Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Bende istiyom kiz kizimin dogumgününde yapacak degisik tariflere ihtiyacim var netten bakacaktim ama denemisi yapmak daha iyi olur ....Tesekkür ederim....

kızlar bugün küçük kızımın doğum günü 3 yaşını doldurdu ama biz haftasonu kutlucaz inş ablalarının dersi var malum sıkıştırmayalım dedik rahat rahat yaparız inş

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="3"]
kızlarımınki değişik güneşli havada daha güzel bir yeşile çalıyo küçüğümün göz rengi bende bilmıyom valla mavi gibi yaw duruma göre sanki renk değiştiriyo kardeşimin ve benım göz rengim aynı inşallah gönlündeki oğluşa kavuşursun sen ve tüm isteyen arkadaşlarım
[/sıze]

aminnnnnnnnnnnnnnnnn bak doğurana kadar ve lohusayken bize çok dua et bacım lütfennnnnnnnnnn.sana da yolluyum mu makarna cipsi tarifini çocuklara yaparsın.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar bugün küçük kızımın doğum günü 3 yaşını doldurdu ama biz haftasonu kutlucaz inş ablalarının dersi var malum sıkıştırmayalım dedik rahat rahat yaparız inş

MI; paket Selva Kelebek Makarna
1 kase mısır unu
Tuz
Kekik
HAZIRLANIŞI
Selva kelebek makarna haşlanır.
Makarnalar kağıt havlu üzerinde kurutulur.
Mısır unu, tuz ve kekik karıştırılır.
Makarnalar bu karışıma bulanıp, kızgın yağda kızartılır.
?
dOĞUMGÜNÜ MENÜSÜ YOLLYUM SANA BİR ARA,MİSAFİRLERİN OLACAK MI?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar hepinizin bebeisleri cok tatli Rabbim annelerine babalarina bagislasin gercek hayattaki ve sizlerede birer isteyene ikiser tane versin ama ben en cok Umudun o gülen saskin bakisli bebisi varya ona bitiyom ya her baktikca Umudu görüyom gibi yani tam sahibi ile özdesmis. MASALLAH...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
KIZLAR TARİFİ VERDİM AMA BEN SELVA YA DA aNKARA KULLANIYORUM SİZ aNKARA KULLANIN ORADA DAHA RAHAT BULURSUNUZ.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]

[/sıze]
nıce mutlu yıllara canım hayırlısıyla seneye oğlunla kutlarsın ablalarının doğum gününü

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Ay canim Rabbim uzun ömürlü güzel bahtli yapsin kizini size bagislasin cok cok öpüyorum yanaklarindan

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
RENGİNCİM RİCA EDERİM CANIM.AZ SONRA ÇIKACAĞIM EŞİM GELECEK.aKŞAM YA DA YARIN GÜNDÜZ BİR ARA SANA BAZI TARİFLER YAZACAĞIM DOĞUMGÜNÜNDE KULLANABİLİRSİN.NİCE YILLARA FISTIĞIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım bak makarna cipsi çok pratik bir tareif belki kızın da sever.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hu asagidaki misafirler elma dersem cikin armut dersem geldiginiz yere geri gidin ELMAAAAAAAAAAAAAAAAA::

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar çıkıyorum eşim geliyor.öpüyorum hepinizi görüşürüz.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Kizlar hepinizin bebeisleri cok tatli Rabbim annelerine babalarina bagislasin gercek hayattaki ve sizlerede birer isteyene ikiser tane versin ama ben en cok Umudun o gülen saskin bakisli bebisi varya ona bitiyom ya her baktikca Umudu görüyom gibi yani tam sahibi ile özdesmis. MASALLAH...

ahhh canım bennimmm
sen beni gördünya kız zatenn :cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
961071.jpg

DOGUMGÜNÜN KUTLU OLSUN RENGINNN KARDESIMIZIN GÜZEL PRENSESI::::

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
RENGİNCİM RİCA EDERİM CANIM.AZ SONRA ÇIKACAĞIM EŞİM GELECEK.aKŞAM YA DA YARIN GÜNDÜZ BİR ARA SANA BAZI TARİFLER YAZACAĞIM DOĞUMGÜNÜNDE KULLANABİLİRSİN.NİCE YILLARA FISTIĞIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.

sağol canım tarifin için
doğum günü içinde sana zahmet yazsana
benimki nisanda canım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlarımınki değişik güneşli havada daha güzel bir yeşile çalıyo küçüğümün göz rengi bende bilmıyom valla mavi gibi yaw duruma göre sanki renk değiştiriyo kardeşimin ve benım göz rengim aynı inşALLAH gönlündeki oğluşa KAVUŞURSUN SEN VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIM

o maşallah ne güzel bende çok seviyorum renkli gözü inş bu sefer renkli gözlü bi oğlum olur cnm hepimize çok dua et cnm ,sizin dualarınızla inş olacak

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
961071.jpg

DOGUMGÜNÜN KUTLU OLSUN RENGINNN KARDESIMIZIN GÜZEL PRENSESI::::

oooo süper pasta ben de istiyom haskena teyzesi kızım için 1 ay sonra doğumgünü.Ayrıca şu değişik tarifinibemn de alayım bernile vercektin yabana da ver lütfen.özelime yaz ama kaçırmıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar