Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
Canım, erkek sperme sahip ama ben burada gördümki kadında spermin seçilmesinde büyük rol oynuyor. Oluruna bırakmak zor canımcım.
Buradaki arkadaşların çoğunluğu benimle aynı düşünceye sahip zaten bu yüzden içimi dökebildim.
bitanem onu biliyorumda diyelimki 3.cü bebişe hamile kaldın burdaki yöntemleri denedin (inşallah tutar sende sevinirsin......)olmadı dünyanın sonu değilki tabiiki isteğimiz gönlümüzden geçenin olması ben bukadar sıkıntı yapma diye söyledim gerçi zor ama :ilknur::ilknur:bununda farkındayım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bitanem onu biliyorumda diyelimki 3.cü bebişe hamile kaldın burdaki yöntemleri denedin (inşallah tutar sende sevinirsin......)olmadı dünyanın sonu değilki tabiiki isteğimiz gönlümüzden geçenin olması ben bukadar sıkıntı yapma diye söyledim gerçi zor ama :ilknur::ilknur:bununda farkındayım

öyle tabiki hayat devam edecek
herşeyden önemlisi mevlam verdikten sonra boynumuz kıldan ince

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bu sabahta biz bir bebekle ilgili konuştuk tanığımızın
face resmini koymuş eşim dedi
canım oğlum yazmış dedi
bende yazmak istiyorum canım oğlum diye resimlerini koyacam dedi
birde hemen ekledi recep can canım oğlum
benim sigortalar attı sabah sabah biz başladık tarışmaya
olmayan erkek bebeğinin ismmi üstüne :hihi::hihi:
babasının ismini şak diye yapıştırdı adam hep öyle diyo ama bana hiç sormadan
birde şu var kesin erkek bebeğimiz :(

Babasının ismini söyledin deşifre oldun kız:D
Benimkide kızlarının resmini koyuyor övüne övüne. Aile fotoğrafını koyuyor profile ve o resimde sadece üçü var ben yokum:(... Ama ben tahmin ediyorum kızlarının güzelliğiyle övünüyor rezil:)...
İnşallah bir oğlunuz olsun adınıda sen koy canım.

OP
G

gunness

Misafir
canım evet o çok geç gösteriyor 32 güne göre ayarlı ama ben o kadar geç yumurtlayacağımı düşünmüyorum ona göre adetimin 19. günü yumurtamın çatlaması gerekli ama mesela benim geçen ay adetimin 17. günü yumurtam çatladı ondan önce 15. günü çatlamıştı

bende seni seviyorum rengiiinnn
hepinizi çok seviyorummm

senin döngün 32 gün mü benim öyle ve 19.-20. günde ovulasyonum oluyo ,sen test yap bu ay mutlaka
belki geçen denemelerde ovulasyonu kaçırıyodun
ama Ezel bişey söyliyim mi nedense bu ay sen
hamile kalacan gibi hissediyorum.

OP
E

_eZeL_

Misafir

öyle tabiki hayat devam edecek
herşeyden önemlisi mevlam verdikten sonra boynumuz kıldan ince

evet kızlar herşeyden önemlisi kız olması geçen gün burda biri yazmıştı sanırım kim yazdı hatırlamıyorum doktorda doğulu bir kadın ultrasona girdiğinde doktora erkek mi erkek mi diye soruyormuş doktorda sinirlenip evet erkek ama eli ayağı yok demiş yani bunu okuduktan sonra ben çok kötü oldum onun için tabiki gönlümüzden geçen belli oğlumuz olsun istiyoruz ama önce sağlıklı olsun da en başı o
Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir sonra o isterse erkekte verir kızda verir
önemli olan Allaha güvenip dualrımızın hiçbir zaman geri çevrilmediğini bilmek

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Babasının ismini söyledin deşifre oldun kız:D
Benimkide kızlarının resmini koyuyor övüne övüne. Aile fotoğrafını koyuyor profile ve o resimde sadece üçü var ben yokum:(... Ama ben tahmin ediyorum kızlarının güzelliğiyle övünüyor rezil:)...
İnşallah bir oğlunuz olsun adınıda sen koy canım.

aman olayım bişey olmaz ezel beni bulur zaten istese :hihi:

bizimkide iş işte sabah sabah tartışığımız şeye bak :cokkomik:
inşallah canım duana amin diyorum
inşallah seninde olur
kızlarda güzelliğini senden almışlardır eminim o yüzden övünüyordur , ayrıca seni koymamasıda kıskancındandır güzelim

OP
A

asidemet

Misafir
bu sabahta biz bir bebekle ilgili konuştuk tanığımızın
face resmini koymuş eşim dedi
canım oğlum yazmış dedi
bende yazmak istiyorum canım oğlum diye resimlerini koyacam dedi
birde hemen ekledi recep can canım oğlum
benim sigortalar attı sabah sabah biz başladık tarışmaya
olmayan erkek bebeğinin ismmi üstüne :hihi::hihi:
babasının ismini şak diye yapıştırdı adam hep öyle diyo ama bana hiç sormadan
birde şu var kesin erkek bebeğimiz :(

erkeklerin genelde hepsi aynı yaaaaaaaaaaa:deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet kızlar herşeyden önemlisi kız olması geçen gün burda biri yazmıştı sanırım kim yazdı hatırlamıyorum doktorda doğulu bir kadın ultrasona girdiğinde doktora erkek mi erkek mi diye soruyormuş doktorda sinirlenip evet erkek ama eli ayağı yok demiş yani bunu okuduktan sonra ben çok kötü oldum onun için tabiki gönlümüzden geçen belli oğlumuz olsun istiyoruz ama önce sağlıklı olsun da en başı o
Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir sonra o isterse erkekte verir kızda verir
önemli olan Allaha güvenip dualrımızın hiçbir zaman geri çevrilmediğini bilmek

ayyy yeni okudum ezelll evet çok etkili bi olayy
herzaman dua ederken zaten allahım hayırlısı nasip et diyorum sağlıklı bi şekilde
ama sonrada ekliyorum olursa diye :hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Doğru diyorsun canım, zaten kendim için ne kadar dua ediyorsam sizin içinde ediyorum. Hürrem kadar olamadık, kadın pırt pırt atıyor, bir oğlan bir kız sonra oğlannn, kıskanıyorum yeminle:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
senin döngün 32 gün mü benim öyle ve 19.-20. günde ovulasyonum oluyo ,sen test yap bu ay mutlaka
belki geçen denemelerde ovulasyonu kaçırıyodun
ama Ezel bişey söyliyim mi nedense bu ay sen
hamile kalacan gibi hissediyorum.

evet bu ay 32 gün sürdü ama ondan önceki ay 29 gün sürmüştü mesela değişiyor benim güneş belli olmuyor ama inşaAllah hamiş kalırım hayırlısı bende çok umutluyum herşeyi yapmaya çalışıyorum karbonatalı limonlu su içiyorum bol bol su içiyorum cips yiyorum patates yiyorum meyve yiyorum meyve suyu içiyorum eve gittiğim gibi altınlarımı takıyorum hatta size bişey dicem bana gülmeyin külodumun içine yumurtalıklarımın üstüne denk gelecek şekilde iki tane küçük altın takıyorum
sonra elektrikili battaniye kullanıyorum bir kaç güne kadar karbonata sürmeye başlicam malum yere
sonra kara üzüm ve yaban mersini kurularından yiyorum polen yiyorum çörek otu daha aklıma gelmeyen bir sürü şey

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
aman olayım bişey olmaz ezel beni bulur zaten istese :hihi:

bizimkide iş işte sabah sabah tartışığımız şeye bak :cokkomik:
inşallah canım duana amin diyorum
inşallah seninde olur
kızlarda güzelliğini senden almışlardır eminim o yüzden övünüyordur , ayrıca seni koymamasıda kıskancındandır güzelim

Canım ben buğday tenliyim esmere yakın. Kızlar sarıya yakın ve renkli gözlü babalarına çekmiş. Güzelliklerini benden değil ondan aldıkları için övünüyor. Ben daha anne olmamışken konuşuyordu, "bak ben renkli göz isterim, ama bizim renkli gözlü çocuğumuz olmaz, simsiyah boyanın içine bir damla beyaz boya katsan ne olur? Tabi hiçbrsey olmaz, ama beyazın içinde bir damla siyah katsan renk döner" diyede örnek veriyordu. Bende hiç düşünmedim renkli renksiz,aklımda bile yoktu gebeliğimde, renkli renksiz yeterki sağlıklı gözleri olsun diyordum. Sonra doğdu ikiside renkli. Adamda çıt varmı? Yok:)

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sana demiyecem bu ay seni rahat bırakacam
ama sana yemin ederim
dün gece uyuyacakken gözlerimi kapadım ve
seni Bernili Rengini düşünerek dua ettim
öyle uyumuşum.İnş. Allah kabul eder .

ay dur valla gözlerim doldu :uzgun::uzgun:
inşallah hepimizin gönlünce olur herşey
seni gecede rahat bırakmıyorum yani :hihi:

OP
G

gunness

Misafir
evet bu ay 32 gün sürdü ama ondan önceki ay 29 gün sürmüştü mesela değişiyor benim güneş belli olmuyor ama inşaAllah hamiş kalırım hayırlısı bende çok umutluyum herşeyi yapmaya çalışıyorum karbonatalı limonlu su içiyorum bol bol su içiyorum cips yiyorum patates yiyorum meyve yiyorum meyve suyu içiyorum eve gittiğim gibi altınlarımı takıyorum hatta size bişey dicem bana gülmeyin külodumun içine yumurtalıklarımın üstüne denk gelecek şekilde iki tane küçük altın takıyorum
sonra elektrikili battaniye kullanıyorum bir kaç güne kadar karbonata sürmeye başlicam malum yere
sonra kara üzüm ve yaban mersini kurularından yiyorum polen yiyorum çörek otu daha aklıma gelmeyen bir sürü şey

sendeki azim :cokkomik:valla helal olsun sana
oğlanı doğurunca dersin seni ipeğime altınlar
dolaya dolaya yaptım:cokkomik::cokkomik:
bizde dün akşam pozisyon denedik
hangisinde daha derine diye görecektiniz
halimizi ders çalışır gibi yaptık :cokkomik:
gülmekten öldük ya:cokkomik::cokkomik:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

kız valla alemsin sen yaaaa
ama çok iyi fikir :cokkomik::cokkomik:
bende altın kalmadı emanet 2 çeyrek yollada kargoyla bende takayım
ayyy öldürdün beni :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Güneşin duasına düzeltme yapıyorum, seni, bernili, rengini, Teletubbyi, asidemeti,Elara kısaca hepinizi düşünerek:D:D:D

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sendeki azim :cokkomik:valla helal olsun sana
oğlanı doğurunca dersin seni ipeğime altınlar
dolaya dolaya yaptım:cokkomik::cokkomik:
bizde dün akşam pozisyon denemedik
hangisinde daha derine diye görecektiniz
halimizi ders çalışır gibi yaptık :cokkomik:
gülmekten öldük ya:cokkomik::cokkomik:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
siz fantezi yapmışsınız bence :hihi:
derin ilişki tek çeşit değilmi :cokkomik:

OP
G

gunness

Misafir
Güneşin duasına düzeltme yapıyorum, seni, bernili, rengini, Teletubbyi, asidemeti kısaca hepinizi düşünerek:D:D:D

hepinize duacıyım zaten dün gece öyle aklımdan
geçti şimdi yazdıklarını okuyunca sana da duacıyım
valla bak Allah sanada burdaki herkese gönlündekini
nasip etsin. İnsan yeterki istesin Allah görür
hayırlısını nasip eder inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar