Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Saol canım benim insanları kırmaktan üzmekten çok korkarım benim inanın ailemden daha yakınsınız eşimle kötü olduğum zamanlarımı bile burda atlattım size çok şey borçluyum saolun varolun Allah hepinizin gönlüne göre versin öptüm hepinizi Allah rahatlık versinn

Ben sana kirilmam rahat ol duanada Amin diyorum....

OP
L

Liza

Misafir
haskena iyi yapmışsın kız.
bende bugün baktım senin o mesajında sonra farkettim 3.kızı olucağını
nedense ben öyle hissediyordum zaten.o 3.kızı kabullenemedi,biraz asileşti.
belki komşu için istiyorum dediği de kendi içindi elara.
neyse onun bi maruzatı var fazla kin duymayın bence.hayalkırıklığı yaşayanlar anlar

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
neyse onun bi maruzatı var fazla kin duymayın bence.hayalkırıklığı yaşayanlar anlar

Canim bizi ortak hayallerimiz burada biraraya getirdi e simdi ben zaten reel hayatimda cevremdeki insanlardan yana SIKINTI yasiyorum cocuk konusunda büyük bir psikolojik bi baski altindayim ki cogumuzda öyleyiz simdi benimle ayni duygulari paylsan birilerine neden ufak tefek sebeplerden dolayi kirayim ki e kirginliklarina yenisini eklemenin anlami varmi ha Elaraya su konuda katiliyorum eger absürt konusan olursa benim yada sizlerin duygulari ile kisilikleri ile dalga gecen olursa alir cevabini ama öbür türlü kücük seylerde tepki göstermem ayrica kin tutmayin dedin ya iste bende o hic yok ya kin tutmayi beceremem ben.....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
""kısa bir süre sonra doğum izni başlayacak.evde net yok.hakkınızı helal edin.doğumdan sonra yazarım.tanıdıklara selam.çook öptüm.""

Himalia bana özelden bu msj atmisti bende Elaraya en cok senin hakkin gecti diye yazdim simdi sizede yaziyorum üstümde kalmasin helalik istedi karar sizin......

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
iyi geceler kızlar bu ara gecmısı okuyabılıyorumm anca bı bakıyorum kımse kalmamıs . haskena ph 9 muş süper ya ben olsam kesın deneme yapardım.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
iyi geceler kızlar bu ara gecmısı okuyabılıyorumm anca bı bakıyorum kımse kalmamıs . haskena ph 9 muş süper ya ben olsam kesın deneme yapardım.

Canim iyi degilmis ph nin yüksek olmasi vajinin asidik olmasi saglikliymis dün doktor ilac verdi ama hala bi karar veremedigimden kullanmadim hakkimda ne hayirlisi ise o olsun diyorum.........

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Iyi geceler kizlar sizinle sohbet etmeyi isterdim ama her an koltugun üstüne düsebilirim uykusuzluktan...

OP
E

Elara

Misafir
evet bu benim tarzim degil tabiki benimde arkadaslarima birileri laf söylese bende gerekli destegi veririm ki diger tarafta buna sahit olundugunu düsünüyorum hem bosver reel hayatta o kadar cok kavgalarimiz varki sanal alemde bari etmeyelim bence nankör olanda ,yalan söyleyende,kin tutanda ,yani kötü meziyetleri ruhunda barindiranlar sadece kendileri kaybederler karsilarindakine hicbir zararlari olmaz bence sende böyle düsün ve rahat ol....

ben gercek hayatta nasılsam burdada aynen öyleyim.daha öncede dedigim gibi yapı meselesi sanırım.
detaylara cok takılırım gerekirsede tartışırım kim olursa olsun.
burdaki tartışmadan kasıt illaa kavga edip kötü söz söylemek degildirr
ortada yalnış anlaşılma varsa ben bunu dile getiririmm ,tartışmak gerekiyorsada tartışırım
yani pohpohlanmayı seven insanlara benden dost olmaz
cünkü cok fazla dogrucuyum , görmezden duymazdan gelip çenemi kapatıp oturamıyorum,bu annemde olsa böle kocamda olsa böle,arkadaşımda olsa böle.
dolambaclı şeyleri sevmem olaylara direkt yaklaşırım.

OP
E

Elara

Misafir

evet liza bana msj atmıştı komşum için yöntmeelri istiyorum diye.
ben zaten daha öncesinde hiç inanmamıştım oglu olacagına.cünkü hiç heyecanı ,sevinci ,şaşkın hali yoktu gayet rahattıı
yöntemleride isteyince tamam kesin kızı olacak dedim.bana karşı dürüst olmadıgı ve lafı dolandırdıgı içinde kasti olarak vermedim yöntemlerii
ayrıca benim kitabımda kin gütmek yokturrr.sadece cok sinirlenirim kızarım ama belli süre sonra unutur giderim.
kinci olsaydım kaynanayla görüşmezdim şuan.

OP
E

Elara

Misafir
Ay bende öyle bi beşik arıyorum bulamadım elaracım sen kızının park beşiğinden memnunmusun heryerde onlardan var çokta şirin ama biraz büyük sanırım yatak odanda görmüştüm seninkide ondan

cnm benimkide park yatak evett ve ben cok memnunumm
kızım hala onda yatıyor.yatılı biyere gitceksek onuda cantasına koyup götürüyorum cok pratik bişi
kızımında kafasını vurma düşme derdi hiç olmadı
ben sana tavsiye ederim .
yatak odanda yer varsa büyük boyunu almanını öneririmm
benimkinin eni 75 boyu 120 cm.battal boy diye geciyordu
kızımın döne döne uyuyor içinde.
markasıda babycare.en büyük boy bunda vardı cünkü.

OP
M

Mertim

Misafir
Elaracim mas.bu saate kadar nasil dayaniyosunuz..suan tr de saat gece 02:55 dimi..
okudugum kadariyla gunduz de cok aktifsin..evislerin,temizlik,kizin..valla masllah enerjine..bnm pilim coktan bitmisti:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar