OP
_eZeL_
Misafir
- #12.401
hu hu güzel sitenin güzel hanımefendileri kucaklarınız şehzadelerle dolsun inşallahhhhh
hepinizi kocaman öpüyorum
hoşgeldin prenses annesiiii seninde prensesin sağlıkla kucağına konsun inşaAllah :ask:
hu hu güzel sitenin güzel hanımefendileri kucaklarınız şehzadelerle dolsun inşallahhhhh
iyi halt etmişinnNaber Kızlar? Sabah güneşe aldanıp ince bir hırka giyme gafletinde bulundum boğazlarım şişti:böö:
günaydın Elara hoşgeldin kolay gelsin sana vallah ben nisan gelemden başlamayı düşünmüyorum havalar iyice düzelsin cam kapı açılacak duruma gelsin sonra halılarımı yıkatmaya gönderip bende köşe bucak girişicem Allahın izniyle
Baska birseyle karistirdin galiba.........:dill:
delüüüüüüüüüüüüüü :1: :1: :1:
Ezel bence vakit kaybetmeden doktora git, bu tarz şeyler ihmale gelmez. Sokacağın şeyle soktuğun yeri karıştırmış olmalısın sanırım, derin ilişkiyi kulağında uygulama kız...
Evet canim ya gercekten bebisler cok benziyor..kimbilir belkide ikizlerdir
Sende uyumamissin bu satte..sende temizlik yapmissin bugun..gule gule kirletin canim..
hoşgeldin prenses annesiiii seninde prensesin sağlıkla kucağına konsun inşaAllah :ask:
Günaydin fistik sen hergün böyle dua et olur insaAllah Rabbim seninkinide saglicakla kucagina almani nasip etsin INSALLAH....
günaydın canım hoşgeldin kolay gelsin
sagol cnm.yok ya bitmedii.ben acele etmeden yapıyom .hergün biyeri temizliyorum,cünkü evin rutin işi +yemek+cocuk+siz olunca öle heryer bi anda bitmiyorrGünaydin cadi bitmedimi kiz temizligin kolay gelsin...
Ezel bence vakit kaybetmeden doktora git, bu tarz şeyler ihmale gelmez. Sokacağın şeyle soktuğun yeri karıştırmış olmalısın sanırım, derin ilişkiyi kulağında uygulama kız...
kız cidden bazen bende bir bozuklukmu var diyorum adamla yer değiştirmiş gibiyiz adam akşam artık oofff aşkımmm diyor yanaşınca ama napabilirim dedim çok zevkli çok zevkli hep yapmak istiyorumsonra halime acıdı
Kizlar ben daha hasta olmadim ya bana bi care papatya -biberiye karisimindan cay yapilip icilirse adet söktürür diyordu nette dün yaptim tin adacayi iciyom tin kiz doktor bakmamis olsa hamilemiyim acaba der adamin basinin etini yerdim simdi ben ne yapayim ne yiyip icsem acaba catlak kari yok dogal yoldan olsun dedi ilacta vermedi öbür türlü ara kanama cok oluyormus ....Bu arada 19-20 Martta hasta olmam gerekiyordu....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,
"Bir işe azmettiğinde artık Allah'a güven!"
...Âl-i İmrân sûresi, 159.AYET
ŞÜPHESİZ ALLAH DOĞRUYU SÖYLEDİ....
***Tereddüt, güvensizlik işareti ve sonucudur. Oysa mü'min, nasıl imanında tereddütsüz olmak zorunda ise, ön araştırmasını usûlüne uygun olarak yaptığı bir konuda belli bir şekilde harekete karar verdi mi, ötesini Allah'a bırakmalıdır. Kararsızlık göstermemelidir. Sonuç, görünürde olumsuz da olsa, hareket kurala uygun yapılmış olur ve bu başlı başına bir başarıdır. Çünkü mü'mine yakışan, tedbiri alıp takdire rıza göstermektir. Nitekim bir başka âyette Allah Teâlâ şöyle buyurmuştur:
"Allah'a güvenene, Allah kâfidir!"
Talak sûresi , 3.AYET
Kakule selam cnm
Kim küsmüş niye küsmüş?
son adet tarihin kactı?
sogan kürünü yapp.hem mantarına ii gelir hemde adet söktürür
kızlar..camlarım..bıttı..tullerımı..bekılıyom..elara..sımdı..vıtrının..ıcını..dokcem..bende
mutfak..solan..cnm.ıkısınıde..bugun..halledecem..salonda..bı..vıtrın..var..cunku..gerısını.yaptım..sayılır..senın..ne..zamana..bıtıyo..sımdı..benımınkı..gıbı..sorcam..hocam..ne..zaman..baslıyoz