evet ezel bende hatırladım kız benim linki niye bulmuyon bende ibrahim sarçoğlunu söylemiştim ya çayınıza karanfil atın die karanfil vücudu alkali yaparmış cnm ,ezel ben bugün çörekotu ve tarçınada başladım kız hiç ağzım boş kalmıyo ne olacak benim halim
şimdi kız bebiş için karanfilmi yiyeceğiz yani:sila::sila:
selam kızlar sonunda buldum haskenanın sayesinde valla nasılsınız bakalım :kayris:
selam kızlar sonunda buldum haskenanın sayesinde valla nasılsınız bakalım :kayris:
haskena umutgemısı ALLAH ıyı etsin sizi akşam akşam ağzımın suyu aktı denıcem bu tarifleri teşekkür ederimmm
Gülüm yapar kargoyla yollarım sana sen yeter ki iste,ya da oğluşunun doğumuna getireyim mi?:sirin:
kız bebiş için değil canımm benim erkek içinsen yeme
saolun kızlar iyiyiz ya şimdilik yolunda herşey 2 gün önce kontrole giittik gördük artık bitsin istiyom valla ağırlaştıkça zor oluyo
valla zaten süt ürünleri yüzünden kilolar aldı başını gidiyor öffffffffffffff:zonk::zonk::zonk::zonk:
canım sen diyete gir vücudun aisdik olsun kilo alma bak Elara hep söylüyor kilo almak vücudu alkali hale getiriyormuş
ya topikte bir sürü insan var kimse konuşmuyor hepinize dil çıkarırım bende :dill: