Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Naber Kızlar? Sabah güneşe aldanıp ince bir hırka giyme gafletinde bulundum boğazlarım şişti:böö:
iyi halt etmişinn :)
gecmiş olsun

günaydın Elara hoşgeldin kolay gelsin sana vallah ben nisan gelemden başlamayı düşünmüyorum havalar iyice düzelsin cam kapı açılacak duruma gelsin sonra halılarımı yıkatmaya gönderip bende köşe bucak girişicem Allahın izniyle

sagol cnm.
cnm halı yıkama olayını bir kere denedim bin pişman oldummm
fabrikalarda hereksin halısı yanyana koyulup yıkanıyormuş
başkasının halısının yagı kiri senin halınada gelebiliyor yanii
bunu düşünmek bile benii soguttu yıkatma olayından
gecen yıl balkonda yıkadımm
kışında banyoda yıkadım üstüne örtü örttüm.heryerin halısı tertemizz
bi antredeki küçük yollukları yıkıcam haftaya.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Ezel bence vakit kaybetmeden doktora git, bu tarz şeyler ihmale gelmez. Sokacağın şeyle soktuğun yeri karıştırmış olmalısın sanırım, derin ilişkiyi kulağında uygulama kız:)...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
OP
E

Elara

Misafir
günaydın canım hoşgeldin kolay gelsin

tşkler cnmm, nasılsın görüşemiyoruzzz

Günaydin cadi bitmedimi kiz temizligin kolay gelsin...
sagol cnm.yok ya bitmedii.ben acele etmeden yapıyom .hergün biyeri temizliyorum,cünkü evin rutin işi +yemek+cocuk+siz olunca öle heryer bi anda bitmiyorr
mesela dün evin rutin işini yaptım+yemek yaptım ekstra olarakta camaşır makinasını temizledim
altını cektim sildim,üstünün örtüsünü yıkadım sagını solunu sildim
detarjan kapagını cıkartıp yıkadımm.
detarjanların kutularını filan degiştirdim v.s.

OP
E

_eZeL_

Misafir
Ezel bence vakit kaybetmeden doktora git, bu tarz şeyler ihmale gelmez. Sokacağın şeyle soktuğun yeri karıştırmış olmalısın sanırım, derin ilişkiyi kulağında uygulama kız:)...

merak etme hayatım derin ilişkide sokacağım şey kulağımın ucuna bile girmez rahat ol sen o konuda :dil:

OP
E

Elara

Misafir
kız cidden bazen bende bir bozuklukmu var diyorum adamla yer değiştirmiş gibiyiz adam akşam artık oofff aşkımmm diyor yanaşınca ama napabilirim dedim çok zevkli çok zevkli hep yapmak istiyorum :D sonra halime acıdı :D

:cokkomik::cokkomik:
maşallahhh sizee
cocuk olunca olmuyor cnm.bol boll yapta doy :D

Kizlar ben daha hasta olmadim ya bana bi care papatya -biberiye karisimindan cay yapilip icilirse adet söktürür diyordu nette dün yaptim tin adacayi iciyom tin kiz doktor bakmamis olsa hamilemiyim acaba der adamin basinin etini yerdim simdi ben ne yapayim ne yiyip icsem acaba catlak kari yok dogal yoldan olsun dedi ilacta vermedi öbür türlü ara kanama cok oluyormus ....Bu arada 19-20 Martta hasta olmam gerekiyordu....

son adet tarihin kactı?
sogan kürünü yapp.hem mantarına ii gelir hemde adet söktürür

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,

"Bir işe azmettiğinde artık Allah'a güven!"

...Âl-i İmrân sûresi, 159.AYET

ŞÜPHESİZ ALLAH DOĞRUYU SÖYLEDİ....

***Tereddüt, güvensizlik işareti ve sonucudur. Oysa mü'min, nasıl imanında tereddütsüz olmak zorunda ise, ön araştırmasını usûlüne uygun olarak yaptığı bir konuda belli bir şekilde harekete karar verdi mi, ötesini Allah'a bırakmalıdır. Kararsızlık göstermemelidir. Sonuç, görünürde olumsuz da olsa, hareket kurala uygun yapılmış olur ve bu başlı başına bir başarıdır. Çünkü mü'mine yakışan, tedbiri alıp takdire rıza göstermektir. Nitekim bir başka âyette Allah Teâlâ şöyle buyurmuştur:

"Allah'a güvenene, Allah kâfidir!"

Talak sûresi , 3.AYET

amin inşallah
gerçekten biz elimizden geleni yapıyoruz tedbirimizi alıyoruz gerisini hayırlısını allaha bırakıyoruz ona güvenip o na bırakıyoruz allahım hakkımzda hayırlısını ver aklımızdakini bize hayırlı et amin.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
OP
E

Elara

Misafir
kızlar..camlarım..bıttı..tullerımı..bekılıyom..elara..sımdı..vıtrının..ıcını..dokcem..bende:(

eline saglık cnm
bende sabah döktüm vitrinin içinnii.baya oyaladı beni orası ya.kıızm yatıncada koltuklarını süpürcem küçük fırcayla.yeter bugünlük o kadarı :)
camını eşime sildircem cünkü en üst kattayım ve o cam cok büyük.yetişemem ben

mutfak..solan..cnm.ıkısınıde..bugun..halledecem..salonda..bı..vıtrın..var..cunku..gerısını.yaptım..sayılır..senın..ne..zamana..bıtıyo..sımdı..benımınkı..gıbı..sorcam..hocam..ne..zaman..baslıyoz:cokkomik::cokkomik:

cnm benimde salon mutfak kaldı
salon yarın biter benimm
mutfak 2 günümü alır
banyo ve wc kalıyor sadece
onlarıda haftasonu kocaya fırcalattırcam.hafta içide derzini yapcamm
ondan sonra rahatımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar