Ben size bişey sölicem ama gülmeyin haskena bugün kızının doğum gününü söylerken cetvele baksana takip etmiyomusun yazmıştı birine o zaman farkettim bu cetvellerin değiştiğiniş bu nasıl ilerliyor kızlar ya şaştım valla kaç haftalık olduğunu sürekli hesaplıyorum bende burda hazır varmış
Oo bu ne ya her 2 dakikada bi siteden atiliyom yoksa simdide bunlarmi sutluyo beni ya a ama sinir olmaya basladim zaten öglende sinir olmusum kulaklarimdan duman cikiyor
Allah iyiligini versin kiz o tickerler süs diyemi yapiliyor sasirinca kac haftalik oldugunu bana sor ben sana söylerim...
Ben size bişey sölicem ama gülmeyin haskena bugün kızının doğum gününü söylerken cetvele baksana takip etmiyomusun yazmıştı birine o zaman farkettim bu cetvellerin değiştiğiniş bu nasıl ilerliyor kızlar ya şaştım valla kaç haftalık olduğunu sürekli hesaplıyorum bende burda hazır varmış
yaprakcım senin maviş cetvelde 27 week 3 days yazan şey.27 hafta 3 günlük anlamına geliyor cnm
ilahiii hiç o gözle bakmamıştım.
işin komik yanı ben avatarları karıştırmışım umuta koydugum avatarı rengine koycaktım ikisini karıştırmışım kızımım uyanınca aceledenn
haskena tarif için tşkler cnm
Öbür taraf seni şutlamadıki şekerimm burası şutlasın buarada himalia ile aran çok iyi heralde ben gıcık oldum o kadına ya beni banlamışlar o hala dolanıyo oaralarda bende sürekli sayfa yeniliyorum yoksa üyelik istiyo tarif içinde teşk ayrıca
Valla ben süs zannediyodumAma benim hiç tickerim olmadıki :ilknur::ilknur:
tamam şekerim sonradan çözdümm valla ben süs zannediyodum :dertli::dertli:
Aran iyi derken seni özlediğini falan yazmış canım ordan çıkardım ben tekrar şutlandım ordan himalia ile tartıştım elara hakkında atıp tutuyodu ondan dolayı banlamışlar beni sen yoktun ozamanlar sanırım sayfayıda silmişler haberin ondan yoktur şutladıları bende kullanmıştımda seninde onu kast ettiğini sandımUmut gemisinin kini diyon demi güzel bi avatar....Renginnn kide cok seksi ama güzelde....
Afiyet olsun canim.....
Himaila ile aramin iyi oldugunu nereden cikardin yani hangi baslangic senin bu sonuca varmana neden oldu ayrica beni tanimis oldugunu düsünerek sunuda ifade edeyim ben kisiligime ve kisisel haklarima hakaret ve saygisizlik yapilmadigi sürece kimseyle kötü olmam senin üyeligin devam etmiyormu hani tekrar almistin ne olduda tekrar banlandin ben kacirmisim ayrica öbür taraftada son zamanlarda bu tür problemler yasiyordum siteden kendiliginden cikis oluyordu o sebeple sutlama kelimesini kullandim seker....
Sakami yapiyorsun...............
Aran iyi derken seni özlediğini falan yazmış canım ordan çıkardım ben tekrar şutlandım ordan himalia ile tartıştım
Aran iyi derken seni özlediğini falan yazmış canım ordan çıkardım ben tekrar şutlandım ordan himalia ile tartıştım elara hakkında atıp tutuyodu ondan dolayı banlamışlar beni sen yoktun ozamanlar sanırım sayfayıda silmişler haberin ondan yoktur şutladıları bende kullanmıştımda seninde onu kast ettiğini sandım
Valla şaka yapmıyorum cetvel yapıldığı gün sadece o anın tarihini belirtiyo zannettin ilerlediğini hiç farketmedim bugün senin lafın üzerine dikkatimi çekti kızının doğum gününe baktım ordan anladım hiç dikkatimi çekmemişti sölemesende çekmezdide heralde ben çok dikkatsizimdir
haskena,himalia yapraga karşı bi tavır takınmadı ama himalianın burdaki herkes için özellikle benim için takındıgı tavırdan dolayı yaprak himalia ile tartışmıştır.yoksa şahsi sorunları yoktuu
sen bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsun
ama yaprak birimiz hepimiz için dedigi için himalia ile sorun yaşadı
yalnış anlaşılma olmasın
haskena özlenmicek biri degil o ayrı ama bizim gruptan tek banlanmayan haskena, bunuda himalia gayet ii biliyor ondan laf attı haskenaya belkide haskenadan davet bekledii buraya gelebilmek içinn
Canim siz orada dahada güzelini bulursunuz gözünü seveyim memleketimin ben kendi kullandigimin örnek olsun diye resmini koydum sonucta alinacak olan sebze suyu ...
Kiz poposunu dönünce kocasi baksin biz niye bakiyoz bakmiyorsa kocasina küssün....
Kiz renginnn tickerler okeyde o avatardaki kadinin memeleri cok sarkmis bi operasyondan gecse iyi olur