Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar nerdesiniz,sayfa çok güzel ilerliyo maşallah,elera değiştirdiğin için teşekkür ederim cnm

dost

Üye
Tepki
28
hayırlısı olsun cnm ya.zamanı gelemdi demekki dahaa
denemeye devam dimii?

bişi degil cnm.begendigine sevindim :)
Güneydın Canım , günaydın kızlar deneme devam etcem bu ayda bio denk geliyor ne yapalım:lilav::lilav: ,
Elaracım sende bana takviyeleri ve ayrıntıları özelden yollarmısın canım

OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın kızlaaar nasılsınız benim ateşim bu sabah en sonunda 36,2 çıktı :D bi geçmişi okuyup geliyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gızz kocandamı bilior benniii:hihi:
şikayetci mi benden..."hep o elara aklınızı celiyor bizi ugraştırıyo böle keçiboynuzuyla filan" demiyormu:ayk:
bılmezmı..sekerım..esım..dıyokı..bu..kadar..seylerı..nasıl..buluyon..bende..mecbur..söledım..elaranın..sayesınde.bızım..bı..nevı..hocamıs..dıyede..ondan..dıyo..hocasız..olmaz..dıye:)yok..cnm.yok..kecıbıynuzunu..severek..ıcıyo..ıns..takvıyelerıde..öle..ıcer..artık..bakcaz..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse..kızlar..cok..işim..ver.gorusuruz..işler..bıterse..tullerı..cıkardım..yıkanacak..işler..benı..beklıyo

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar birsürü şey yazdım hep silindi ya:ilknur:bernil kolay gelsin cnm bende önceki temizliğimi sizi ilk bulduğumda yapmıştım başıma gelecekleri anlamıştım:hihi:köşe bucak yapmıştım halı perde,cam kapı duvar mutfak,programım dietle yapmaktı depğiştirdim:hihi:bi sonraki adetime yakın yapcamki erken adet olim inş işe yara,oh elerayla sen bitirdiniz sayılır güle güle kirletin inş cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlaaar nasılsınız benim ateşim bu sabah en sonunda 36,2 çıktı :D bi geçmişi okuyup geliyorum

günaydın ezel ,hadi hayırlısı büyük gün yaklaşıyor bende adet oldum bu aydan itibaren bende ateşimi ölçmeye başlıcam inş banada yardımcı olursunu dimi cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
senin gibi oda canım çok istikrarlıı :hihi:
tabloyu nasıl ekliyosun
bende ekleyebilirmiyim sence :cokkomik:

kesinlikle eklersin :D

hani çizelgeye ateşlerimizi yazdığımız yer var ya o sayfada çizelgenin altında butonlar var bir sürü Share yazan kutucuğa tıkla açılan sayfada linki kopy yapıp buraya yapıştır

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kesinlikle eklersin :D

hani çizelgeye ateşlerimizi yazdığımız yer var ya o sayfada çizelgenin altında butonlar var bir sürü Share yazan kutucuğa tıkla açılan sayfada linki kopy yapıp buraya yapıştır

pis kız dalga geçtin dimi benle
şu an bi işim var sonra bakarım ona uğraşmam lazım :cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar