Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
hepinize duacıyım zaten dün gece öyle aklımdan
geçti şimdi yazdıklarını okuyunca sana da duacıyım
valla bak Allah sanada burdaki herkese gönlündekini
nasip etsin. İnsan yeterki istesin Allah görür
hayırlısını nasip eder inş.

Ben size, siz bana duacısınız biliyorum canım. Ağzınıza yüreğinize sağlık.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sana demiyecem bu ay seni rahat bırakacam
ama sana yemin ederim
dün gece uyuyacakken gözlerimi kapadım ve
seni Bernili Rengini düşünerek dua ettim
öyle uyumuşum.İnş. Allah kabul eder .
amin cnm benim,allah razı olsun böyle birilerinin beni düşünmesi dua etmesi beni çok mutlu ediyo inan o kadar duygulandımki,rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş gerçekten çok temiz insanlarsınız

OP
E

_eZeL_

Misafir
sendeki azim :cokkomik:valla helal olsun sana
oğlanı doğurunca dersin seni ipeğime altınlar
dolaya dolaya yaptım:cokkomik::cokkomik:
bizde dün akşam pozisyon denedik
hangisinde daha derine diye görecektiniz
halimizi ders çalışır gibi yaptık :cokkomik:
gülmekten öldük ya:cokkomik::cokkomik:

kız bulabildiniz mi hangisi daha iyi oluyor benim bildiğim iki yöntem var umut bir bacaklar omza :D bide diz dirsek pozisyonu

kız valla alemsin sen yaaaa
ama çok iyi fikir :cokkomik::cokkomik:
bende altın kalmadı emanet 2 çeyrek yollada kargoyla bende takayım
ayyy öldürdün beni :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

yollarrım hayatım aşk olsun bezim oğluşlarımız olsun da Allahın izniyle

Ezel helaya gittiğinde dikkat et b.k yoluna gitmesin, altın pahalı gülüm.

:D :D :D kız korkma dikkat ediyorum ben

ne biliyim kız adam beni döndürdü durdu :cokkomik:
bahane mi yapmış kız fırsatçı:cokkomik:
en iyisi yastık alta koymak bence:huhuu::huhuu:

yastığı altına koyup sırt üstümü yatıyorsun güneş o nasıl oluyor

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kız bulabildiniz mi hangisi daha iyi oluyor benim bildiğim iki yöntem var umut bir bacaklar omza :D bide diz dirsek pozisyonu

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
benim bildiğim tek diz dirsek :huhuu::huhuu:

OP
G

gunness

Misafir
kız bulabildiniz mi hangisi daha iyi oluyor benim bildiğim iki yöntem var umut bir bacaklar omza

:D bide diz dirsek pozisyonu

kız ne biliyim bende iki tane biliyodum dediklerini
adam buda iyimiş bu da iyimiş diyip durdu.
bak dene yastığı altına koy sırt üstü yat bacaklarıda adam kaldırsın :cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canım evet ben dünde yazdım, ikinizin dördüncüsünün erkek olmasını çok isterim. Evet 2 çocuk kuralı yok ama bu devirde çocuk büyütmek çok zor. Hem madden ham manen. Allahım hepimize dileklerimizi nasip etsin. Geçende Adile Naşit ve Münir Özkul'un filmini izliyordum 5 tane kızları olan Vecihinin filmi:). Allahım dedim şunun güzelliğine bak 5 tane kız ve birbirlerine ne kadar destek. Birden 5 kızım olsun istedim:).. Kız gibisi yok sonuçta. Eşime "ne güzel ya baksana" dedim, gıcık herif "bence hiçde değil" dedi:(

amin cnm inş,haklısın cnm bu devirde gerçekten çocuk büyütmek çok zor ama ben 3 çocuğu eskiden beri hiç fazla bulmuyorum tabi bu benim fikrim,eşin için allah yardım etsin sana:hihi: yok benim eşim hep allahtan gelene razıyız der cnm ya bende 4.çocuğu hep çok bulmuşumdur allah biliyo ya ama eşim çok istiyo gerçekten erkek olursa çok mutlu olurum ama olmazsa emin ol hiç üzülmem dio o da bizim etimiz kanımız canım olacak ,nasıl 3 kızımızı nasıl seviyosak onuda en az o kadar seveceğiz cnm,rabbim inş gönlümüzdakini verir biz dua ve tevekkülle yapacaz inş eğer bundada olmazsa en azından yaptık uyguladık bundada vardır bi hayır dicez cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız ne biliyim bende iki tane biliyodum dediklerini
adam buda iyimiş bu da iyimiş diyip durdu.
bak dene yastığı altına koy sırt üstü yat bacaklarıda adam kaldırsın :cokkomik:

adam kendi omuzuna koyuyor bacaklarını ama dimi biz onu yastıksız yapıyoruz :eek:ys:ama yastıkla daha iyi bittiği zaman öyle kalırım

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
amin cnm inş,haklısın cnm bu devirde gerçekten çocuk büyütmek çok zor ama ben 3 çocuğu eskiden beri hiç fazla bulmuyorum tabi bu benim fikrim,eşin için allah yardım etsin sana:hihi: yok benim eşim hep allahtan gelene razıyız der cnm ya bende 4.çocuğu hep çok bulmuşumdur allah biliyo ya ama eşim çok istiyo gerçekten erkek olursa çok mutlu olurum ama olmazsa emin ol hiç üzülmem dio o da bizim etimiz kanımız canım olacak ,nasıl 3 kızımızı nasıl seviyosak onuda en az o kadar seveceğiz cnm,rabbim inş gönlümüzdakini verir biz dua ve tevekkülle yapacaz inş eğer bundada olmazsa en azından yaptık uyguladık bundada vardır bi hayır dicez cnm
Eşim kötü bir insan değil canım, sadece 2 kız yeter olursa üçüncü erkek olsun diyor. Ama inan üçüncüyü istemiyor. Bana kızlarım yeter ben onlarla mutluyum diyor. Çok şükür bende mutluyum yavrularımla, ama işte insan o içindeki isteği bastıramıyor. Ben hayır diyecek diye üçüncü çocuk mevzusunu açamıyorum. Kendim diyet ve takviyeleri, yani yapılması gerekenleri yapsam onu Ali cengiz oyununa getirsem ve kendisi farkında bile olmasa, ama bu seferde onunda kullanması gerekenler var.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Eşim kötü bir insan değil canım, sadece 2 kız yeter olursa üçüncü erkek olsun diyor. Ama inan üçüncüyü istemiyor. Bana kızlarım yeter ben onlarla mutluyum diyor. Çok şükür bende mutluyum yavrularımla, ama işte insan o içindeki isteği bastıramıyor. Ben hayır diyecek diye üçüncü çocuk mevzusunu açamıyorum. Kendim diyet ve takviyeleri, yani yapılması gerekenleri yapsam onu Ali cengiz oyununa getirsem ve kendisi farkında bile olmasa, ama bu seferde onunda kullanması gerekenler var.

cnm ben eşine kesinlikle kötü demedim dememde lütfen yanlış anlama,ama bence oturup konuşsan bu bildiklerini anlatsan buradaki uygulayan arkadaşlardan bahsetsen bence mutlaka kabul eder,3.için öyle ali cengiz oyunu oynama açokça konuş gerçekten istiyosan denicem dersin yok istemiyosan sonsuza kadar bu defteri kapatırım dersin,bence eşinin şu an istememesinin sebebi kızlarının çok küçük olması kızlar biraz büyürse sizde rahata kavuşursanız o zaman ister bence benim öyle 2 kızı büyütüp yıllar sonra yapan çok arkadaşım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar