Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
selam kızlarr
bugün dünyanın ütüsünü yaptım bacaklarım cok agrıyorrr
daha agda yapcam ya
eşimle kızım annemgildeee,bi bakıyım size dedimm
aneeeee bende ütü yaptım yeni bitti benimde oğlum annemlerde kociş işde eloşşşşş boşver ağdayı gel kahve yapıyorum çelim birer yorgunluk kahvesi

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar ben 2 güne regl olurum sanırım. Sezaryan yerimden tutun bacağımın kalçamın eti ağrıyor, etlerim dökülüyor derler ya onun gibi birşey. Adama 10 gündür göstermedim, bugün çok geç olmadan göstersem iyi olur.

OP
E

Elara

Misafir
Maşallah, akıllı bıdık memeden çabuk vazgeçmiş. Seni uğraştırmaması güzel. Şanslı gacısın.

mersi şekerim darısı başına olsunnn.
sen ayırdınmı memeden naptın varmı bi gelişme?

slm canımm yok bı gelısme alacaklılar cok sıkıstırıyo dun kayınpeder geldı ne dıyon dedı bana ben de oglun bu ıslerı yaparken bana sormadı kı sımdı bana akıl danısıyonuz dedım babamdan borc ıstıyolarmıs ben de bu ewlılık zaten cok gıtmez ben bosamnmak ıstıyom dedım bı de paraylamı ugrascam dedım haklısın dıyo hıc uyku yok huzur yok gıttıgı yere kadar ama o kafayla hıc bı b.k olmaz benım kocadan tum kardeslerı ewde rahat benımkı surunuyo beter olsun dıycemmmmmmm ucu bana dokunuyo

cnmm ne desen haklısınn.artık rahat etmen gerekirkenn başınıza iş açmış eşin
ne diyim Allah yardımcınız olsun

OP
E

Elara

Misafir
Maaşaallah diyorum valla kızına gerçi her konuda iyiymiş kızın hep öyle olur inş hayırlı bi evlat olsun sana

bencede maşallah ne güzel rahat bırakmış,üzmemiş annesini

Allahım uzun güzel ömür versin yavrularımıza.

aminn tşkelr kızlarrrr

Valla sen gene iyisin, ben doğurana kadar gebe olduğuma inanamamıştım. Hatta doğurdum bunu ben mi doğurdum diye tereddüt ediyordum:D
ben halaa bir cocugum ve kocam olduguna inanamıyorum.
kızıma bakıyorum bu benimmi gercekten diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar