Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
aneeeee bende ütü yaptım yeni bitti benimde oğlum annemlerde kociş işde eloşşşşş boşver ağdayı gel kahve yapıyorum çelim birer yorgunluk kahvesi

adama sözüm var bugün agda yapmam lazımm bacım :D
tşkelr kahve içinnnn içmiş kadar oldummmmm

Kızlar ben 2 güne regl olurum sanırım. Sezaryan yerimden tutun bacağımın kalçamın eti ağrıyor, etlerim dökülüyor derler ya onun gibi birşey. Adama 10 gündür göstermedim, bugün çok geç olmadan göstersem iyi olur.

eşin sadeece görmekle yetinebilcekmii:D

hoşgeldin cnm, hadi geçmiş olsun ,bende ütü yaptım yaptım benimde belim ağrıyo:hihi:bide kızlar kek falan istediler,yoruldum valla

sanada gecmiş ollsun cnm
ben bayadır ütü yapmıyordumm birikmiş epeyy
hatta kocamın gömleklerinide ütülemiyordummm ,garibim ütüsüz işyerine götürüpp ordaki ütücüye ütülettiriyorduuu
ütücü kadındann utandımda bugün toplu ütü yaptımm :cee

OP
A

asidemet

Misafir
anlaşıldı bugün ütü günü bugece fikifiki gecesi :ilknur::ilknur::ilknur::ilknur::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Kız insan ayıp olmasın diye açtığım forumu okur. Neyse çok meşgul gacısın o yüzden affettim:D...
Canım benimki bırakmıyor bende kıyamıyorum açıkcası:(((

cnm giriyorum senin sayfanaa tam okurken özel mesaj geliyor kim yolladıkli diye merak edip senin sayfadan cıkıyorum herdefasında:D

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
adama sözüm var bugün agda yapmam lazımm bacım :D
tşkelr kahve içinnnn içmiş kadar oldummmmm

eşin sadeece görmekle yetinebilcekmii:D

sanada gecmiş ollsun cnm
ben bayadır ütü yapmıyordumm birikmiş epeyy
hatta kocamın gömleklerinide ütülemiyordummm ,garibim ütüsüz işyerine götürüpp ordaki ütücüye ütülettiriyorduuu
ütücü kadındann utandımda bugün toplu ütü yaptımm :cee

sağol cnm,boşver birisi ütü yapıyosa daha ne uğraşma,niye ayıp olsun haftada 2 gömlek fazla ütülerler,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar