Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Araba-seklinde-bebek-yataklari.jpg

Buda ladys in sehzadesinin....-..

OP
M

minietek

Misafir
diokı bu resım maılce.comda bulunmaktadır ama resmın url kopyala deyınce acıldı doğru resımse eğer

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cnm ben eşine kesinlikle kötü demedim dememde lütfen yanlış anlama,ama bence oturup konuşsan bu bildiklerini anlatsan buradaki uygulayan arkadaşlardan bahsetsen bence mutlaka kabul eder,3.için öyle ali cengiz oyunu oynama açokça konuş gerçekten istiyosan denicem dersin yok istemiyosan sonsuza kadar bu defteri kapatırım dersin,bence eşinin şu an istememesinin sebebi kızlarının çok küçük olması kızlar biraz büyürse sizde rahata kavuşursanız o zaman ister bence benim öyle 2 kızı büyütüp yıllar sonra yapan çok arkadaşım var
Canım senin niyetini biliyorum, yanlış anlaşılacak birşey yok.
Benim kişiliğimden dolayı zaten Ali cengiz oyunu içine girmem cnm.
Ben eşime buradan ve yapılanlardan bahsettim. Bana dediği şey "kafanı çok taktın bu konuya" diyor. Eşimin istememesinin en büyük sebebi üçüncü bebeğin kız olma ihtimali. Neyse canım bakalım zaman nereye götürecek. Sağol cnm.

egem

Daimi Üye
Tepki
517
şimdi oğlumla eşime baktımm ki ikisi de mışıl mışıl uyumuş babaoğull örttüm üstlerini geldimm :)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
aranızda eşinin yaşı 40 a merdiven dayamış var mı kızlar..eşim duysa çok üzülür gerçi ama
sizce birdaha şansım var mı bebek için..

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kiz sabah Sedada Maranki vardi orda konustular Sedaninki 8 mis yaninda calisan kizin 6 diyorlardiki gencler asidik ......ordan duydum bende acep oda ogluna kardesmi yapacak......

Cehaletimi mazur gör kardeş, ama bu ph yüksek olursa ne oluyor alçak olursa? Birde bunu hastanedemi ölçtürmek gerekiyor yoksa şu akvaryum olayımı?
O özele yazacağından bende istiyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar