OP
gunness
Misafir
- #12.841
siz fantezi yapmışsınız bence
derin ilişki tek çeşit değilmi
ne biliyim kız adam beni döndürdü durdu
bahane mi yapmış kız fırsatçı
en iyisi yastık alta koymak bence
siz fantezi yapmışsınız bence
derin ilişki tek çeşit değilmi
hepinize duacıyım zaten dün gece öyle aklımdan
geçti şimdi yazdıklarını okuyunca sana da duacıyım
valla bak Allah sanada burdaki herkese gönlündekini
nasip etsin. İnsan yeterki istesin Allah görür
hayırlısını nasip eder inş.
amin cnm benim,allah razı olsun böyle birilerinin beni düşünmesi dua etmesi beni çok mutlu ediyo inan o kadar duygulandımki,rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş gerçekten çok temiz insanlarsınızsana demiyecem bu ay seni rahat bırakacam
ama sana yemin ederim
dün gece uyuyacakken gözlerimi kapadım ve
seni Bernili Rengini düşünerek dua ettim
öyle uyumuşum.İnş. Allah kabul eder .
sendeki azimvalla helal olsun sana
oğlanı doğurunca dersin seni ipeğime altınlar
dolaya dolaya yaptım
bizde dün akşam pozisyon denedik
hangisinde daha derine diye görecektiniz
halimizi ders çalışır gibi yaptık
gülmekten öldük ya
kız valla alemsin sen yaaaa
ama çok iyi fikir
bende altın kalmadı emanet 2 çeyrek yollada kargoyla bende takayım
ayyy öldürdün beni
Ezel helaya gittiğinde dikkat et b.k yoluna gitmesin, altın pahalı gülüm.
ne biliyim kız adam beni döndürdü durdu
bahane mi yapmış kız fırsatçı
en iyisi yastık alta koymak bence
Ezel senin kulak ne alemde?
kız bulabildiniz mi hangisi daha iyi oluyor benim bildiğim iki yöntem var umut bir bacaklar omzabide diz dirsek pozisyonu
yollarrım hayatım aşk olsun bezim oğluşlarımız olsun da Allahın izniyle
![]()
![]()
kız korkma dikkat ediyorum ben
yastığı altına koyup sırt üstümü yatıyorsun güneş o nasıl oluyor
kız bulabildiniz mi hangisi daha iyi oluyor benim bildiğim iki yöntem var umut bir bacaklar omza
bide diz dirsek pozisyonu
yollarrım hayatım aşk olsun bezim oğluşlarımız olsun da Allahın izniyle
![]()
![]()
kız korkma dikkat ediyorum ben
yastığı altına koyup sırt üstümü yatıyorsun güneş o nasıl oluyor
Canım evet ben dünde yazdım, ikinizin dördüncüsünün erkek olmasını çok isterim. Evet 2 çocuk kuralı yok ama bu devirde çocuk büyütmek çok zor. Hem madden ham manen. Allahım hepimize dileklerimizi nasip etsin. Geçende Adile Naşit ve Münir Özkul'un filmini izliyordum 5 tane kızları olan Vecihinin filmi. Allahım dedim şunun güzelliğine bak 5 tane kız ve birbirlerine ne kadar destek. Birden 5 kızım olsun istedim
.. Kız gibisi yok sonuçta. Eşime "ne güzel ya baksana" dedim, gıcık herif "bence hiçde değil" dedi
kız ne biliyim bende iki tane biliyodum dediklerini
adam buda iyimiş bu da iyimiş diyip durdu.
bak dene yastığı altına koy sırt üstü yat bacaklarıda adam kaldırsın
Eşim kötü bir insan değil canım, sadece 2 kız yeter olursa üçüncü erkek olsun diyor. Ama inan üçüncüyü istemiyor. Bana kızlarım yeter ben onlarla mutluyum diyor. Çok şükür bende mutluyum yavrularımla, ama işte insan o içindeki isteği bastıramıyor. Ben hayır diyecek diye üçüncü çocuk mevzusunu açamıyorum. Kendim diyet ve takviyeleri, yani yapılması gerekenleri yapsam onu Ali cengiz oyununa getirsem ve kendisi farkında bile olmasa, ama bu seferde onunda kullanması gerekenler var.amin cnm inş,haklısın cnm bu devirde gerçekten çocuk büyütmek çok zor ama ben 3 çocuğu eskiden beri hiç fazla bulmuyorum tabi bu benim fikrim,eşin için allah yardım etsin sanayok benim eşim hep allahtan gelene razıyız der cnm ya bende 4.çocuğu hep çok bulmuşumdur allah biliyo ya ama eşim çok istiyo gerçekten erkek olursa çok mutlu olurum ama olmazsa emin ol hiç üzülmem dio o da bizim etimiz kanımız canım olacak ,nasıl 3 kızımızı nasıl seviyosak onuda en az o kadar seveceğiz cnm,rabbim inş gönlümüzdakini verir biz dua ve tevekkülle yapacaz inş eğer bundada olmazsa en azından yaptık uyguladık bundada vardır bi hayır dicez cnm
adam kendi omuzuna koyuyor bacaklarını ama dimi biz onu yastıksız yapıyoruzys:ama yastıkla daha iyi bittiği zaman öyle kalırım
bende öyle düşündüm zaten öyle beklerim diye
ayrıca benim eşim o pozisyonda daha derin ilişkinin olduğunu söyliyor yani diz dirsek pozisyonuna göre daha derin diyor bende hissediyorumda oda öyle diyor yani
evet öyle zaten ve o pozisyonda kadın daha rahat
orgzm oluyoys:
evet öyle zaten ve o pozisyonda kadın daha rahat
orgzm oluyoys:
:sigara::sigara::sigara:
Eşim kötü bir insan değil canım, sadece 2 kız yeter olursa üçüncü erkek olsun diyor. Ama inan üçüncüyü istemiyor. Bana kızlarım yeter ben onlarla mutluyum diyor. Çok şükür bende mutluyum yavrularımla, ama işte insan o içindeki isteği bastıramıyor. Ben hayır diyecek diye üçüncü çocuk mevzusunu açamıyorum. Kendim diyet ve takviyeleri, yani yapılması gerekenleri yapsam onu Ali cengiz oyununa getirsem ve kendisi farkında bile olmasa, ama bu seferde onunda kullanması gerekenler var.