Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin fistiklar nasilsiniz kahvaltiya arkadas gelecek bugün bi bakinip cikayim dedim...

konuşmalarımızı sıraladığın iyi olmuş :sirin: görende
görsün görmeyende ,utandım bak şimdi:lilav::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Kiz ne var utanacak bilgi paylasimi oldu iste bilmeyen ögrensin dedim.....:cokkomik:

Kızlar hepinizeeeeeeeeeeeee günaydınlar nasılsınız geçmiş iş güç derken ancak yazabildim cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşaAllah
Haskena benim beşik görünmüyor yaaa :
hadi bakalıımmm hayırlı olsunnn :D kız bide perşembe gecesi olmuş hani osmanlı hanedanında da perşembe gecesi olan şehzade hayırlı olurmuş ya öyle olmuş seninkide
canım bende adetinin 16. günü tekrar yapın ot çıktıktan 2 gün sonra olması gerekiyor fiki fikinin

Kiz bende görünüyoda sende niye görünmüyo anlamadim görsen cok begenecektin simdi yeniden deniyeyeim....

OP
G

gunness

Misafir
Günaydin fistiklar nasilsiniz kahvaltiya arkadas gelecek bugün bi bakinip cikayim dedim...

Kiz ne var utanacak bilgi paylasimi oldu iste bilmeyen ögrensin dedim.....:cokkomik:

Kiz bende görünüyoda sende niye görünmüyo anlamadim görsen cok begenecektin simdi yeniden deniyeyeim....

günaydın canım h.g mesaj ve foto için
teşekkürler Hasom

OP
E

_eZeL_

Misafir
sen hiç çablama bu ateşle :gul::gul::gul::gul:

benimkide 36,5 aynı yani

neden kız nesi var ateşimin :3:

Kiz ne var utanacak bilgi paylasimi oldu iste bilmeyen ögrensin dedim.....:cokkomik:Kiz bende görünüyoda sende niye görünmüyo anlamadim görsen cok begenecektin simdi yeniden deniyeyeim....

canım vallah görünmüyor yaa :( bende isterem beşik ama sallanan olsun ayaklarımda sallamayayım bebeciği gece kalkıp mızmızlanırsa hemen sallarım beşiğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar