Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel..senın..göbuş..tam..bı..erkek..gobusu..olmus..cnm..ıns..gercegıde..nasıp..olur

ayyy amin inşaAllah bernil hepimize bu ya inşaAllah hamile kalırım artık çok istiyorum kalamazsam diyeti nisana kadar yapıcam nisanda da deneyip diyeti bırakıcam artık vücuduma zararı olacak diye korkuyorum kaç ay oldu

cnm..o..ıple.ucuna..alyans..takıp..bakmısdı

ok canım anladım

egem

Daimi Üye
Tepki
517
merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah

egem

Daimi Üye
Tepki
517
birdaha doğum yapabilirmiyim bilmem ama bi kızım olmasını çok isterdim...yine de gönlüm bunun için bişye cabalamaya el vermiyor korkuyorum...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
OP
E

_eZeL_

Misafir
merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah

Canım hoşgeldin amin inşaAllah hayırlı uzun ömrü olsun oğlunun inşaAllah bide kızın olur

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar size bişey dicem bilmem hatırlıyormusunuz momof diğer tarafta bana nisan ayında deneme yapıcam deyince bazı şeyler yazmıştı nisan ayı kız bebek için uygun ama iyonları pozitif yapabilmek için şunları şunları yap demişti çayına falan karanfil at demişti ben çaya karanfil atmıyorum tadını değiştirdiği için eşim sevmiyor ama eve gidince ağzıma karanfil atıyorum ve biraz ağzımda tutyorum onları 10 - 15 dakika muhakkak böylede faydası olur hem ağzımızda hoş kokar tavsiye ederim

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
zor ama başarıyorum inş cnm,nisanda birkaç tane daha var onlarada başlıcam cnm
cnm..sana..zahmet..olmassa..kullandıgın..takvıyelerı..yazabılırmısın..özelden..
birdaha doğum yapabilirmiyim bilmem ama bi kızım olmasını çok isterdim...yine de gönlüm bunun için bişye cabalamaya el vermiyor korkuyorum...

cnm..cok..uzucu..bı..durum..rabbım..ogluna..uzun..ömurler..versın..ıns..bıde..kızın..olur...allahın..ıznıye...bu..arada..hos.geldın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar