Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlar ben çıkıyorum birazdan ay bizim için dua edin yumurtlama döneminde güzel güzel yumurtlayayım da oğluşuma kavuşşayımmm

OP
G

gunness

Misafir
Kızlar ben çıkıyorum birazdan ay bizim için dua edin yumurtlama döneminde güzel güzel yumurtlayayım da oğluşuma kavuşşayımmm

güle güle canım benim inşallah herkes gönlündekine kavuşur ,
bereketli bol bol yumurtlar,bol bol spermleriniz olur inşallah
onlarda döllenir gönlünüzdekini kucağınıza alırsınız amiinnnn

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah

canım yaşadıkların üzücü,Allah oğluna ömür versin.Benim de bebeklerim ikizdi benim rahimim perdeli her zaman erken doğum riskim vardı,ikizlerimden biri 2.5 aylıkken beni bıraktı ve çok az rastlanan bir olaymış diğer ikizimebir şey olmadı şükürler olsun kızımı kucağıma aldım sağlıkla.Allahım bizlere bir daha böyle acı yaşatmasın,Allah bana senin oğluşun gibi bir oğluş sana da benim prensesim gibi bir prenses versin.Aramıza hoşgeldin arkadaşım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
oh geçmişim bitti,şimdi kızımı doyurup uyutacam fıstıklar görüşürüz öptümmm.

OP
M

minietek

Misafir
sllmmm kızlarrr

dun dr erken cıkmıs bgun gıttık hersey yolunda sağlıklı bır bebek dedı kalbını dınledık bir sürüde test istedi 537 tlll:dill::dill::dill::dill:

bende gıttım bakırköy kadın doğm hast. 0 tl hepsini yaptırdım hemde 2 satte sonucları alıp dr götürdüm hersey güzel sadece folıc asıt devam kan hapı balıkyağı sordum ben önerırım gerekırse dedı

2 hafta sonra gel bakalım dedı ohhhhhhhhhhhh çok mutluyum huzurluyumm süperımm darısı herkesın basına ınsallahh hep böle güzel gıderr

ve 7 + 5 tesın sımdı dedı kalbı güm güm atıyooo

kızlar sızlerde ne var ıyı bir gelişme güzell haberler varmıı

OP
G

gunness

Misafir
sllmmm kızlarrr

dun dr erken cıkmıs bgun gıttık hersey yolunda sağlıklı bır bebek dedı kalbını dınledık bir sürüde test istedi 537 tlll:dill::dill::dill::dill:

bende gıttım bakırköy kadın doğm hast. 0 tl hepsini yaptırdım hemde 2 satte sonucları alıp dr götürdüm hersey güzel sadece folıc asıt devam kan hapı balıkyağı sordum ben önerırım gerekırse dedı

2 hafta sonra gel bakalım dedı ohhhhhhhhhhhh çok mutluyum huzurluyumm süperımm darısı herkesın basına ınsallahh hep böle güzel gıderr

canım benim çok sevindim iyi olmanıza özlemişim seni de
bebeğinde iyimiş şükürler olsun

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sllmmm kızlarrr

çok sevindim canımmm dikkat et kendine
ne güzel parasız halletmişsin ne öyle 537 tl kafayı yemişler
lekelenmen bitti dimi ??

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
egemcim bernille benimde sezeryan biz 4 yapcaz inş oğullarımız için,kız bernil her taşın altından senle ben çıkıyoz ha
ewet..cnm..bızde..cocuk..cok..rabbım..korusun..ıns..bıde..oglumuz..olursa..kapatıyoruz..bu..konuyu.rabbım..olmayanlara..versın..ıns...

kız ben sana yollamıştım kayıpmı ettin :dertli:ben sana ne diyorum yazdıklarımı kaybetme sakın:sinir:niye beni dinlemiyosun,tamam cnm akşam rahat rahat yollarım zaten sizde bi diete başlayın daha ayrıntılı konuşuruz inş
kız..kaybedermıyım..yarısına..basladık..dedınya..ondan.sordum..aa..askolsun..kusermıyım..sana...kader..arkadasım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
benım..işi..cok..ya..dökulun..buraya..massalahınız..var..lafım..sakada..kızlar..ıkı..gun..sonra..cok..cok..rahatım..sukur..bıtmek..uzere..ya..1..hafta.oldu..yeter..gayrım..bıtsın..15..gun..gıtse..barıı..bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar