günaydın güneş hoşgeldin
Kiz yinemi degistirdin avatari eskisi güzeldi sana benziyordu...
günaydın güneş hoşgeldin
günaydın kızlarrrr
bugün erken kalktımmm salonaa giriştimm.vitrin içi bittiii ama daha cok işi varr
günaydın kızlarrrr
bugün erken kalktımmm salonaa giriştimm.vitrin içi bittiii ama daha cok işi varr
buda hoşuma gitti yanıp sönüyor ya olsun yine değiştirirm
Anla işte kız gibi yanıyo bi sönüyo
günaydın kızlarrrr
Anla işte kız gibi yanıyo bi sönüyo
İyi geceler kızlar. Kaç gündür sayfayı okuyorum ama pek katılamıyorum. Temizlik çılgınlığı sardı beni:deli: Elera Hocam saolsun aldığım gazla bahar temizliği adı altında bişeyler yapıyom işte. Yarın da kısmetse mutfak dolaplarını sileceğim biraz da ütüm var baya kolayladım. Benim kuzu uyanıp duruyor uykumu kaçırdı size bir iyi geceler diyeyim dedim. Eleracım sen de baya kolaylamışsın kolay gelsin mis gibi olmuştur evin. Bizim topikte amma hamarat hatun varmış bu arada. Bernil sen de mi titizsin arkadaşım maşallah valla 3 çocukla bravo. Ben 1 taneyle zor başediyorum..:bebecik
Kızlar bu arada aklıma takıldı. Haskena mantar olmuş ya bu mikroptan mı ileri geliyor yoksa ph yükselince mantara uygun ortam mı oluşuyor? Diyette alkali olup 9 u bulursak mantar olayı olabilir mi? Biri açıklasın bana lütfennn:elis:
Atesli hatun diyon ana hamislikte hormonlar tavan yapinca bunu halini düsünemiyom kocasi isten eve gelmeye korkacak...
.
günaydın kızlar nerdesiniz,sayfa çok güzel ilerliyo maşallah,elera değiştirdiğin için teşekkür ederim cnm
Güneydın Canım , günaydın kızlar deneme devam etcem bu ayda bio denk geliyor ne yapalım:lilav::lilav: ,
Elaracım sende bana takviyeleri ve ayrıntıları özelden yollarmısın canım
neyse..kızlar..cok..işim..ver.gorusuruz..işler..bıterse..tullerı..cıkardım..yıkanacak..işler..benı..beklıyo
A.sKızlar selam olsun beni sevenlere...
Admin' Alıntı:Elara' Alıntı:slm..
2 gündür site cok agır bunun bi nedeni varmı??? sayfalar cok gec acılıyor
ayrıca devvamlı otomatik cıkış yapıyoruzz.ve tekrar tekrar siteye girmek zorunda kalıyoruzz.
uzun bi mesaj yazıyoruz mesajı yollayana kadar site bizi atıyorr ,yazdıgımız mesajda boşa gidiyor.
dolayısıyla da insan kızıyor
buna yapabileceginiz bişi varmı?
biz kendimiz cıkış yapmadan otomatik cıkış yapmasak cok iyi olurduu
Kolay gelsin...
Mrb,
Sitenin ağır çalışması ile ilgili sunucuda optimizasyon yapacağım. Logout süresine gelince, giriş yaparken beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz böyle bir sorun yaşamazsınız.
Normalde giriş yaptıktan sonra 15 dakika sitede sayfa değiştirmeden beklersiniz çıkış yapmış olursunuz. Bu 15 dakikalık süreyi şimdilik 30 dakikaya çıkarttım.
Eğer dediğiniz gibi siz çıkış yapmadan çıkış yapmamış olsanız, sürekli online listesinde görünürsünüz.
mutfak..solan..cnm.ıkısınıde..bugun..halledecem..salonda..bı..vıtrın..var..cunku..gerısını.yaptım..sayılır..senın..ne..zamana..bıtıyo..sımdı..benımınkı..gıbı..sorcam..hocam..ne..zaman..baslıyozbişid egil cnm.o maviş arabayıı bi ogullaa doldurursun inş.
tmm yollarım
inş bu ay hamiş kalırsın.
cat ignesi düşünüyonmu tekrar???
kolay gelsinnn cnm
nereler kaldı temizlencek??
Kizlar ben daha hasta olmadim ya bana bi care papatya -biberiye karisimindan cay yapilip icilirse adet söktürür diyordu nette dün yaptim tin adacayi iciyom tin kiz doktor bakmamis olsa hamilemiyim acaba der adamin basinin etini yerdim simdi ben ne yapayim ne yiyip icsem acaba catlak kari yok dogal yoldan olsun dedi ilacta vermedi öbür türlü ara kanama cok oluyormus ....Bu arada 19-20 Martta hasta olmam gerekiyordu....
kız cidden bazen bende bir bozuklukmu var diyorum adamla yer değiştirmiş gibiyiz adam akşam artık oofff aşkımmm diyor yanaşınca ama napabilirim dedim çok zevkli çok zevkli hep yapmak istiyorumsonra halime acıdı
cnm..ben..baya..oldu..gecıkmısdım..farlutal..kullandım..hemen..oldum..3..gun..sonra..arakanamamda..olmadı..yaKizlar ben daha hasta olmadim ya bana bi care papatya -biberiye karisimindan cay yapilip icilirse adet söktürür diyordu nette dün yaptim tin adacayi iciyom tin kiz doktor bakmamis olsa hamilemiyim acaba der adamin basinin etini yerdim simdi ben ne yapayim ne yiyip icsem acaba catlak kari yok dogal yoldan olsun dedi ilacta vermedi öbür türlü ara kanama cok oluyormus ....Bu arada 19-20 Martta hasta olmam gerekiyordu....
soğan kaynat suda kabuğuyla birlikte iç yada bu gün otur öğle yemeğinde bir kafa soğan ye bak nasıl sökülüyor
kız..takvıyeler..bıde..ters..tepıyomus..töbe..tobeAman Allahim kiz ben sana ne diyeyim cok zevkli ha bende yeni evliyken banada cok zevkli geliyordu ama simdi öcü görmüs gibi kaciyom adamda takviyeleri kullandikca dahada azgin hale geldi sen kocana takviyelere devam et bak yakinda kacacak deli bulamiycan...