuzun simsiyah saçları vardı toka bile takmışlar aşık oldum maşallah bebeye :)
biraz sohpet ettik bayanla 3. çocuğuymuş 3 kızı varmış :)kader arkadaşım yani :)ama sağlıklı diyer kızları büğükmüş o da oğlumu aldı kucağına çok sevdii birlikte hasret giderdik ama kız evlat bi başka geldi bana yaa
allah nasip eder inşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu gün hiç giremedim sabah oğluşum da biz de uyumuşuz eşim bu gün evdeydi..12 ye doğru kahvaltıya çıktık ordan avm de dolaştık bişeyler aldık sonrada akşam 6 gibi k.valideme gittik az önce geldik eve çokyoruldum bu günn çok gezdik..
siz neler yaptınız bakalım :panter:

hoşgeldin egemcim,oh iyi yapmışsın cnm değişiklik olmuştur,bende kızları bugün banyo yaptırdım ütülerini falan hallettim eşimin işleri vardı bugün 8 de geldi akşam,bizde yarın gezeriz inş

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bebeğim de çok yoruldu bu gün bütün gün dışarda pusetinde bi uyudu bi uyandı en son gelirken yolda iyice daldı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bu gün kahvaltıya gittimizde yan masada 4 aylık bebekleri olan bi çift vardı onlarla kaynaştık biraz ben bebekleri çok severim hele bebeyi pembe pembe görünce dayanamadım upuzun simsiyah saçları vardı toka bile takmışlar aşık oldum maşallah bebeye :)
biraz sohpet ettik bayanla 3. çocuğuymuş 3 kızı varmış :)kader arkadaşım yani :)ama sağlıklı diyer kızları büğükmüş o da oğlumu aldı kucağına çok sevdii birlikte hasret giderdik ama kız evlat bi başka geldi bana yaa
allah nasip eder inşallah

bernille benim gibiymiş:hihi:egem 3 kız cnm,rabbim inş sanada bi kız evlat tattırır cnm inş

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hoşgeldin egemcim,oh iyi yapmışsın cnm değişiklik olmuştur,bende kızları bugün banyo yaptırdım ütülerini falan hallettim eşimin işleri vardı bugün 8 de geldi akşam,bizde yarın gezeriz inş

evet cnm h.içi pek çıkamadımız için haftasonları hiç evde durmayız eşim çok sosyal biri h.içi bile bikaç akşam mutlaka gidecek yer bulur:)
bana da iyi geliyo dinleniyorum haftasonları :)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bernille benim gibiymiş:hihi:egem 3 kız cnm,rabbim inş sanada bi kız evlat tattırır cnm inş

yaradana güç gelmesin canım ama ben 3 erkekten se 3 kız daha güzel geliyo bana ama allah bana nasip etmedi işte ne bileyim kısmet ama kızım olmayacak gibi hissediyorum 3 oğlandan sonra :(

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yaradana güç gelmesin canım ama ben 3 erkekten se 3 kız daha güzel geliyo bana ama allah bana nasip etmedi işte ne bileyim kısmet ama kızım olmayacak gibi hissediyorum 3 oğlandan sonra :(

öyle söyleme cnm ,inş senin güzel bi kızın bizimde yakışıklı bi oğlumuz olur inş,bana çevremdeki insanlar çok karamsarsın der ama sen bendende betersin cnm ya

egem

Daimi Üye
Tepki
517
öyle söyleme cnm ,inş senin güzel bi kızın bizimde yakışıklı bi oğlumuz olur inş,bana çevremdeki insanlar çok karamsarsın der ama sen bendende betersin cnm ya

yok cnm aslında karamsarlık değil de hiss diyelim ama hiç belli olmaz tabi sağlıkla doğsunlarda..
ama sizin için çok isterim bi oğlunuz olur inşallah canım..
biz iki kız kardeşiz mesela çok güzel bişey kardeşim herşeyim..

herşeyde bir hayır vardır benim için de böyle hayırlısı diyorum ne yapalım elden bişey gelmiyor işte yaradanın taktiri..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar erken kaçmışlar bu akşam :)
haftasonu tabi :)
eşim de hadi yatalım diye dolaşıyooo başımdaa
çok yorulduk gel dinlenelim diyo :::::)))))
hepinize iyi geceler arkadaşlar kendinize iyi bakın..
geçmişi okuyamadım ama umarım yoktur bi yaramazlık

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok cnm aslında karamsarlık değil de hiss diyelim ama hiç belli olmaz tabi sağlıkla doğsunlarda..
ama sizin için çok isterim bi oğlunuz olur inşallah canım..
biz iki kız kardeşiz mesela çok güzel bişey kardeşim herşeyim..

herşeyde bir hayır vardır benim için de böyle hayırlısı diyorum ne yapalım elden bişey gelmiyor işte yaradanın taktiri..

cnm o his bendede var banada bazan hiç oğlum olmayacak gibi geliyor,inş kısmetimizde vardır,insan geleceği göremiyo onun için yaşamak gerekiyo bazı şeyleri,bizde 3 kız kardeşiz bende çok seviyorum kardeşlerimi bi başka onlar benim için en yakın dostum ,arkadaşım,sırdaşım onlar

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Günaydın dostlarım,dost sıcaklığını sohbetlerinde tattığımgüzel yürekli kızlar:)dün akşam yemeğinde annemlerdeydik,oradan alışveriş merkezine gidip eşime takım elbise,gömleklert,kravat aldık.Malesef eşim bensiz çıkmaz benim zevkime çok güveni.Orada dagörevliye benim eşim giydiriyor şıklığımdan belli değil mi dedi.utandım adamdan...Sonra da kızımı tekrar annemlerden almaya gittik çay içtik,meyve faslı derken eve geldiğimizde saat 24.00 dü.Topuk dikenim azdı o kadar yürümekten ve bebişi emzirip yattım derken gece 1 olmuş.sizler bakamadım.gerçi +18 sohbet yapmışsınız giremezdim zaten 18 yaşından küçük olduğum için dimi:dill::huhuu:Ayy şimdi de kocayı kursuna yolladım kızımla oynuyorummmm.Kahvaltıyı eşim 12 ye doğru gelir o zaman beraber yaparız,şimdi bişeyler atıştırdım.hepinize güzel haftasonları canarım.nasılsınız?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
günaydın egem nasılsın canım? sen de öğretmensin değil mi? branşın ne?

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bernilcim merhaba , bugün pek sessiz. Yatak keyfi yapıyor bu gacılar sanırsam.
Keşke bende yapabilsem:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar