Egem sana arkadaşlar cvp vermişler ama bende söyleyeyim. Erkek isteyenlerde var kız isteyenlerde canım. Yani erkek isteyenlerin forumu değil canım bu. Kakule var mesela, kız diye yanıp tutuşuyor. İnşallah minik kızı içindedir.
Acın çok büyük ama Poyrazcık sana bunu unutturacak. Düşünme artık canım.
ah canım ah öyle büğük acıydı ki hala unutamam suçluluk duygusu ile beraber..hep dedim bilmeden bişey mi yaptım ..bişey mi yedim hap mı içtim ne oldu da böyle oldu...:dertli:
ben biraz annemle babamın rızası olmadan evlendim
eşimin yaşı büğük diye pek istemediler..kayınvalidemler de benim öğretmenliğimi sevmediler biraz soğuklukla evlendik kimse bişey demedi pek ama hissediyorsun ya bişeyleri...
k.validem dedi oğlum eşini iyi seç güzelliğine kanma gelir geçer dedi..
mesleğine uygun bul yapamazsın dedi..çok şükür eşim bu konuda tek kelime duyarsam birdaha beni göremezsiniz dedi ve konu kapandı..birdaha ses etmediler ama benim için de herşey bitti..çok sorunlar yaşadım kendimce ..sessiz ama derinden ..ailem uzak kimsesizim burda eşim çok destek oldu allhtan..ama poyrazımm bile unutturamadı o yüzden de hep poyraza karşı kendimi suçlu hissediyorum..onunne suçu var diyorum ama olmuyo oğullarımı unutamıyorum eşim keşke sana göstermeseydim diyor..
evet keşke görmeseydim diyorum bazen