E 2 gün sonra yine girecen gerdege peki cat.ign yaptiracan mi kiz bu defa bacak bölgesi diz üstü yaptir
diger yerde hatunun biri yaptigi ilk ay kaldi tabi tesadüfte olabilir ama hayat tesadüflerden ibarettir...
canım olmayacam galiba
E 2 gün sonra yine girecen gerdege peki cat.ign yaptiracan mi kiz bu defa bacak bölgesi diz üstü yaptir
diger yerde hatunun biri yaptigi ilk ay kaldi tabi tesadüfte olabilir ama hayat tesadüflerden ibarettir...
canım kafa olarak dedim
diğer türlü ara versem nolacak adam alıştı iyice
şaka bi yana zaten olmuyor şu an canım ertelemenin bi anlamı yok
çıtır kız değilim artık elimden gelenleri yapmaya çalışıyorum ama kısmet bakalım canım
Herkeslere günaydıııınnnnn ............................
Yaaaa haskena neden bana yok salata tarifiiiii ...... Hani bana , hani bana.... Benim kızımda istiyooooorrrrrr :dertli:
Kız ezel seni atlamışmı... Beni atlamamış
Çünkü o salata sadece bana özel canım
Lafımı hiç esirgemem buldummu fırsatı taarruza geçerimKiz sus ortaligi karistirma ben hatirladim neden Ezele gitmedi msj zamani dolmamisti ....
Cünkü topigin en obur hatunu sensin diyormusum.....:deli:
Lafımı hiç esirgemem buldummu fırsatı taarruza geçerim
Obur hatunmuş, 59 kg de 80-50-80 ölçülere sahip cillop gibi bir hatunum ben... (hayal kurmak güzeldir
)

günaydıınnnnn
günaydıınnnnn
Naber Kızlar? Sabah güneşe aldanıp ince bir hırka giyme gafletinde bulundum boğazlarım şişti:böö:
Naber Kızlar? Sabah güneşe aldanıp ince bir hırka giyme gafletinde bulundum boğazlarım şişti:böö: