evet cnm ya bu ay denicem inş
rengın..dıyet..nasıl..gıdıyo..canm..ful..basladın..demı..takvıyeler..felan
evet cnm ya bu ay denicem inş
ezel..senın..göbuş..tam..bı..erkek..gobusu..olmus..cnm..ıns..gercegıde..nasıp..olurumut ama bu olmamış linki verememişsin tekrar dene
inşaAllah bernil zincirlemi yapmıştı zincirin ucuna alyans takılmıyormu _?
inşaAllah bernil zincirlemi yapmıştı zincirin ucuna alyans takılmıyormu _?
ezel..senın..göbuş..tam..bı..erkek..gobusu..olmus..cnm..ıns..gercegıde..nasıp..olur
cnm..o..ıple.ucuna..alyans..takıp..bakmısdı
ezelll
canım linki kopy yaptım link olduğu gibi geldi canım yahu
onuda anlatta bi gör grafik nasıl olurmuş
Grafiğin altında bir sürü yan yana kutucuk var ya orda Share var ona tıkla
oraya girince bbCode Code: altındaki kutucuktaki linki buraya yapıştır bak benim ki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
rengın..dıyet..nasıl..gıdıyo..canm..ful..basladın..demı..takvıyeler..felan
merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah
slm kızlar :sirin:
birdaha doğum yapabilirmiyim bilmem ama bi kızım olmasını çok isterdim...yine de gönlüm bunun için bişye cabalamaya el vermiyor korkuyorum...
slm kızlar :sirin:
az öncede aynen dedğin gibi yapmıştım ama bidaha deneyim bakayım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
cnm..sana..zahmet..olmassa..kullandıgın..takvıyelerı..yazabılırmısın..özelden..zor ama başarıyorum inş cnm,nisanda birkaç tane daha var onlarada başlıcam cnm
birdaha doğum yapabilirmiyim bilmem ama bi kızım olmasını çok isterdim...yine de gönlüm bunun için bişye cabalamaya el vermiyor korkuyorum...