amınnnnnnnnKizlar hepinizin bebeisleri cok tatli Rabbim annelerine babalarina bagislasin gercek hayattaki ve sizlerede birer isteyene ikiser tane versin ama ben en cok Umudun o gülen saskin bakisli bebisi varya ona bitiyom ya her baktikca Umudu görüyom gibi yani tam sahibi ile özdesmis. MASALLAH...
tmm.cnm..beklıyom..cok..merak..ettım..tarıfını...By cicim ...........
Kiz sen yeterki iste ayrica o tarifi herkesin özeline gönderecem aciktan yazarsam desifre olurum ............
..oh..elerrınne..saglık..tatlım.bende..aksam..mutfagı..dokecem..bı..manım..cıkmassa..tabıbenim bugünlük temizligim bitti, kızım uyandııı cıkıyorummm
hadin iyi akşamlarr hatunlarr
bulur yaa artık heryerde herşey var ama burda daha pahalı
kız karışık sebze sularını diyoruz türkiyedede bulur
![]()
![]()
cidden ya herşeye alınıyorsun kız selam verdim almadınız popomu döndüm bakmadınız yapmadınız etmediniz gelmediniz gitmedinizzz Aaaallllaaaaahhhhhhhhhh
umut banada yollarmısın zahmet olmazsa:cikolata:bende çocuklara yapıyorum sık sık benimkiler seviyolar bernille umuta yolladıklarını yollarmısın
kız..allah..senı..guldurdun..valla..Canim siz orada dahada güzelini bulursunuz gözünü seveyim memleketimin ben kendi kullandigimin örnek olsun diye resmini koydum sonucta alinacak olan sebze suyu ...
Kiz poposunu dönünce kocasi baksin biz niye bakiyoz bakmiyorsa kocasina küssün....
Kiz renginnn tickerler okeyde o avatardaki kadinin memeleri cok sarkmis bi operasyondan gecse iyi olur
haskena
bcm
yuruyuse
cıkıyom
sen
sporun
ne
alemde
haskena..teyzesı.benım..mehmedımde..cok.tatlu..yaw..ona..baka..baka..gözeler..renklı..olur..ıns..hıc..sulalede..yok..gercıde
çıktım güzellerrr hoş sohbetlerrrrrrrrr,çok yazmayın yaw okurken dengeyi bozuyorummmmmmmmmm
Kakule aniden cikmistim kusura bakma..hosbuldum hemserim
Nasilsin? gecmisi okudum masallah 6.haftan olmus..kalp atislari icin gitmeyi dusunuyosun sanirim..Allahin izniyle ins en kisa zamanda guzel kizinin kalp atislarini duyarsin hemserim..AMIN
Minietek sagol canim..ins dedigin gibi en kisa zamnda hayirlisi ile hamile kalirim..
canim ben erteleyim dimi,tamam..
tek anlamadigim kakule arkadasin durumu oluyor..yani hani kimyasal gebelik yasadiktan sonraki ay hamile kalmis ya..o zaman o dusuk kanamasini adet kanamasi olarak saymis oluyor dimi..ona gorede yumurtlamasini hesaplamistir..ve yumurtlamadan oncede iliski olmustur
Kakulecim sende bu konuda beni aydilatirsan sevinirim hemserim.. cunku bana doktor buayki dusuk kanaman bu bitsin bir daha ne zaman adet olursan ondan sonra denemelere devam edebilirsiniz dedi
Rabbim acil sifalar versin canim ve özellikle seni tebrik ediyorum KIZIN OLACAGINI BIZIMLE PAYLASIRKEN GURURLA SÖYLEDIGIN ICIN ......Kizin cok sansli bir evlad annesi onun varligindan mutlu oldugu icin....
canım teşekkür ederim...inşallah kızlarıma iyi bir anne olabilirim..kendimi onlara adıyacağım onlara iyi bir yaşam sağlamak için babası ve ben bir ömür uğraşacağız..gönül isterdi ki bir de oğlum olsun ama vermedi rabbim bunda da bir hayır var diye düşünüyorum....
Kiz bu yaw kelimesini bizim Elara kullanir evet evet sen Elarasin .....:deli: