Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ezell dün akşam kulakların çınladımı :)
karbonatlı suya limon sıktım valla kolayca içebildim
diğer türlü midem bulanıyordu bu iyi oldu sağoll kızlar böyle deneyin daha kolay içiliyor kesinlikle

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ben gercek hayatta nasılsam burdada aynen öyleyim.daha öncede dedigim gibi yapı meselesi sanırım.
detaylara cok takılırım gerekirsede tartışırım kim olursa olsun.
burdaki tartışmadan kasıt illaa kavga edip kötü söz söylemek degildirr
ortada yalnış anlaşılma varsa ben bunu dile getiririmm ,tartışmak gerekiyorsada tartışırım
yani pohpohlanmayı seven insanlara benden dost olmaz
cünkü cok fazla dogrucuyum , görmezden duymazdan gelip çenemi kapatıp oturamıyorum,bu annemde olsa böle kocamda olsa böle,arkadaşımda olsa böle.
dolambaclı şeyleri sevmem olaylara direkt yaklaşırım.

He he ben seni biliyorum ne kadar cadi oldugunu basimin belasi :ayk: bende böyleyim iste insanlarin kirilmasindan korkup laf söylemem bide reel hayattada böyleyim reel hayattaki kavgalardan kastim hayat mücadelesi,hasretlikler,sevdiklerimizin hastaligi,ölümü v.s. toplaminin geneli yani bizi üzen o kadar cok sey varki birde biz birbirimizi üzmeyelim demek istedim ama bu sadece masum olaylar icin yoksa sapitani sapitigina pisman ederim o da ayri yani benim icin bana dokunmayan yilan bin yasasin benzetmesi degilde insanlari kirmaktan cekinen insan benzetmesi yapabilirsin digeri biraz egoist oldugumu düsündürdü bana ki öyle degilimdir .....

Bu arada ipegimin kasintisi elime gecti beni yanina getirme :elis:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar tek basima kahvalti edecem ya gelinde beraber edelim ..............Size kahvede yaparim.........:eek:ys:

OP
E

_eZeL_

Misafir
pis kız dalga geçtin dimi benle
şu an bi işim var sonra bakarım ona uğraşmam lazım :cokkomik:

:D :D :D biraz uğraşman lazım gerçekten umut :D

ezell dün akşam kulakların çınladımı :)
karbonatlı suya limon sıktım valla kolayca içebildim
diğer türlü midem bulanıyordu bu iyi oldu sağoll kızlar böyle deneyin daha kolay içiliyor kesinlikle

ay sorma zaten kulağımın biri tıkalı öbürünüde sen çınlattın başıma ne geldi geçen cumadan beri tıkalı kulakla dolaşıyorum banyodan sonra kulağımı temizleme çubuğuyla temizliyeyim dedim hiç yapmadığım şeydir çubuğu çok sokmuşum kulağıma tık tıkanı verdi öyle olunca biraz daha soktum :D iyice tıkandı şimdi ilk günden daha iyi yavaş yavaş açılır dediler doktora gitmedim ama 1 hafta geçsin bakalım düzelmezse gidicem

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ezel dün ben herkese bi salata tarifi gönderdim acaba sanada gönderdim mi yoksa hemen göndereyim...:cikolata:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
evetcanım bana sormanıza bile gerek yok :cokkomik:
ben özellikle 11. gün deniyorum artıkk

E 2 gün sonra yine girecen gerdege peki cat.ign yaptiracan mi kiz bu defa bacak bölgesi diz üstü yaptir
diger yerde hatunun biri yaptigi ilk ay kaldi tabi tesadüfte olabilir ama hayat tesadüflerden ibarettir...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ana pardon nasil bi hata yaptim ben bu soruyla:ayk:kiz dediya biraz kendimi rahat birakacam acaba arami vermeyi düsünüyo diye sordum ....

canım kafa olarak dedim
diğer türlü ara versem nolacak adam alıştı iyice :hihi:

şaka bi yana zaten olmuyor şu an canım ertelemenin bi anlamı yok
çıtır kız değilim artık elimden gelenleri yapmaya çalışıyorum ama kısmet bakalım canım :huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar