Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
sLM KIZLARRRRRRRRRRRR NASILSINIZ N BISEEEEY SORACAM BI ARKADAŞ BALAYI ICIN TATIL YERI SORUYO UYGUN FIYAT WE GUZEL YER NERE ONERIRSINIZ 17 25 TEMMUZ ARASI OTEL ISMI WERIRSENIZ HEMEN
BAKAYIM

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Yaprakçım ben de park yatak öneririm gayet kullanışlı ama benim bıcırık 1 buçuk yaşından itibaren yataktan tırmanıp çıkabiliyor. Bize 4 yaşına kadar rahat kullanır demişlerdi.-rgulu Yatağa tırmanıp komondo gibi yatağın başına tünüyor sonra hop aşağı. Kaç yere sorduk yükseltici gibi bişey de yok. Park yatakların boyları standartmış zaten. Keşke diyorum bebek karyolası gibi alsaydım çünkü katlanma özelliğinden de yararlanmadık. Ama beşikten çıkana kadarda çok rahat kullandık.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
fiyatıda oygun kendiside kullanıslı

Ekli dosyalar

• oyunirch71526-t.jpg
    oyunirch71526-t.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 63

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah
Canım çok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın böyle acılar inş. oğlunada uzun sağlıklı ömür versinn
selam kızlar sonunda buldum haskenanın sayesinde valla nasılsınız bakalım :kayris:
hoşgeldinnnnnn aklımız sende bikaçkişide daha kalmıştı çok iyi oldu geldiğin hemilelik nası gidiyo
Yaprakçım ben de park yatak öneririm gayet kullanışlı ama benim bıcırık 1 buçuk yaşından itibaren yataktan tırmanıp çıkabiliyor. Bize 4 yaşına kadar rahat kullanır demişlerdi.-rgulu Yatağa tırmanıp komondo gibi yatağın başına tünüyor sonra hop aşağı. Kaç yere sorduk yükseltici gibi bişey de yok. Park yatakların boyları standartmış zaten. Keşke diyorum bebek karyolası gibi alsaydım çünkü katlanma özelliğinden de yararlanmadık. Ama beşikten çıkana kadarda çok rahat kullandık.

Saol canım ya tavsiye edenler çoğaldı bundan olucak sanırım:hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar