hoşgeldinnnn yaprakkkkk
hoşbuldum nasılsın ay kızına bayıldımm çokk şekerrr
hoşgeldinnnn yaprakkkkk
eloşşşşşş bayıldım bayıldım :sila::sila::sila::seviyorum::seviyorum::seviyorum::seviyorum::seviyorum:muck muck sanaaaaaaaaa
hoşbuldum nasılsın ay kızına bayıldımm çokk şekerrr
güle güle kullan cnm begenmene sevindim
Elaracım teşk ederim canım bende bakındım çok hoş gözüküyo dediğin gibi mobilyada kafayı çarpma falan olasılığı çok o yöndende iyi bakalım sanırım bundan alıcam başka cazip gelen olmadı
sLM KIZLARRRRRRRRRRRR NASILSINIZ N BISEEEEY SORACAM BI ARKADAŞ BALAYI ICIN TATIL YERI SORUYO UYGUN FIYAT WE GUZEL YER NERE ONERIRSINIZ OTEL ISMI WERIRSENIZ HEMEN
BAKAYIM
bende park yatak kullanıyoum cok kullanıslı cnm kesinlikle bunlardan al
saol canım ya herkes çok memnun banada biraz büyük gelmişti ama bişeyler çıkartıcaz yatak odasından artık
cnm benımkısı cok buyuk degıl ya chicconun benım
Canım çok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın böyle acılar inş. oğlunada uzun sağlıklı ömür versinnmerhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah
hoşgeldinnnnnn aklımız sende bikaçkişide daha kalmıştı çok iyi oldu geldiğin hemilelik nası gidiyoselam kızlar sonunda buldum haskenanın sayesinde valla nasılsınız bakalım :kayris:
Yaprakçım ben de park yatak öneririm gayet kullanışlı ama benim bıcırık 1 buçuk yaşından itibaren yataktan tırmanıp çıkabiliyor. Bize 4 yaşına kadar rahat kullanır demişlerdi.-rgulu Yatağa tırmanıp komondo gibi yatağın başına tünüyor sonra hop aşağı. Kaç yere sorduk yükseltici gibi bişey de yok. Park yatakların boyları standartmış zaten. Keşke diyorum bebek karyolası gibi alsaydım çünkü katlanma özelliğinden de yararlanmadık. Ama beşikten çıkana kadarda çok rahat kullandık.
fiyatıda oygun kendiside kullanıslı
Ya kızlar balayı icin bı yer diyin bı yer soleyınnnnnnnnnnnnnnnnnnn