Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın kızlarrrr
bugün erken kalktımmm salonaa giriştimm.vitrin içi bittiii ama daha cok işi varr

günaydın Elara hoşgeldin kolay gelsin sana vallah ben nisan gelemden başlamayı düşünmüyorum havalar iyice düzelsin cam kapı açılacak duruma gelsin sonra halılarımı yıkatmaya gönderip bende köşe bucak girişicem Allahın izniyle

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
buda hoşuma gitti yanıp sönüyor ya olsun yine değiştirirm :huhuu:

Güzel kiz öbürünüde tickerini bi yerine yapisitr bence

Anla işte kız gibi yanıyo bi sönüyo:huhuu:

Atesli hatun diyon ana hamislikte hormonlar tavan yapinca bunu halini düsünemiyom kocasi isten eve gelmeye korkacak...:hihi:

günaydın kızlarrrr
bugün erken kalktımmm salonaa giriştimm.vitrin içi bittiii ama daha cok işi varr

Günaydin cadi bitmedimi kiz temizligin kolay gelsin...

OP
E

Elara

Misafir
İyi geceler kızlar. Kaç gündür sayfayı okuyorum ama pek katılamıyorum. Temizlik çılgınlığı sardı beni:deli: Elera Hocam saolsun aldığım gazla bahar temizliği adı altında bişeyler yapıyom işte. Yarın da kısmetse mutfak dolaplarını sileceğim biraz da ütüm var baya kolayladım. Benim kuzu uyanıp duruyor uykumu kaçırdı size bir iyi geceler diyeyim dedim. Eleracım sen de baya kolaylamışsın kolay gelsin mis gibi olmuştur evin. Bizim topikte amma hamarat hatun varmış bu arada. Bernil sen de mi titizsin arkadaşım maşallah valla 3 çocukla bravo. Ben 1 taneyle zor başediyorum..:bebecik

tşkler cnm sende güle güle kirrlet evinii
senin azcık gaza ihtiyacın varmış dötünü kaldırmak için:)
bende azcık gaz vedimm sende maşallah pek bi gayretli cıktııı bravooo

Kızlar bu arada aklıma takıldı. Haskena mantar olmuş ya bu mikroptan mı ileri geliyor yoksa ph yükselince mantara uygun ortam mı oluşuyor? Diyette alkali olup 9 u bulursak mantar olayı olabilir mi? Biri açıklasın bana lütfennn:elis:

vajina phsı asidiktir normalde.alkali oldugunda vajinanın dogal florası yani dengesi bozulur ve mantar oluşur..
normalde kadınların floralarında mantar hücresi bulunur.ama flora bozuldugu anda (buda ph dengesinin bozulması demekk)ozamann mantar hücreleri aktif hale gelirlerr.

OP
E

_eZeL_

Misafir
Atesli hatun diyon ana hamislikte hormonlar tavan yapinca bunu halini düsünemiyom kocasi isten eve gelmeye korkacak...:hihi:

.

kız cidden bazen bende bir bozuklukmu var diyorum adamla yer değiştirmiş gibiyiz adam akşam artık oofff aşkımmm diyor yanaşınca ama napabilirim dedim çok zevkli çok zevkli hep yapmak istiyorum :D sonra halime acıdı :D

OP
E

Elara

Misafir
günaydın kızlar nerdesiniz,sayfa çok güzel ilerliyo maşallah,elera değiştirdiğin için teşekkür ederim cnm

bişid egil cnm.o maviş arabayıı bi ogullaa doldurursun inş.

Güneydın Canım , günaydın kızlar deneme devam etcem bu ayda bio denk geliyor ne yapalım:lilav::lilav: ,
Elaracım sende bana takviyeleri ve ayrıntıları özelden yollarmısın canım

tmm yollarım
inş bu ay hamiş kalırsın.
cat ignesi düşünüyonmu tekrar???

neyse..kızlar..cok..işim..ver.gorusuruz..işler..bıterse..tullerı..cıkardım..yıkanacak..işler..benı..beklıyo

kolay gelsinnn cnm
nereler kaldı temizlencek??

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar ben daha hasta olmadim ya bana bi care papatya -biberiye karisimindan cay yapilip icilirse adet söktürür diyordu nette dün yaptim tin adacayi iciyom tin kiz doktor bakmamis olsa hamilemiyim acaba der adamin basinin etini yerdim simdi ben ne yapayim ne yiyip icsem acaba catlak kari yok dogal yoldan olsun dedi ilacta vermedi öbür türlü ara kanama cok oluyormus ....Bu arada 19-20 Martta hasta olmam gerekiyordu....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar..camlarım..bıttı..tullerımı..bekılıyom..elara..sımdı..vıtrının..ıcını..dokcem..bende:(

OP
E

Elara

Misafir
Admin' Alıntı:
Elara' Alıntı:
slm..
2 gündür site cok agır bunun bi nedeni varmı??? sayfalar cok gec acılıyor

ayrıca devvamlı otomatik cıkış yapıyoruzz.ve tekrar tekrar siteye girmek zorunda kalıyoruzz.
uzun bi mesaj yazıyoruz mesajı yollayana kadar site bizi atıyorr ,yazdıgımız mesajda boşa gidiyor.
dolayısıyla da insan kızıyor :)
buna yapabileceginiz bişi varmı?
biz kendimiz cıkış yapmadan otomatik cıkış yapmasak cok iyi olurduu

Kolay gelsin...

Mrb,

Sitenin ağır çalışması ile ilgili sunucuda optimizasyon yapacağım. Logout süresine gelince, giriş yaparken beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz böyle bir sorun yaşamazsınız.

Normalde giriş yaptıktan sonra 15 dakika sitede sayfa değiştirmeden beklersiniz çıkış yapmış olursunuz. Bu 15 dakikalık süreyi şimdilik 30 dakikaya çıkarttım.

Eğer dediğiniz gibi siz çıkış yapmadan çıkış yapmamış olsanız, sürekli online listesinde görünürsünüz.

dün gece admine mesaj atmıştım sagolsun hemen ilgilenmişşş
kızlar adminin bahsettigi beni hatırla secenegini tıklayınn
süreyide 30 dk ya uzatmışş
bi deneyin bakalım yinee otomatik atacakmı sizi site

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bişid egil cnm.o maviş arabayıı bi ogullaa doldurursun inş.

tmm yollarım
inş bu ay hamiş kalırsın.
cat ignesi düşünüyonmu tekrar???

kolay gelsinnn cnm
nereler kaldı temizlencek??
mutfak..solan..cnm.ıkısınıde..bugun..halledecem..salonda..bı..vıtrın..var..cunku..gerısını.yaptım..sayılır..senın..ne..zamana..bıtıyo..sımdı..benımınkı..gıbı..sorcam..hocam..ne..zaman..baslıyoz:cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kizlar ben daha hasta olmadim ya bana bi care papatya -biberiye karisimindan cay yapilip icilirse adet söktürür diyordu nette dün yaptim tin adacayi iciyom tin kiz doktor bakmamis olsa hamilemiyim acaba der adamin basinin etini yerdim simdi ben ne yapayim ne yiyip icsem acaba catlak kari yok dogal yoldan olsun dedi ilacta vermedi öbür türlü ara kanama cok oluyormus ....Bu arada 19-20 Martta hasta olmam gerekiyordu....

soğan kaynat suda kabuğuyla birlikte iç yada bu gün otur öğle yemeğinde bir kafa soğan ye bak nasıl sökülüyor

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kız cidden bazen bende bir bozuklukmu var diyorum adamla yer değiştirmiş gibiyiz adam akşam artık oofff aşkımmm diyor yanaşınca ama napabilirim dedim çok zevkli çok zevkli hep yapmak istiyorum :D sonra halime acıdı :D

Aman Allahim kiz ben sana ne diyeyim cok zevkli ha bende yeni evliyken banada cok zevkli geliyordu ama simdi öcü görmüs gibi kaciyom adamda takviyeleri kullandikca dahada azgin hale geldi sen kocana takviyelere devam et bak yakinda kacacak deli bulamiycan...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm..ben..baya..oldu..gecıkmısdım..farlutal..kullandım..hemen..oldum..3..gun..sonra..arakanamamda..olmadı..ya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Aman Allahim kiz ben sana ne diyeyim cok zevkli ha bende yeni evliyken banada cok zevkli geliyordu ama simdi öcü görmüs gibi kaciyom adamda takviyeleri kullandikca dahada azgin hale geldi sen kocana takviyelere devam et bak yakinda kacacak deli bulamiycan...
kız..takvıyeler..bıde..ters..tepıyomus..töbe..tobe:hihi::hihi:gınseng..kullandımı..esın..senın..cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar