OP
Mertim
Misafir
- #13.221
Selam kizlarr..ins iyisiniz..
gecmisi okumaya gidim ben..
gecmisi okumaya gidim ben..
Sağol Haskena, senin miniciğin iyi mi? Hala tatlı tatlı kaşınıyor mu?
cnm..ınan..bakk..kalpten..soluyorum..ılk..resmı..gordum..dedımkı..bı..oglum..olsa..söle..alsa..enn..hosuma..gıden..bu..oldu..degısık..ya.bıde..sonrada...mıllet..ne..der..dıye..dusundum..gormemısın..hesabı..ana..bı.baktım..bernıl..sehzadesının..yazısını..gorunce..kalbım..carptı..ınankı..cok..tsk..cnm..ıns..olurda..lalırız..bıtanem..hepımızın..ıns
Buda BerniL in sehzadesine.......
canım ikiz gebelik tamamen tesadüf..eşimin babnnesi ikizmiş sadece..başka da bildiğimiz yok bizde çok şaşırdık açıkçası ikiz olmalarına..21 haftalıkken bebklerden birinin kalbi durmuş diyerine göre daha az gelişmiş..sanırım birinin kalbi durunca da diyerini etkilemiş derken erken doğum sancıları başladı ve bittii diyeri yaşıyordu aslında usg de ilk gördüğümüzde ama drum etkilenmiş dedi doğuncada yaşamadı zaten henüz küçüktü nefes alamazdı ciyerleri gelişmediği için..sonradan bisürü anomali testi yapıldı hepsi normal çıktı bi sebep yok yani..
Biraz arada dün aksam ilaclari kullanmaya basladim azaldi ama hala kirmizi karti görmedim sat 20 Subat.....
cnm..ınan..bakk..kalpten..soluyorum..ılk..resmı..gordum..dedımkı..bı..oglum..olsa..söle..alsa..enn..hosuma..gıden..bu..oldu..degısık..ya.bıde..sonrada...mıllet..ne..der..dıye..dusundum..gormemısın..hesabı..ana..bı.baktım..bernıl..sehzadesının..yazısını..gorunce..kalbım..carptı..ınankı..cok..tsk..cnm..ıns..olurda..lalırız..bıtanem..hepımızın..ıns
Güzelim Rabbim neyi istiyorsan onu sana hayırlı edip versin.
Canım tek yumurta ikizimiydi? Benim bildiğim çoğul gebelikte erkeğin rolü olmuyor. Yanlış mı biliyorum? Canım benim akrabanında öyle oldu, oğlan öldü karnında ilkinde, kızda çok küçük alınmak zorunda kaldı ama çok şükür yaşadı. Onunda rahminde sorun vardı. Onun çocuğundada sorun yoktu. İşte herşey Allahtan canım.
evet cnm tek yumurta ikizi idiler tek kesede çift bebek..yani 2 sperm girmiş yada tek sperm içerde bölünmüş..erkeğin rolu varmı bilmem ama bizim ailemizde hiç ikiz yok canım aile ile de ne kadar ilgisi var bilmem.benim bebeklerim çok sağlıklı gelişiyordu ama kıpır kıpırlardı hiçbir sorun yaşamadım ama nasip değilmiş diyorum artık
Mini ben kanguru kullandım ve halada kullanıyorum koca bebeğe. Kesinlikle tavsiye ederim. İlk 2 ay falan bebek minik olduğundan zor oldu ama büyüdükçe içine iyice yerleşti.
Senin yumurta bölünmüş demek. Benim akraba çift yumurtluyordu ve bu da bin kadından sadece birinde olurmuş.
Sen artık yaranı deşme, erken doğup sağlıksız olsaydı yavrucak ne olacaktı. Benim dediğim kız yaşadı ama gözler ileri derecede bozuk. Yani şanslıymışsınki Rabbim sana Poyrazı sağlıkla verdi. Üzülme artık.
hımm ben ne yapcam bır sürü konu her konu için birsürü çeşit varr
sağol canım allah razı olsun..çok şükür poyrazım çok sağlıklı sorunsuz ca bi hamilelik yaşadım poyrazda da hiç üzmedi beni oğlum anlar gibi sessiz sedasız 38 haftalıkken alındı sezeryanla nur topğu gibi idi eşip epidural yapmadı malesef doğumlarımda birincide zaten olmazdı da ikinci de de stres olmamam için genel anestezi verdi..birincide zaten eşim yapmadı gerçi anesteziyi ama ikinci de eşim yanımdaydı o yaptı..oğlum 3600 ve 51 cm doğdu maşallah..
şimdi zaman geçtikçe daha çok alışıyoruz birbirimize erkekler bu konuda daha duyarsız o tapıyor oğluna aşık hep o uyutuyor o besliyor zaten çok az emzirebildim malesef sütüm gelmedi....
Buda asidemetin prensesine olsun....