Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Oo bu ne ya her 2 dakikada bi siteden atiliyom yoksa simdide bunlarmi sutluyo beni ya a ama sinir olmaya basladim zaten öglende sinir olmusum kulaklarimdan duman cikiyor

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ben size bişey sölicem ama gülmeyin haskena bugün kızının doğum gününü söylerken cetvele baksana takip etmiyomusun yazmıştı birine o zaman farkettim bu cetvellerin değiştiğiniş bu nasıl ilerliyor kızlar ya şaştım valla kaç haftalık olduğunu sürekli hesaplıyorum bende burda hazır varmış :hihi::hihi::hihi:

Allah iyiligini versin kiz o tickerler süs diyemi yapiliyor sasirinca kac haftalik oldugunu bana sor ben sana söylerim...:cokkomik:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Oo bu ne ya her 2 dakikada bi siteden atiliyom yoksa simdide bunlarmi sutluyo beni ya a ama sinir olmaya basladim zaten öglende sinir olmusum kulaklarimdan duman cikiyor

Öbür taraf seni şutlamadıki şekerimm burası şutlasın buarada himalia ile aran çok iyi heralde ben gıcık oldum o kadına ya beni banlamışlar o hala dolanıyo oaralarda bende sürekli sayfa yeniliyorum yoksa üyelik istiyo tarif içinde teşk ayrıca

OP
E

Elara

Misafir
Ben size bişey sölicem ama gülmeyin haskena bugün kızının doğum gününü söylerken cetvele baksana takip etmiyomusun yazmıştı birine o zaman farkettim bu cetvellerin değiştiğiniş bu nasıl ilerliyor kızlar ya şaştım valla kaç haftalık olduğunu sürekli hesaplıyorum bende burda hazır varmış :hihi::hihi::hihi:

:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
ayy cok güldüm cnm yaaaa
gız ben sana 0 3 cetveli süs olsun diyemi koydumm:cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
yaprakcım senin maviş cetvelde 27 week 3 days yazan şey.27 hafta 3 günlük anlamına geliyor cnm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:cokkomik: ilahiii hiç o gözle bakmamıştım.
işin komik yanı ben avatarları karıştırmışım umuta koydugum avatarı rengine koycaktım ikisini karıştırmışım kızımım uyanınca aceledenn:hihi:

Umut gemisinin kini diyon demi güzel bi avatar....Renginnn kide cok seksi ama güzelde....

haskena tarif için tşkler cnm

Afiyet olsun canim.....

Öbür taraf seni şutlamadıki şekerimm burası şutlasın buarada himalia ile aran çok iyi heralde ben gıcık oldum o kadına ya beni banlamışlar o hala dolanıyo oaralarda bende sürekli sayfa yeniliyorum yoksa üyelik istiyo tarif içinde teşk ayrıca

Himaila ile aramin iyi oldugunu nereden cikardin yani hangi baslangic senin bu sonuca varmana neden oldu ayrica beni tanimis oldugunu düsünerek sunuda ifade edeyim ben kisiligime ve kisisel haklarima hakaret ve saygisizlik yapilmadigi sürece kimseyle kötü olmam senin üyeligin devam etmiyormu hani tekrar almistin ne olduda tekrar banlandin ben kacirmisim ayrica öbür taraftada son zamanlarda bu tür problemler yasiyordum siteden kendiliginden cikis oluyordu o sebeple sutlama kelimesini kullandim seker....

Valla ben süs zannediyodum :hihi::hihi::hihi: Ama benim hiç tickerim olmadıki :ilknur::ilknur:

Sakami yapiyorsun...............

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Umut gemisinin kini diyon demi güzel bi avatar....Renginnn kide cok seksi ama güzelde....

Afiyet olsun canim.....

Himaila ile aramin iyi oldugunu nereden cikardin yani hangi baslangic senin bu sonuca varmana neden oldu ayrica beni tanimis oldugunu düsünerek sunuda ifade edeyim ben kisiligime ve kisisel haklarima hakaret ve saygisizlik yapilmadigi sürece kimseyle kötü olmam senin üyeligin devam etmiyormu hani tekrar almistin ne olduda tekrar banlandin ben kacirmisim ayrica öbür taraftada son zamanlarda bu tür problemler yasiyordum siteden kendiliginden cikis oluyordu o sebeple sutlama kelimesini kullandim seker....

Sakami yapiyorsun...............
Aran iyi derken seni özlediğini falan yazmış canım ordan çıkardım ben tekrar şutlandım ordan himalia ile tartıştım elara hakkında atıp tutuyodu ondan dolayı banlamışlar beni sen yoktun ozamanlar sanırım sayfayıda silmişler haberin ondan yoktur şutladıları bende kullanmıştımda seninde onu kast ettiğini sandım

Valla şaka yapmıyorum cetvel yapıldığı gün sadece o anın tarihini belirtiyo zannettin ilerlediğini hiç farketmedim bugün senin lafın üzerine dikkatimi çekti kızının doğum gününe baktım ordan anladım hiç dikkatimi çekmemişti sölemesende çekmezdide heralde ben çok dikkatsizimdir

OP
E

Elara

Misafir
haskena,himalia yapraga karşı bi tavır takınmadı ama himalianın burdaki herkes için özellikle benim için takındıgı tavırdan dolayı yaprak himalia ile tartışmıştır.yoksa şahsi sorunları yoktuu

sen bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsun
ama yaprak birimiz hepimiz için dedigi için himalia ile sorun yaşadı

yalnış anlaşılma olmasın

OP
E

Elara

Misafir
Aran iyi derken seni özlediğini falan yazmış canım ordan çıkardım ben tekrar şutlandım ordan himalia ile tartıştım

haskena özlenmicek biri degil o ayrı ama bizim gruptan tek banlanmayan haskena, bunuda himalia gayet ii biliyor ondan laf attı haskenaya belkide haskenadan davet bekledii buraya gelebilmek içinn :)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Aran iyi derken seni özlediğini falan yazmış canım ordan çıkardım ben tekrar şutlandım ordan himalia ile tartıştım elara hakkında atıp tutuyodu ondan dolayı banlamışlar beni sen yoktun ozamanlar sanırım sayfayıda silmişler haberin ondan yoktur şutladıları bende kullanmıştımda seninde onu kast ettiğini sandım
Valla şaka yapmıyorum cetvel yapıldığı gün sadece o anın tarihini belirtiyo zannettin ilerlediğini hiç farketmedim bugün senin lafın üzerine dikkatimi çekti kızının doğum gününe baktım ordan anladım hiç dikkatimi çekmemişti sölemesende çekmezdide heralde ben çok dikkatsizimdir

Ben o dönem yoktum ve haberim yoktu zaten Himalianin beni özledigini yazdiginida bana Elara söyledi senin sutlama kelimesini kullandigini okumadim ben isin espirisini yapayim dedim siteden SIK SIK cikinca tekrar üyelik girisi yapmak zorunda oldugum icin olayda cok büyütecek bi yan yok yani ben yanlis anlamadim sadece ben herkesle iyiyim demek istedim dolayi isi ile onunlada bi sorun yasamadim .....

haskena,himalia yapraga karşı bi tavır takınmadı ama himalianın burdaki herkes için özellikle benim için takındıgı tavırdan dolayı yaprak himalia ile tartışmıştır.yoksa şahsi sorunları yoktuu
sen bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsun
ama yaprak birimiz hepimiz için dedigi için himalia ile sorun yaşadı
yalnış anlaşılma olmasın

Ben mi bana dokunmayan yilan bin yasasim diyorum benim anlatmak istedigim ben herkesle iyi anlasiyorum ayrica yaprak ve himalia arasindakileride bilmiyorum ben hala yapragin diger taraftada üye oldugunu saniyordum ....Hepimiz birimiz icin diyen biri olmadigimi düsündügün icinde tesekkür ederim....,

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
haskena özlenmicek biri degil o ayrı ama bizim gruptan tek banlanmayan haskena, bunuda himalia gayet ii biliyor ondan laf attı haskenaya belkide haskenadan davet bekledii buraya gelebilmek içinn :)

Zaten msj birinde yazmış başka yerde toplanmışlar falan diye dediğin doğru kesin davet beklemiştir haskenacım yanlış anlama şekerim aran iyi derken onun lafına karşılık söledim ben yoksa senin aranın herksle iyi olduğunu biliyorum yani

OP
E

Elara

Misafir
haskena bana dokunmayan yılan bin yaşasın cümlesiyle kötü bişi demek istemedim

herkesin kişiligi karakteri farklıdırr
ben biraz sivri karaktere sahibim.arkadaşım dediigm insanlara laf söletmem ve tartışırım
bunu diger sitede defalarca yaşadıkk

dost ,arkadaş ,bide arkadaşcıklar vardırr
siz benim dost yada arkadaşımsınızz ve arkadaşcıklar herhangi biriniz hakkında ileri geri konuştugunda agznının payını verir oturturumm.bu davranışın iyi yada kötü oldugu tartışılır.ama ben böle biriyim.
işte yaprakta aynen bu yapıda biri oldugundan himalia ile tartıştıı

senin yapın geregide sakin ve herkesle ii gecinmeye calışan birisin.seninle şahsi sorunları olmayan birilerine karşı da olumlusun.bunu kendinde ifade ettin zaten.
bu davranış şeklide kesinlikle yalnış degil.
o nedenle ben "bana dokunmayan yılan bin yaşasın " cümlesini sana istinaden kullandım.

yaprak ve himalia arasındada h,ç bi şahsi soun yoktu ama işte himalianın bazı mesajlarına yaprak sinirlendi ve tartıştılar

mesela ben himalia ya nankör dedim amigoluk yaptı sayfada dedim bunları bilmene ragmen yinede dün ona mesaj yazdın.
bunu yapmış olman yine kötü bişi asla degil.
ama ben yada yaprak bunu yapmazdıkk.onu anlatmaya calışıyorumm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canim siz orada dahada güzelini bulursunuz gözünü seveyim memleketimin ben kendi kullandigimin örnek olsun diye resmini koydum sonucta alinacak olan sebze suyu ...

Kiz poposunu dönünce kocasi baksin biz niye bakiyoz bakmiyorsa kocasina küssün....

Kiz renginnn tickerler okeyde o avatardaki kadinin memeleri cok sarkmis bi operasyondan gecse iyi olur

:hihi::hihi: he valla fazla seksi

OP
E

Elara

Misafir
şunuda söleyim yalnış anlaşılmasınn

herkes istedigiyle görüşmekte yazışmakta özgürdür,hiç kimseye böle bi kısıtlama getirmek benim haddime düşmez.

yalnız benim actıgım bi sayfada istemedigim biriyle yazışmak ebni rahatsız ederr.
ama özelden mesajlaşırsınız yada başka sayfada yazarsınız o beni hiç ilgilendirmezz ve rahatsız etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar