aaa ben bunu bi denemek istiyorum
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın.
inşallah güzel bir de prensesin olur
evetttttttt
Kızlar ben çıkıyorum birazdan ay bizim için dua edin yumurtlama döneminde güzel güzel yumurtlayayım da oğluşuma kavuşşayımmm
Kızlar ben çıkıyorum birazdan ay bizim için dua edin yumurtlama döneminde güzel güzel yumurtlayayım da oğluşuma kavuşşayımmm
merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah
ben anlamadım amaa:dill:
kız ben kaçırmışım ne tarıfı
sllmmm kızlarrr
dun dr erken cıkmıs bgun gıttık hersey yolunda sağlıklı bır bebek dedı kalbını dınledık bir sürüde test istedi 537 tlll:dill::dill::dill::dill:
bende gıttım bakırköy kadın doğm hast. 0 tl hepsini yaptırdım hemde 2 satte sonucları alıp dr götürdüm hersey güzel sadece folıc asıt devam kan hapı balıkyağı sordum ben önerırım gerekırse dedı
2 hafta sonra gel bakalım dedı ohhhhhhhhhhhh çok mutluyum huzurluyumm süperımm darısı herkesın basına ınsallahh hep böle güzel gıderr
ve 7 + 5 tesın sımdı dedı kalbı güm güm atıyooo
kızlar sızlerde ne var ıyı bir gelişme güzell haberler varmıı
sllmmm kızlarrr
dun dr erken cıkmıs bgun gıttık hersey yolunda sağlıklı bır bebek dedı kalbını dınledık bir sürüde test istedi 537 tlll:dill::dill::dill::dill:
bende gıttım bakırköy kadın doğm hast. 0 tl hepsini yaptırdım hemde 2 satte sonucları alıp dr götürdüm hersey güzel sadece folıc asıt devam kan hapı balıkyağı sordum ben önerırım gerekırse dedı
2 hafta sonra gel bakalım dedı ohhhhhhhhhhhh çok mutluyum huzurluyumm süperımm darısı herkesın basına ınsallahh hep böle güzel gıderr
ve 7 + 5 tesın sımdı dedı kalbı güm güm atıyooo
kızlar sızlerde ne var ıyı bir gelişme güzell haberler varmıı
Dostluk dostunun her daim yanında olmaktırEv temizligine gitmek icin midir ay tubby lütfen ben seninle mümkünse dost olmayayim sen tembel ben tembel
bu dostluktan bi halt olmaz....:3:
ewet..cnm..bızde..cocuk..cok..rabbım..korusun..ıns..bıde..oglumuz..olursa..kapatıyoruz..bu..konuyu.rabbım..olmayanlara..versın..ıns...egemcim bernille benimde sezeryan biz 4 yapcaz inş oğullarımız için,kız bernil her taşın altından senle ben çıkıyoz ha
kız..kaybedermıyım..yarısına..basladık..dedınya..ondan.sordum..aa..askolsun..kusermıyım..sana...kader..arkadasımkız ben sana yollamıştım kayıpmı ettin :dertli:ben sana ne diyorum yazdıklarımı kaybetme sakın:sinir:niye beni dinlemiyosun,tamam cnm akşam rahat rahat yollarım zaten sizde bi diete başlayın daha ayrıntılı konuşuruz inş