Güneydın Canım , günaydın kızlar deneme devam etcem bu ayda bio denk geliyor ne yapalım:lilav::lilav: ,hayırlısı olsun cnm ya.zamanı gelemdi demekki dahaa
denemeye devam dimii?
bişi degil cnm.begendigine sevindim
ghkş.çişghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın kızlaaar nasılsınız benim ateşim bu sabah en sonunda 36,2 çıktıbi geçmişi okuyup geliyorum
bılmezmı..sekerım..esım..dıyokı..bu..kadar..seylerı..nasıl..buluyon..bende..mecbur..söledım..elaranın..sayesınde.bızım..bı..nevı..hocamıs..dıyede..ondan..dıyo..hocasız..olmaz..dıyegızz kocandamı bilior benniii
şikayetci mi benden..."hep o elara aklınızı celiyor bizi ugraştırıyo böle keçiboynuzuyla filan" demiyormu:ayk:
günaydın hayırdır
neyse..kızlar..cok..işim..ver.gorusuruz..işler..bıterse..tullerı..cıkardım..yıkanacak..işler..benı..beklıyo
günaydın kızlaaar nasılsınız benim ateşim bu sabah en sonunda 36,2 çıktıbi geçmişi okuyup geliyorum
günaydın ezel ,hadi hayırlısı büyük gün yaklaşıyor bende adet oldum bu aydan itibaren bende ateşimi ölçmeye başlıcam inş banada yardımcı olursunu dimi cnm
Günaydin güzeller nasilsiniz bugün gecmisteyim gelecem...
umut bak ateş tablomZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
günaydın rengiinnn tabiki canım elimizden geldiğince yardımcı olurruz
günaydın umut sende ölçmeye devam ediyosun dimi ateşini cnm
senin gibi oda canım çok istikrarlıı
tabloyu nasıl ekliyosun
bende ekleyebilirmiyim sence
kesinlikle eklersin![]()
hani çizelgeye ateşlerimizi yazdığımız yer var ya o sayfada çizelgenin altında butonlar var bir sürü Share yazan kutucuğa tıkla açılan sayfada linki kopy yapıp buraya yapıştır