Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bebek_odalari_4.jpg

Tubby buda senin pasaya olsun....

Sirf sen masraf olmasin dedin diye sana takim halinde aldim buyur güle güle kullan....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
beşikler çok güzelllll tasarım ürünler......
bende ilk bebeklerimde biri pembe biri mavi iki harika beşik almıştım eve bile gelmişti:uzgun:
ama ben taburcu olup eve geldiğimde eşim evi kopmle odayı boşalttırmıştı ne oldu diye de hiç sormadım bütün eşya ve odaları gitmişti ne o söyledi ne oldunu ne ben sordum birdaha..
3.oğlumda da doğmadan hiçbişey almadık..ben hastanedeyken eşim gitmiş almış ilk lazım olanlarııı..sonra eve geldikten 1 hafta sonra gidip yüklüce bi alışveriş yaptık..odası da 15 gün sonra geldii

egem

Daimi Üye
Tepki
517
anladım canım güzel kızım geliyo falan yazmışsında ondan sordum
hayırlısı inşallah

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ilk hamileliğimde çok abartmıştım ama daha 5.aylarında herşeyleri fazla fazla idi bide hepsini bi kız bi erkek için almıştım..o kadar özenerek aldım ki onları nasip olmadı..birde nasip olsaymış bile yazıkkı oğlumun biri hep kız şeyleri giyecekmiş :)
dr lar cinsiyette yanılabiliyor demek..hele ikizlerde

OP
M

minietek

Misafir
aranızda eşinin yaşı 40 a merdiven dayamış var mı kızlar..eşim duysa çok üzülür gerçi ama
sizce birdaha şansım var mı bebek için..

benım eşim 34 yasında erkek de pek önemlıde değil galıba çevremde 50 sında baba olanlar bıle var belkı de 60 tır tam bılmıyorum yasını ama yaslı adam

anladım canım güzel kızım geliyo falan yazmışsında ondan sordum
hayırlısı inşallah

ben erkek istiyorum ama kızım olcak gıbı gelıo bana bırazda vıcdan erkek erkek ısteyorum dıyıpte kızsa küstürmim diye:cokkomik::cokkomik:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
evet sanırım taşıyacakolan anne olduğu için erkekte pek etkili değildir ama yine de insan düşünmeden edemiyor..bir kızım olmasını çok isterimm ama bu bana çok uzak geliyor

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Egem sana arkadaşlar cvp vermişler ama bende söyleyeyim. Erkek isteyenlerde var kız isteyenlerde canım. Yani erkek isteyenlerin forumu değil canım bu. Kakule var mesela, kız diye yanıp tutuşuyor. İnşallah minik kızı içindedir.
Acın çok büyük ama Poyrazcık sana bunu unutturacak. Düşünme artık canım.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kiz degisirdim zaten niye bende aciliyo sizde acilmiyo anlamadim...Neyse alintiyi sil yenisini koydum önceki sayfaya bak...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Haskena benim park yatak var, üçüncüyü orada yatırırız:)... Sağol düşüncen için. Boşuna bana hediye edipte masraf etme:)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Haskena bak sorumu atladın ama. Ayıp oluyor valla.
Ya ben neden bu sıralar surekli aç şekilde geziyorum. Yemek yiyorum 1 saate acıkıyorum. Gebeyken böyle olmuştum. Gebemisin diye sormadan söyleyeyim, gebe değilim eminim:)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Egem sana arkadaşlar cvp vermişler ama bende söyleyeyim. Erkek isteyenlerde var kız isteyenlerde canım. Yani erkek isteyenlerin forumu değil canım bu. Kakule var mesela, kız diye yanıp tutuşuyor. İnşallah minik kızı içindedir.
Acın çok büyük ama Poyrazcık sana bunu unutturacak. Düşünme artık canım.

ah canım ah öyle büğük acıydı ki hala unutamam suçluluk duygusu ile beraber..hep dedim bilmeden bişey mi yaptım ..bişey mi yedim hap mı içtim ne oldu da böyle oldu...:dertli:
ben biraz annemle babamın rızası olmadan evlendim
eşimin yaşı büğük diye pek istemediler..kayınvalidemler de benim öğretmenliğimi sevmediler biraz soğuklukla evlendik kimse bişey demedi pek ama hissediyorsun ya bişeyleri...
k.validem dedi oğlum eşini iyi seç güzelliğine kanma gelir geçer dedi..
mesleğine uygun bul yapamazsın dedi..çok şükür eşim bu konuda tek kelime duyarsam birdaha beni göremezsiniz dedi ve konu kapandı..birdaha ses etmediler ama benim için de herşey bitti..çok sorunlar yaşadım kendimce ..sessiz ama derinden ..ailem uzak kimsesizim burda eşim çok destek oldu allhtan..ama poyrazımm bile unutturamadı o yüzden de hep poyraza karşı kendimi suçlu hissediyorum..onunne suçu var diyorum ama olmuyo oğullarımı unutamıyorum eşim keşke sana göstermeseydim diyor..
evet keşke görmeseydim diyorum bazen

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bebeksepetleri25.jpg

Yada

P1010352.JPG

Bunlarda benim Sehzademe olsun ....Kararsiz kaldim ikisinide aldim.....

Kizlar hepiniz güle güle kullanin Sehzadelerinizi Prenseslerinizi saglikla büyütün insaAllah.......

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Egem eğer görmemiş olsaydın bu sefer neden görmedim diyecektin. Onların dünyada nefesleri yokmuş Rabbim yazmamış. Yazsaydı şu anda kucağında olurlardı. Sana bu üzücü olayla ilgili net birşey söylendimi doktorlar tarafından? Birde ikiz gebelik nasıl oldu canım. Benim akrabam var o da hep ikizlere gebe kalıyor ve her seferinde bir kız bir erkek. 2 kez kaldı ve ikiside aynı. Zaten minimum ikizi olurmuş.

Bak canım, bende eşimin ailesi tarafından istenmedim. Sebebi ise benim aile zenginliğimdi. Ne komik bir sebep.
Sonuçta evlendik ve şimdi benim gibi gelinleri olduğu için şükrediyorlar.
Yani onlar sana iyiyse sende boşver geçmişi çok takılma bence.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskena benim park yatak var, üçüncüyü orada yatırırız:)... Sağol düşüncen için. Boşuna bana hediye edipte masraf etme:)

Olsun olsun benden yigenime kücük bi hediye hem fazla mal göz cikarmaz....

Haskena bak sorumu atladın ama. Ayıp oluyor valla.
Ya ben neden bu sıralar surekli aç şekilde geziyorum. Yemek yiyorum 1 saate acıkıyorum. Gebeyken böyle olmuştum. Gebemisin diye sormadan söyleyeyim, gebe değilim eminim:)

Canim y sperminin ömrü kisa ya eger vajenin ph orani yüksek olursa y sperm icin daha iyi oluyor yani erkek bebek sansi artiyor vajen asidik olursada kiz cocuk sansin artiyor ama saglikli vajen asidik olani yani ph derecen artikca vajende mantar olusuyor buda gebelik icin risk yani iki ucu moklu degnek anlayacagin en iyisi deneme yapacagin ay vajen ph sini artirmak y spermi yakalamak anlatabildimi acaba Elara bu msj okuduktan sonra sana daha iyi anlatacaktir bu olayi digerinide özele gönderiyorum....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Egem eğer görmemiş olsaydın bu sefer neden görmedim diyecektin. Onların dünyada nefesleri yokmuş Rabbim yazmamış. Yazsaydı şu anda kucağında olurlardı. Sana bu üzücü olayla ilgili net birşey söylendimi doktorlar tarafından? Birde ikiz gebelik nasıl oldu canım. Benim akrabam var o da hep ikizlere gebe kalıyor ve her seferinde bir kız bir erkek. 2 kez kaldı ve ikiside aynı. Zaten minimum ikizi olurmuş.

Bak canım, bende eşimin ailesi tarafından istenmedim. Sebebi ise benim aile zenginliğimdi. Ne komik bir sebep.
Sonuçta evlendik ve şimdi benim gibi gelinleri olduğu için şükrediyorlar.
Yani onlar sana iyiyse sende boşver geçmişi çok takılma bence.

canım ikiz gebelik tamamen tesadüf..eşimin babnnesi ikizmiş sadece..başka da bildiğimiz yok bizde çok şaşırdık açıkçası ikiz olmalarına..21 haftalıkken bebklerden birinin kalbi durmuş diyerine göre daha az gelişmiş..sanırım birinin kalbi durunca da diyerini etkilemiş derken erken doğum sancıları başladı ve bittii diyeri yaşıyordu aslında usg de ilk gördüğümüzde ama drum etkilenmiş dedi doğuncada yaşamadı zaten henüz küçüktü nefes alamazdı ciyerleri gelişmediği için..sonradan bisürü anomali testi yapıldı hepsi normal çıktı bi sebep yok yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar